Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 023
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 235
Чак пък розови очила.... Аз съм умерена фенка на Тейлър и то отскоро.
Абсолютно подкрепям!
Бяхме преди 5 месеца в Щатите и се видяхме с приятели наши, които живеят във Филаделфия. Дъщеря им -18годишна -луда фенка на Тейлър Суифт! Разказваше с вълнение за последният концерт, на който е била с приятелки. Майка и и тя покрай нея беше в еуфорията.По радиото слушахме само за нея или ако не говореха за нея, то слушахме нейни песни....
Следяха всеки неин пост в Инста, Туитър, вълнуваха се....заразяващо беше.

Toва,че приятелската щерка е фенка на Тейлър не означава,че всички момичета са като нея или,че има някаква пандемия.
Нито дъщеря ми,нито нейните приятелки се интересуват от певицата.Сега покрай новите песни и поредната ПР връзка,говорят за нея повече.
Дъщеря ви и приятелките ѝ може да не се интересуват от Тейлър Суифт, но това ги прави огромни изключения в световен мащаб (хайде, в западен поне).
Пуснете си някой нейн концерт от последно време и ще разберете. Вместо само хейт без причина Wink
Значи и дъщеря ми е едно огромно изключение, щото не я харесва, както и аз. Гледали сме нейни концерти и с нейните две вокални октави само тийнеджъри, неразбиращи от вокално майсторство, могат да я превъзнасят.

# 2 236
Чистачката е предупреждение, че пречиш - примерно запушил си някого, спрял си пред вход, на пътека, на завой, на тротоар, нещо такова. У наше село като стане обедно време и младежта от офисите като излезе да обядва, и рязко щръкват десетки чистачки на спрели неправилно или пречещи на пешеходците.
В случая на Шопови - явно чужденката е вдигнала чистачката на Шопова заради запушения гараж. Защо Шопова е вдигнала или счупила, както четох някъде, нейната - това вече не е ясно.

пп - сега чета, че Шопов е оставен в ареста за 72 часа за закана за убийство.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 20:00 от EmmaT

# 2 237
Ако само разбиращи от вокално майсторство ходеха по концерти, дори изпълнителите с по 5 октави щяха да умрат  от глад.

Шопов е пълна откачалка. Да те заплашат с пистолет е една крачка от това да те пречукат. Никакви кучета, чистачки или каквато и да е опашка на крушката не може да оправдае подобна постъпка. Наскоро застреляха човек след подобна междусъседска война. И подобни хора не трябва да живеят между нас.

# 2 238
Плашещо масово вече е това ескалиране на напрежение от битови ситуации.Говори за много по-дълбоки проблеми в обществото ни.

# 2 239
Не е ясно на кого е гаража. Колата на чужденката е била паркирана там, а колата на жената на Шопов е била паркирана така, че явно чужденката не е могла да изкара нейната и да тръгне за вечеря.
Не го оправдавам Шопов, поведението му е недупостимо, но явно има и други неизказани конфликти между двете страни, щом от 2 години се карат....

# 2 240
Ако само разбиращи от вокално майсторство ходеха по концерти, дори изпълнителите с по 5 октави щяха да умрат  от глад.

Ами реално само Тейлър Суифт от мегазвездите има две основни октави и затова песните й звучат равно. А изпълнителите с по 5 октави не са умрели от глад, точно защото тези октави се усещат в изпълненията им.

# 2 241
  • Down south
На мен Тейлър Суифт ми е мега безинтересна. Само за една нейна песен се сещам.
Каква е причината да е такъв лидер на мнение сред младите американци? Какво им дава/проповядва? За какво се бори?
За още не знам какво.
Сравнително голям град/щат, но никой около мен не я слуша, изключвам две деца на познати в диапазон 8-10 годишни. Пак споменавам, ако не беше супер бол-а, нямаше и да се сетя за нея.
Вероятно в очите на почитателите е възмутително, но няма да разпозная и една нейна песен Close

# 2 242
Доста фактори има в шоубизнеса освен октавите. В противен случай нямаше да има толкова незнайни мега талантливи изпълнители. Равна или неравна, малко певици могат да се похвалят с подобни резултати от турнета.

# 2 243
Доста фактори има в шоубизнеса освен октавите. В противен случай нямаше да има толкова незнайни мега талантливи изпълнители. Равна или неравна, малко певици могат да се похвалят с подобни резултати от турнета.
Така е. Суифт е просто успешен американски продукт с посредствени качества.

# 2 244
Както много други.Дали Лопес е с уникален глас и октави,дали Мадона,ето и Хари Стайлс,но са мега звезди.
Уникални октави,диапазон и там както се наричат са гласовете на Уитни,Селин,Марая,Агилера и тн.

# 2 245
Деси Слава: Платих немалка цена за всичко, което постигнах
Скрит текст:

# 2 246
Тя има ли вече внуче?

За Шопов ще замълча, защото ми се струва, че не знам всички факти.

# 2 247
Както много други.Дали Лопес е с уникален глас и октави,дали Мадона,ето и Хари Стайлс,но са мега звезди.
Уникални октави,диапазон и там както се наричат са гласовете на Уитни,Селин,Марая,Агилера и тн.
Лопес не е мега звезда. Само звезда. Даже последната й песен не стана голям хит.

# 2 248
  • Наблизо
Гледам Аз обичам България и Галена не изглежда чак толкова кльощава на екрана,обаче в лицето е много щета.
Устата й е двойно по-широка,носът се е разширил и някак скулите й вървят към Долф Лундгрен.
Не мога да разбера какво е това желания зорлем да се обезобразиш.

За Шопов не искам да се изказвам…всяка ескалация с оръжие ми е недопустима.Като не се издържа,да се преместят..Насилието не е решение.

# 2 249
  • Пловдив
А кои са мега звезди? Аз даже не знам дали Тейлър Суифт е по-изестна от Дженифър Лопес, честно.

Общи условия

Активация на акаунт