Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 989
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 385
Ами каквато и история да има пистолет да вадиш и да крещиш “ще те убия”, мъж на жена?! Дали е за гараж, за това че не го кефи, че кучето и пика пред блока все тая. Не ми беше симпатичен и преди, вайба му е надменен някакъв. Иначе добре играе в  някои филми. Като човек се показва кофти.

# 2 386
Отивам да се поизмъча с  интервюто с Кр Хваладжиян и ще се завърна тук, да коментирам какво съм разбрала.

# 2 387
  • София
Човекът явно си е кофти, иначе нямаше Наум и майка му да не поддържат връзка с него.
Това не е вярно. Точно майката на Наум е защитавал Христо. Живеят си заедно
Наистина ли, не знаех, мислех, че живее сама. Тоест, тя е била жената в къщата от историята?

# 2 388
Отивам да се поизмъча с  интервюто с Кр Хваладжиян и ще се завърна тук, да коментирам какво съм разбрала.
И аз сега ще си го пусна да го гледам, макар че не мога да я понасям и горе-долу знам какво да очаквам. 0 талант, само претенции и изхвърляне от тази жена.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 17:20 от Анонимен

# 2 389
Нашият НАТФИЗ-ки елит - вечно неразбран, вечно онеправдан, вечно пиян - много обича да се противопоставя на остатъка от нацията. Как няма Слабаков и сие да застанат зад колегата си, като утре Слабаков ще удари две култур-трегерски ракии и ще тръгне да се прави на мъж.

# 2 390
Човекът явно си е кофти, иначе нямаше Наум и майка му да не поддържат връзка с него.
Това не е вярно. Точно майката на Наум е защитавал Христо. Живеят си заедно
Наистина ли, не знаех, мислех, че живее сама. Тоест, тя е била жената в къщата от историята?
Да, тя е майката на Наум. Преди нея Христо е имал друга жена, от която има дъщеря и внуче даже

# 2 391
Спомням си преди години, когато пратиха Слабаков в ЕП, бях толкова възмутена. Точно пък тоя космат и вмирисан абориген пратиха да представя България Imp Сега, гледам е загладил косъма, след години цоцане на хубава заплатка, поне беше облечен нормално. За смръднята не знам.

# 2 392
Гледах интервюто на Халваджианката. Изобщо не изглежда с добри корекции, както се обсъждаше тук тези дни. И то това при положение, че беше адски замазана, дори контура на устните ѝ беше размазан от толкова филтри.
Бисера на интервюто беше "Еднорозите трябва да са по-винтидж". Бръмбари има в главата. Не знам как Халваджиан ѝ толерира това поведение.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 12:20 от Анонимен

# 2 393
  • София
Никога не съм харесвала Христо Шопов. С физиономия на кисел мутрафон, а и предполагам, че е с труден характер. Изглежда вечно недоволен и изискващ. Не знам как се живее с такъв човек. Каквото и да е направила люксембургската гражданка, той няма право да отвръща с насилие. Силно се надявам да има последствия за него.
Разбра ли се всъщност пищов ли е държал или ключодържател? Някак си ми е трудно да си представя, че заплашва жената, размахвайки ключове, нали...

# 2 394
Хич няма да се изненадам ако Шопов наистина е извадил оръжие и е заплашвал. Знаем си се в БеГе-то. Като има някой къща някъде и си мисли, че всичко на 100м пред имота му принадлежи. Всеки ден ставаме свидетели и в кварталите из градовете какви битки се водят за паркомясто или какви съоръжения се монтират, за да си приватизира някой 1-2 квадрата на улицата. То си ни е манталитет.

Андреа мрънка заради идването на Йелена Карлеуша в България. Даже й е намерила злепоставяща я снимка Grinning
Скрит текст:

# 2 395
Извадка от съдебното решение: “… Тийвс не заявява категорично в показанията си, че Шопов е насочил към нея пистолет, а изразява предположение, че е имало оръжие в ръката му, като допълва, че в било тъмно и не е видяла добре. Също така от два видеозаписа не се установява да е държал оръжие или да го е насочил към пострадалата.”  Решението го има в интернет  - в novini.bg и на други места.

# 2 396
Ясно. Чиста водица ненапита, този Шопов. Големи връзки, големи пипала, ей...

# 2 397
От интервюто на госпожата ми остана, "не обичам България, но още ни е рано за Италия, щот'тук сме на върха в момента  да си печелим в България."
Аре нЕма нужда.

# 2 398
Луиза Григорова, Яна Маринова и Саното не го ли защитиха и те? Първи бяха да защитават Вергов и Бубето.... нещо закъсняват тоя път май

# 2 399
От интервюто на госпожата ми остана, "не обичам България, но още ни е рано за Италия, щот'тук сме на върха в момента  да си печелим в България."
Аре нЕма нужда.
Всъщност,това което е казала е срамно за самата нея,но тя не го схваща... Защото излиза че е чиста проба лузър...

Общи условия

Активация на акаунт