Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 089
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 965
И моите 2 стотинки по темите Grin Заради неприятни лични впечатления от Ива Ек. от далечното минало, признавам си, бях предубедена към Дара. Обаче пък тя показа много талант в Капките, има хубав глас и е приятна за слушане. Харесва ми момичето, само да спре с комплексите и ужасния си стил на гримиране, но предполгам, че това ще го израсне в някакъв момент.
Лора К. - гледахме я преди време на живо в нощния клуб на хотел Рила в Боровец - няма такава излагация!!! Беше пияна / дрогирана и направо се срамувах за нея докато беше на сцената Disappointed
Мила Р. - груба и недодялана ми е, но пък е запомняща се, подгряваше на Black Eyed Peas миналото лято в Бургас и тийновете много й се радваха.
Мила Михова е стархотен изпълнител и дори не знам защо беше намесено името на майка й, която определено е доказано име в музикалните среди и е много далеч от некомпетентна / бездарна Confounded

# 1 966
На мен ми е по-интересен задният план Grin Предполагам е бодигард? Често телохранителите са сто пъти по-готини от звездите и т. нар. “секс-символи”, които охраняват. Не знам откъде ги намират.

# 1 967
  • Пловдив
Гледала съм всичко. От Пловдив съм, не пропускам представление на Операта. Някои ми харесват, за други имам забележки, знаете, че мнението за тези неща е субективно. Нямам повод за завист, защото не съм от бранша и не се боря за роли. Казах мнението си - мое и на приятели и познати, които са наясно с така наречената "йерархия" от мен. Просто използвах думата.

Тези конкурси, йерархия не са ли когато става въпрос за щат, постоянен договор с операта, Керана явно участва в няколко постановки и едва ли е на такъв или?
https://operaplovdiv.bg/team/artists
Аз, понеже си ровя в сайта на Пловдивската опера (ходя на представления, после разглеждам кой какво е изпълнявал), ето ти конкурс е имало - https://operaplovdiv.bg/news/details/id/342
Попадала съм на обяви, примерно конкурс за музкант, първа, втора - пета цигулка, тромбонист и прочие. Обявяват си го на сайта, пишат изисквания. Така че, ДА, странно е това с Керана.

# 1 968
В Пловдив преди години съм гледала Исус Христос суперзвезда с Наско от БТР и Христиана ( така ли се казваше една гъркиня, спечелила наш музикален формат). С което искам да кажа, че тази практика не е от вчера.

# 1 969
Ние гледахме  няколко постановки точно заради Керана. Мъжа ми се нави, защото я харесва. Даже познавам и други хора така, иначе нямаше да идат.  Така че поканата й е съвсем релевантна Simple Smile Wink пък и се справи доста добре Simple Smile Енергична е, с хубав глас, пее добре, има хубава енергия. Били сме и на концерти, даже ни пя на фирменото парти ( Тита и подобни също, ми Керана беше по-добре). Работи си момичето. Интересно това с майка й, браво и поклон!

# 1 970
  • Glasgow
Мария на какъв език пее тук, какво
е това 🙄😩 https://www.facebook.com/share/r/PdbEuVjdKowGRT42/

# 1 971
Новото “Кеенлииийй”😂 😂😂

# 1 972
  • софия
След снощното представяне на Мичка стана кристално ясно защо ѝ трябват финансово красиви спонсори, за да поддържа стандарта, който умира да демонстрира. Жив зян е, ако разчита на кариерата си. А то и мама, и сестра, и училище на Марайчето на нейните крехки плещи лежат.
Съвсем добре се е ориентирала жената не към кариерата, а към мъжете.

# 1 973
На мен пък ми попадна клипче на Яна Маринова със сина й от Гана, където преподава на дечица. Обяснява се каква строга дисциплина имало в училището в Германия(или беше Австрия?!), където той учел от 14 годишен. Нямам обяснение защо ми излезе във фийда, но реших, че е подходящо за тази тема 😄.

# 1 974
Моника Белучи 1992г. Много е красива.
Скрит текст:

# 1 975
Пуснах сега Денсинг Старс, Алекс Раева откъде го изкара този пищен бюст 😃
Всички от журито, изиграха общ танц барабар с Илияна Раева 😁

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 20:09 от Nona M.

# 1 976
Видяхте ли Нона???!!!!

# 1 977
Алекс Раева е напълняла, но е много свежа и забавна. ☺ Много ми харесва новата двойка в журито. Жената е много красива и нежна.
Нона едва слизаше по стълбите. А Свилен Ноев дъвчеше грозно дъвка при представянето.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 20:33 от Анонимен

# 1 978
  • Враца
И аз гледам танците. Харесва ми Алекс Раева. Да, напълняла е, но ако се абстрахирам от това, всъщност изглежда добре.
Галена Великова ми е много секси. Не е наблъскана с филъри. Тялото е топ. Пластична... Супер жена!
Иска ми се да има любовни двойки и този сезон. Дано!

# 1 979
Не е мръднала тази Галена, незнам преди колко години съм е гледала, но е същата.

Общи условия

Активация на акаунт