Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 143 - февруари 2024)

• 96 787
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 900
Здравейте, някой похвали ли се с тв от престиж. Играя, играя и все на косъм пустия телевизор. Вече не знам какво ще ги правим тея бисквити 🤣🤣

# 901
Здравейте, някой похвали ли се с тв от престиж. Играя, играя и все на косъм пустия телевизор. Вече не знам какво ще ги правим тея бисквити 🤣🤣

Не помня точно кой беше,но със сигурност имаше едно момиче от форума,което спечели телевизор от активната в момента игра!

# 902
  • София
Здравейте,
Майка ми спечели Януари месец подаръчен ваучер от Лидъл от анкетата им, и ми го подари да го ползвам.
Днес се опитах в магазина да платя с тази карта и касиерката не знаеше как да маркира плащането и ми каза - тези карти вече не важат.
Някой има ли информация как се ползват и как ги маркират касиерите като баркод или като плащане с карта?
В Лидл касиерката натиска прозорчето плащане с ваучер
и маркира подаръчната карта с 20 лв
с бар-код четеца като стока.

# 903
Здравейте,
Майка ми спечели Януари месец подаръчен ваучер от Лидъл от анкетата им, и ми го подари да го ползвам.
Днес се опитах в магазина да платя с тази карта и касиерката не знаеше как да маркира плащането и ми каза - тези карти вече не важат.
Някой има ли информация как се ползват и как ги маркират касиерите като баркод или като плащане с карта?

С ваучери е маркирано при мен на дигиталната бележка

# 904
Вече съм решила само ММ да регистрирам за игри. Все удрям на камък, а той си печели без проблем. От днес сме с билети за филма Дюн 2 от Сити радио ❤️

# 905
  • София
Здравейте,
От скоро следя темата и я намирам за доста интересна и полезна.
Да се отчета и аз с една игра която ми попадна на Knorr, с една сигурна награда и томбола за големите награди:

https://www.unileverfoodsolutions.bg/chef-inspiration/knorr-wint … sGd2C6aVw8eY2C1gv

# 906
Здравейте,
От скоро следя темата и я намирам за доста интересна и полезна.
Да се отчета и аз с една игра която ми попадна на Knorr, с една сигурна награда и томбола за големите награди:

https://www.unileverfoodsolutions.bg/chef-inspiration/knorr-wint … sGd2C6aVw8eY2C1gv

Моля четете правилата, не казвам, че тук няма професионални готвачи, но като цяло кампанията не е насочена към масовия потребител като нас:

В „Кампанията“ имат право да участват само лица, които към момента на регистрацията са действащи професионални готвачи, персонал, работещ в кухнята на ХоРеКа оператор или собственици на ХоРеКа обекти (напр. ресторанти, столове, хотели/хотелски ресторанти, зали за събития) от цялата страна, което се регистрира в Кампанията.

# 907
И моя мъж печели билети за Дюн от Сити днес.
Резерва съм в Роден край за кулинарен сет.

# 908
Аз чакам подаръци за детето от ТЕДИ и един календар от една чалга певица.Нищо че не слушаме такава музика у нас! 😁😁😁. И двете неща - от ИГ.

А сега,понеже е сушинка напоследък, да се похваля. Аз от повече от година искам да си направя Микроблейдинг на веждите. И то точно при Мила Савова. Само дето,при нея процедурата е 700лв, които не ми се дават,ама хич.
Тя пуска доста често в профила си, че търси модели за курсантките и. Процедурата е напълно безплатна! 🤯
Днес успях да се класирам и в Петък ще си имам мечтаните вежди! (моите са много светли и рехави и ми е много досадно да се грижа за тях).
Може да ви прозвучи смешно, но за мен си е голямо щастие, че ще ми се случи най-накрая. ❤️

# 909
Аз днес платих с картата на лидл, но касиерката доста се чуди и опитва по различни начини докато успее.

# 910
  • Пловдив
Юхууу, печеля от форумната игра Heart
Вкъщи млечните продукти да много на почит и от години купуваме точно определени продукти, защото ми е писнало, да изхвърлям в кофата храна.
Ще пробваме нещо ново, дано и да ни допадне на вкус, защото последният кашкавал, който купих е отврат

# 911
  • София
Празнувай 24-ия рожден ден на МЕТРО София 2 (бул. Европа)! Играй за супер награда кафеавтомат PHILIPS EP1200/00. За да участваш, регистрирай се тук:
Период на кампанията: 26.02 – 03.03.2024 г.

# 912
на някой ако му трябва имам промокод 15% отстъпка на селекция козметика и хранителни добавки в Ozon.bg
Валиден до 29.02

# 913
  • При децата ми
Снощи имах път към "Била" и си оползотворих ваучера от 2 лв. Smile

# 914

Общи условия

Активация на акаунт