Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 956
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Виновен е този, който е упражнил физическо насилие.
Колко случая още на убити хора заради съседски разпри трябва са има, че да проявяваме толеранс , чакайки  да скалъпят оправдание за агресора.

# 2 206
Христо Шопов винаги ми е изглеждал "терсене" човек. Едно такова тъпо, надменно и отегчено поведение. Колкото и да се нямат със сина си, Наумче е със същото въздухарско поведение без никакво покритие. Какви са тези 3 пистолета у актьор и този човек актьор или мутра е? Как се дават разрешителни да се притежава оръжие? Няма значение за какво е спорът - човек, който работи в институция като театър няма право на подобно поведение. Че и чистачки чупили като някакви неандерталци.

# 2 207
Нека да излязат фактите, тук явно има дъъъълга история на конфликт. Щом е снимала преди да посегне и преди да насочи оръжието, явно е била подготвена за тона на разговора... и той да е ескалирал, виждайки записващото устройство (борбата и бутането явно е била за това).
Има съседи които спират пред гаража си, вместо вътре в гаража си с което затрудняват достъпа на други до техните гаражи или парко места с довода "ама гаража си е мой"... Ами твой си е, но улицата не е и ако не може да се заходи към алея, гараж, място то трябва ли да си оставиш колата пред гаража?
Голяма дъвка ще е за журналистите кой какво разбрал, кой какво казал... особено преди преднамерено направения запис... Колко от вас си държат телефона на включена на видео камера, звънкайки на вратата на съсед?

ПП: изобщо не оправдавам агресията, но и конкретната крушка, очевидно си има опашка

# 2 208
Аз това имах предвид, че е нужно малко време, за да се установят факти. Престъпление е да заплашваш хора с пистолет. Но и не е ок да ги провокираш умишлено и да идваш на вратата им с телефон, включен за запис. По тази логика всеки може да разруши нещо ваше и да ви дойде на вратата с включен телефон. Нека се види ролята на всички.

# 2 209
  • София
Ами и на брат ми му се налага да спира пред собствения си гараж, защото вкара ли колата вътре, повече не може да я изкара, задължително някой го запушва. И съседи, и непознати, с години се мъчеше и накрая се отказа и просто спира отпред. Та може и да си има причина жената да спира така. При всички положения, няма оправдание за заплаха с пистолет.

# 2 210
Никой не го е оправдавал за пистолета, това е някаква глупост, която се завъртя.

# 2 211
Нормално е да се прави запис при спор, ако спорът има предистория и знаеш, че човекът е агресивен и предишните пъти не си успял да заснемеш поведението му. Явно е практика Шопов да е агресивен съсед.

# 2 212
Най-нормалното е да подадеш жалба, защото иначе трудно се установява кой какъв е.

# 2 213
Всеки, който има агресивен съсед, който например не напада, но крещи и обижда, трябва да ходи да подава жалби ли? Видеозаписът може да се прави с цел да се покаже как човекът е вербално агресивен.

# 2 214
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чак пък розови очила.... Аз съм умерена фенка на Тейлър и то отскоро.
Абсолютно подкрепям!
Бяхме преди 5 месеца в Щатите и се видяхме с приятели наши, които живеят във Филаделфия. Дъщеря им -18годишна -луда фенка на Тейлър Суифт! Разказваше с вълнение за последният концерт, на който е била с приятелки. Майка и и тя покрай нея беше в еуфорията.По радиото слушахме само за нея или ако не говореха за нея, то слушахме нейни песни....
Следяха всеки неин пост в Инста, Туитър, вълнуваха се....заразяващо беше.

Toва,че приятелската щерка е фенка на Тейлър не означава,че всички момичета са като нея или,че има някаква пандемия.
Нито дъщеря ми,нито нейните приятелки се интересуват от певицата.Сега покрай новите песни и поредната ПР връзка,говорят за нея повече.

# 2 215
  • Down south
+1 и от моя гледна точка.
Сякаш сега, покрай СБ се зашумя повече.

# 2 216
  • Glasgow
Благо Джизъса с гаджето
Скрит текст:

# 2 217
Благо Джизъса с гаджето
Скрит текст:

Като кацнали директно от Индия.

# 2 218
Джизъса с какво се заминава? Отдавна не съм чувала нещо за професионални занимания, само нови девойки и зъби Thinking

# 2 219
Чакайте те не се ли разделиха с тази Ивана, че ѝ бил изневерил или аз нещо не помня… 😀

Общи условия

Активация на акаунт