Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 976
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Много е хубава Рут на тази снимка.
Не ги разбирам аз тези ПР връзки, но Тейлър Суифт ми изглеждаше много влюбена в този момък. Явно нищо не разбирам. Те си знаят.

Дженифър Лопес
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Дженифър Анистън
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Кери Мълиган
Скрит текст:
Адам Сандлър с жена му
Скрит текст:

# 2 056
  • София
Всички връзки с мъже на Тейлър са чист ПР. А защо ли - за нея е ясно защо. За мъжете също е важно - рейтингът и интересът към тях скачат до небесата. Сключват договори за реклами, канят ги къде ли не, шуми се яко около тях и т.н. С този спортист на Тейлър добре й се получава, някак по-естествено стоят, май е задобряла с времето. Чакам да видя кога ще изтече договорът им и кога поредният цирк ще приключи.
Ясно ми е, че повечето от вас са скептично настроени към думите ми, но игрите там са големи и се надявам след години да доживея да лъсне истината или поне част от нея. За мен това не е живот, но в името на известността и парите има хора, които на всичко са готови.

# 2 057
  • София
Тейлър обратна ли е?

# 2 058
  • Glasgow
Но защо не яхне LGBTQ вълната, толкова години да се крие, тях ги следят навсякъде, къде успяват да се скрият с реалните им партньори?

# 2 059
Хилъри Дъф пак ли е бременна 😳

# 2 060
Защото таргетът ѝ са малки момичета, страдащи от любов по момчета. Плюс е много слушана в по-реднек щати. А и много "връзки" с мъже има. Излезе ли, че е гей, родители ще спрат да дават на малките си дъщери да я копират, да ходят на концерти, ще завалят въпроси за истинността на връзките й както и ориентацията на някои от мъжете, с които е била. Здраво се е хванала на хорото и няма мърдане.

# 2 061
  • София
Ммда. Бяха голяма любов с Карли Клос, маскирана като най-добри приятелки. Клюката носи, че отношенията им не са приключили, нищо, че втората е порядъчно омъжена жена вече с две деца. То пък за мъжа й упорито се говори, че е гей. Абе... кво да кажа повече.

# 2 062
  • До морето
Е, с послединия беше 7 години. Егати договорът!
Не вярвам аз на тия алабализми. Но ако е, то при нея е оправдано, защото цялата й кариера е построена на предходните й връзки. Има някаква логика.
Защо, обаче му е на Травис Келси да участва в подобен цирк? Той си е достатъчно популярен в Щатите, даже повече от достатъчно. А и не само той, цялото му семейство е включено в представлението - майки, бащи, брат, снаха, племенници....всички участват в шоуто на Тейлър, така ли?!

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 14:51 от Boho chic

# 2 063
Аз само споделих какво се пише из британските медии, навсякъде е клипчето.Момчето го знам покрай нея и нямам представа дали той би имал изгода да играе цирк,тя все пак е голяма звезда все си мисля по-голяма от него.Но аз изобщо не знам нито един "футболист"от американските освен бившият на Жизел Бюндхен.За Тейлър наистина има слухове,че си пада по жени и то отдавна и всичките ѝ мъже са за прикритие.Още като ходеше с един британски актьор Том Хидълстън съм мяркала такива слухове, иначе я харесвам.

# 2 064
Не вярвам, че ако е лесбийка или бисексуална би се крила Тейлър, защото то сега е проблем, ако си хетеро. На мода са точно тези ориентации, за които се твърди, че ги крие.

# 2 065
В САЩ не е баш така, особено в някои щати. Доста по-консервативни са от Европа.

И аз съм чувала, че връзките на Тейлър с мъже са ПР.

# 2 066
Когато Били Айлиш каза в интервю, че е "queer", загуби над 100 000 последователи в социалните мрежи. А тя е по-млада и алтернативна. В САЩ има някои доста религиозни и консервативни щати. Ние ги гледаме в Лос Анджелис и Ню Йорк, но не е така навсякъде. Все пак в доста щати забраниха абортите - в някои дори и при задържан аборт нямат право да те изчистят...

# 2 067
Това с "модерните" ориентации изобщо не работи така, губят последователи и работа главоломно. Това не ка участнички при РуПол, които са ги спуквали от бой в училище и нямат какво да губят.
Тази специално връзка на Тейлър логично се обвързва с предстоящите избори и Демократичната партия. Дори финала на супербол беше предвиден. Но вероятно дори това няма да им помогне без нормален кандидат.

# 2 068
Като стана дума, някъде четох какво огромно влияние има Тейлър Суифт върху младите, които ще гласуват за първи път, и то навсякъде по света. И как всяко нейно "послание" дава отражение върху електоратите в Алжир, Бразилия, САЩ, Канада, Индия, ЮАР и изобщо всички страни, в които през 2024 г. предстоят избори.

# 2 069
Не я разбирам манията по Тейлър Суифт, но ако поощрява младите да гласуват - браво на нея.

Общи условия

Активация на акаунт