Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 956
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 190
Ако може някой да пусне линк с подробностите…
https://nova.bg/news/view/2024/02/23/445819/%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D … 0%BF%D0%BE%D0%B2/
Съседката била заснела спора.

Сега изгледах видеото. То е само част от спора, но ясно се чува как Шопов казва "I will kill you". Какъвто и да им е случаят, не мога да го оправдая.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 13:12 от Yo_Ana19

# 2 191
  • София
Чак пък розови очила.... Аз съм умерена фенка на Тейлър и то отскоро. Харесвам някои от песните й (повечето са ми блудкави),  гледам клипчета с нейни участия по разни токшоута. Страшно умна е, отвръща на провокации подобаващо. Има страхотно чувство за самоирония и никога не се взима на сериозно. Последното, което мога да кажа е, че е измита чиния. Висока, руса, дългокрака, пее, танцува. Супер успешна е в момента. Истински феномен.  Най-малкото й се полага уважение за това. Турнето, което прави е извънземно като резултати, втора година пълни стадионите по няколко пъти във всеки град. Малките момичета я обожават, разменят френдшип гривнички и мечтаят за принца. За толкова години няма побоища, скандали, изцепки, наркотици..... Истинска американска мечта. Изцяло положителен герой, колко е истина и колко сценарий, не ме вълнува много. Във време, в което децата ни се възпитават и формират от инстаграм послания, нейното послание е положително.
Абсолютно подкрепям!
Бяхме преди 5 месеца в Щатите и се видяхме с приятели наши, които живеят във Филаделфия. Дъщеря им -18годишна -луда фенка на Тейлър Суифт! Разказваше с вълнение за последният концерт, на който е била с приятелки. Майка и и тя покрай нея беше в еуфорията. Та, разказваха, как бащата на Тейлър за последният и концерт, бил раздал по 100хил долара на всеки шофьор на камион, помогнал в организацията на концерта на дъщеря му, пренасяне на оборудване и пр.! Легенди се носят за тази Тейлър там! Тя е абсолютната звезда там! Боготворят я! По радиото слушахме само за нея или ако не говореха за нея, то слушахме нейни песни....
Следяха всеки неин пост в Инста, Туитър, вълнуваха се....заразяващо беше.

# 2 192
  • софия
Интересен факт е, че у нас са забранени, но съществуват поне под две форми – Майки срещу дрогата Пловдив и компании за тренинги на Марк де Турк. Тренинги са провеждани в Министерски съвет, Министерство на транспорта и доста от големите фирми.
Работейки много години на едно от посочените места, за първи път чувам за подобно нещо.

# 2 193
За куче или за паркомясто🙄не че някое от двете е причина за вадене на оръжие.

Да, категорично и аз не оправдавам.

За куче е било. Една част от съседите са искали да го оставят да си живеят на улицата (най-вероятно и Шопов), друга да го гонят (вероятно въпросната Патрисия и други).

Ако са упражнявали насилие над него или са се опитвали да го тровят, честно казано- и аз бих проявила насилие, без да се замислям (колкото и да е против добрите порядки).

+100

# 2 194
  • София
Е, оказа се най-баналното - паркиране. 😒

# 2 195
Нали е за паркиране, това куче откъде излезе сега?

# 2 196
Още един тъжен пример за агресията, която ни заобикаля навсякъде. Не мога приема всякакви оправдания за това да извадиш огнестрелно оръжие и да заплашиш друг човек, освен ако не е заплашен пряко живота ти или този на близките ти. За съжаление "елита" ни не е пример за подражание, а точно обратното.

# 2 197
  • До морето
Е, оказа се най-баналното - паркиране. 😒

Даже и паркомясто не е. Те са й блокирали гаража на тая Патриция. Абсолютна провокация е.

# 2 198
Ето какво пише за случая:

Напрежението между двете семейства започнало преди около 2 години след спор за кучета. До скандала снощи се е стигнало, след като по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража. Съпругата на Христо Шопов - Мариана Станишева, обаче оставя своя автомобил така, че съседката й да не може да излезе. Чужденката, която трябвало да отиде на вечеря в заведение, вика такси, но преди да тръгне, вдига едната чистачка на колата на Станишева.
Няколко часа по-късно, когато Патриша Тийвс се връща в дома си, открива, че една от чистачките на нейната кола е счупена. Тогава 36-годишната жена отива до дома на Христо Шопов и Мариана Станишева, за да поиска обяснение.
"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева - бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, за да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с юмрук в лицето", разказа пред БНТ Патриша Тийвс

# 2 199
Не мисля, че е ок да паркира пред гаража им.

# 2 200
Не мисля, че е ок да паркира пред гаража им.
Те са паркирали пред нейния, на което тя е отговорила с вдигната чистачка. Те са счупили нейната.

# 2 201
“До скандала снощи се е стигнало, след като по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража.”

Оттук друго излиза, освен ако не в паркирала пред собствения си гараж Simple Smile.

# 2 202
  • До морето
По-горе има репортаж от мястото. Репортерът ясно показва гаражната врата на Патриция и казва, че те са паркирали пред нейния гараж.

# 2 203
  • Варна
Аз го разбирам, че Патриция е паркирала пред нейния гараж. Те са я запушили. Тя е вдигнала чистачката им.

Ако тя беше паркирала пред техния гараж, едва ли щеше да е толкова нагла, че да вдигне чистачката на тяхната кола, че и да ходи после да се разправя.

# 2 204
По принцип паркомясто или куче, нейно или негово, или честно казано почти нищо, НЕ оправдава такава агресия. Правилно е арестуван. Редно е и да бъде съден. Иначе по принцип вероятно ще му се размине, по ред причини.

Общи условия

Активация на акаунт