Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 963
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 175
А Христо Мутафчиев женен ли е повторно, колко деца има?
Женен е, жена му е Елица, от Варна. Има три деца. Един син от Лиза Шопова - Асен Мутафчиев. Дъщеря от Елица - Ая. И Елица има един син от предишна връзка. Фактически две биологични деца има.

# 2 176
Може пък Шопов да е колекционер на пистолети... Казвам го сериозно. Това също е хоби...

# 2 177
  • София
Прекрасици, вадете тефтерите и химикалките и записвайте поредната порция честитки - визуализирайте и проявявайте! За съжаление не съм авторът на тези поздрави, а нашата любимка Опра, която е сама във Валенсия.

# 2 178
Какво разочарование от сем. Шопови. Винаги съм смятала Наум за самовлюбено момченце, което използва славата на семейството и се бута навсякъде. Обаче за разлика от сериозният си баща, който си гледа работата и не се занимава само с интервюта. Пък то, какво излезе. Потресена съм както от поведението му така и от причината да има толкова оръжия.
Гледах колко актьори(и Димитрий Назаров от Кухня) и обществени личности се изказват с молба към Путин да върнат тялото на Навални на майка му и жена му. Просто не знам в какъв свят живеем. 😥

# 2 179
E, няма да го върнат - ако го върнат, семейството ще поръча аутопсия и ще се разбере причината за смъртта.

# 2 180
Вики Бекъм ще ме умори,за нея няма обувки различни от токчета.
Счупила си е крака на Свети Валентин

# 2 181
Последно,спорът между Шопов и жената,(която не е българка) е бил за паркомясто...

# 2 182
  • София
Аз пък имах подозрения за Христо Шопов не е читав. Наум е казвал, че не се разбират, в едно видео беше казал, че не са общували от години. Не влезе в подробности. В предавания обаче също винаги споменава само дядо си.  Направи ми впечатление и сега като играха в Стани богат, че премълчава нещо след като Ники Кънчев спомена името му.

# 2 183
Бекъм снощи е писал, че е имала инцидент във фитнеса и там го е счупила.

# 2 184
Казаха за Христо Шопов, че е тлеел конфликт от години заради бездомно куче.

Аз съм против всякакво насилие, но ако е това, което ми се върти в главата като хипотетично станало, ами - разбирам го човека.

Той от край време излиза по медиите в новини за помощ на бездомничета. Като знам какви дяволи има и как мъчат животните, кой знае какво е изтърпял, за да се стигне дотам.

# 2 185
  • Glasgow
За куче или за паркомясто🙄не че някое от двете е причина за вадене на оръжие.

# 2 186
Затова и е най-добре първо да се разбере какво е станало, не защитавам Шопов.

# 2 187
За куче или за паркомясто🙄не че някое от двете е причина за вадене на оръжие.

Да, категорично и аз не оправдавам.

За куче е било. Една част от съседите са искали да го оставят да си живеят на улицата (най-вероятно и Шопов), друга да го гонят (вероятно въпросната Патрисия и други).

Ако са упражнявали насилие над него или са се опитвали да го тровят, честно казано- и аз бих проявила насилие, без да се замислям (колкото и да е против добрите порядки).

# 2 188
Ако може някой да пусне линк с подробностите…

# 2 189
  • Glasgow
А защо никой не е взел кучето в тях, ами го държат на улицата като са толкова загрижени. Това не знам има ли го другаде по света

Общи условия

Активация на акаунт