ФЕВРУАРскИ СПАМ - с дъх на измамни обещания и бриз на бъчва (01.02-29.02.2024)

• 10 104
  • 202
  •   1
Отговори
# 90
Купих си корейски маски и корейски крем за шия....да видим чудесата дали ще подействат.

# 91
Рейче, да те успокоя - Няма! Joy
Днес доволен ден. Пътуване надалеч по работа, пазар - поизхарчих хонорара. Но съм доволна.
И от известно време съм в отбора на "свекървата е животно, което не трябва да се щади"! Всъщност аз нямам свекърва, жената е просто майка на мъжа ми.
Пп Холд, надявам се си доволен. И прав също така. Айде една наивница по малко, моля. Sunglasses
Пп Поиграхме си на сплотена фамилия. Стига толкоз фарс.
Баси, тъпата крава дето съм.
Да вярваш в илюзиите си е страшно нещо. Ма ми се отвориха очите.
Обаче колко може да си тъп, че да резнеш клона на който седиш, ей, тва не го разбирам.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 21:39 от Джаста Праста

# 92
  • над кукувичето гнездо
Пий една ракия, премести си го в другия крачол и си плюй в пазвата, че не живеете под един покрив Wink

От опит.

# 93
Вярвала си в своите представи. А ти си добричка, затова.
Хората са зли и доста ниски по душа колкото и да не ни се ще.
Режат от гордост, тъповатост, инатливост, тесногръдие.
Да не те полъхва.
Научаваш се да размахваш камшика и да допускаш малцина дето си заслужават и тЕй.
Джастеее, по случая бих си направила нов френско червен маникюр.

# 94
Хора, вие сте ми страшно мерило и коректив. И много ми помагате. Но... може ли някой да ми обясни как може да съм толкоз тъпа, бе.. За тази простотия моята, няма прошка, да си толкова тъп, та чак вдлъбнат.
Всичко съм признала и не го отричам, но едно няма да търпя - да ме обиждат за това, че съм била добра към някого.
Толкова съм обидена, че няколко живота няма да им стигнат да ми се изплатят.

# 95
Когато по дефилт предпочиташ да вярваш в доброто в хората, вместо да търсиш проблем, се случва да си наивен. Ама и аз съм такава и го предпочитам пред това да съм мнителна. Ще мине, Джасте, не си сгрешила за дето си душичка Hug

Да ви се оплача, никой не ме беше предупредил, че музиката на тоя карнавал ще е само на немски Joy даже латино на немски имаше Cold Sweat

Обещах да ви се покажа

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 19:50 от noragami

# 96
  • над кукувичето гнездо
Heart Eyes

# 97
Оле, Норе, супер си. Heart

# 98
  • София
Джаст, не си тъпа, наивна си. Защото смяташ, че когато не си преднамерена към хората, когато се държиш добре и с уважение, смяташ, че такова отношение ще получиш - така са ни учили, нали... "Каквото посееш, това ще пожънеш."
Но в живота не се случват така нещата. И това го разбираме по трудния начин.
Въпреки всичко, аз избирам да съм наивна. Да, носиш много болка от предателства, но по този път срещаш едни от най-прекрасните хора. А вечер спиш със спокойна душа, че не си сторила никому лошо.

Пеееетъъъъъък.

# 99
Добро утро от мен!

Вчера голямото дете стана на 23 години. Празнувахме цяла вечер с яденье и пиенье! Днес ще е тежък ден!

Норче, на кво си се направила ма душа!?

# 100
  • София
Рейче, честит празник! Здрава, щастлива и успешна да е!!

А, Норче, оранжЕвото не е твоя цвят.

# 101
  • София
Рейче, да ти е здраво детето!
Норче, уплаши ли ги с тези рогца? Grinning
Спорен петък!

# 102
Норе, оправи ми деня, дет съ вика. /Не че е лош. Grinning/ Беше обещала снимки, спази си обещанието. Ного тъ харесвам Heart Eyes, но да оранжевото не е твоя цвят. /Спецялно се загледах дали е перука. Joy/

Рейче, жива и здрава да е щерката. И да мечтае смело. Grinning

Джасте, не се кахъри, тук май повечето сме като теб. Но боли като е от човек, който смяташ за близък. Но, ми дойде и друго на ум. Не е хубаво, ама има вероятност и да е това.
Скрит текст:
Когато става въпрос за човек на възраст, /то всъщност може да се случи и на 50 годишен, няма гаранция/, който изненадващо си променя мнението, говори лошо за някой, иска да се кара, вдига скандали, обвинява ... може да е деменция. В такива случаи пациентите са недоверчиви, мнителни, заядливи. Дано не е това. По-добре да си е просто опак човек.

# 103
То не е оранжево, ми розово, ама на светлината вкъщи и с телефон толкова Kissing Heart на една героиня от аниме се правех, явно успешно, защото някакво момиче ме спря супер щастлива, че й е любимо аниме и любима героиня това.
С рогцата уплаших само таксиджията, реши че му пробивам тавана Grinning

Сега, петък и наздраве!

# 104
  • София
Петък и наздраве!!
Още една ненужна седмица зад гърба ми.

Общи условия

Активация на акаунт