Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 374
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Пловдив
Добро!

# 2 116
ДУ.
Не съм ви чела , но да иЗмрънкам , че вчера пазарувах, платих и нещо от покупките ми липсва.Дали го забравих в магазина, дали го затиках някъде и ще го усетя , когато замирише, не знам?!  Но е факт, че ме е яд мега много!
Снимките на 13 не виждам! Що тъй? Цъкам, цъкам- нищо.
От снахата се оплаквам, ама ако почна няма да спра ..То бива разглезено, мързеливо и невъзпитано дете, но това ..Евала му давам!
И още имам да мрънкам, но като за понеделник стига.

# 2 117
  • France
Уми, не са ли малки твоите за да имаш снаха. Или снахата се викаше и на друга роднина?

Оф, трябва да водя децата на училище. ММ имал оперативка рано сутрин и не можел. Малкият от сега се е размрънкал, че не иска. Sad

# 2 118
  • София
Добро утро! Благодарско за кайвето.

Да се оплача от Търти, че вее някакъв слаб глезен. Мрън, завид, искам и аз да си одялкам малко от костта и да стана такава. Търти, много си хубава, бре!

Толкова съм завеяна, че си обърках часа на една среща онлайн. Пак добре, че е с час назад, а не я изпуснах.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 08:57 от бъръльо-бъръльо

# 2 119
  • France
Ау, добре, че ми напомни, утре ми е ехографа. Да си нагледкам аденофибромите. Оооофффффф

# 2 120
Добро утро!

# 2 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Чета ви.
Още се събирам след екскурзията. Предимно спя. Не съм създадена за Фтица, за баба Меца съм проектирана.
Това го пиша заради спането, ама и заради 13.
До скоро

# 2 122
ДУ! Навдигам се аз. Дребната кашля лошо, някаква хрема я дави и ще пропусне училище днес. Вчера и един рд пропусна, та беше голяма драма. Не съм спала кой знае колко, защото колкото пъти заспивах, толкова ме събуждаше бухането. Добре че съм ХО днес, но пък имам работа от тук до края на света. Очертава се тежък ден.

# 2 123
  • София
Здравейте!

Попи, да оздравява бързо малкото Попи!

Сис, благодаря за дъгата!

Търти отвя отново с красота! Спокойно можеш да минеш за сестра на децата си.

Моето чаве снощи така ме ядоса. Не помня откога не съм й крещяла, но снощи наваксах  .  Цял уикенд се размотава. Не сяда да пише домашни. Вчера следобед АЗ се сетих да я попитам тя написала ли си е домашните. Не била. На всичко отгоре имаше много домашни. И не вземе да ги напише без да се разсейва, а ми развива теории как това домашно, дето го дала госпожата по четене било без никакъв смисъл да го дава, защото то на нищо няма да ги научи, освен това било вече късно и ще легне късно, ако трябва да го прави това дългото домашно. И по другите предмети нямало смисъл да пише домашни, защото тя материалът го била научила и шестиците в Школо били доказателствата. Аз обаче й размахах пред очичките забележките за "без домашно" от миналата седмица - цели два броя и не пропуснах да й спомена , че е станало късно, защото до сега си е почивала. И като креснах ... Сега ми е криво, че не си сдържах нервите, ама тази наглост , която демонстрира вчера по моите критерии не е никак за неглижиране. Знам, че не се оправят нещата с крясъци и рядко стигам до такива.

# 2 124
  • тук и там
Добро утро! И аз като Добри за баба Меца съм създадена , хареса ми как го е формулирала..Снощи си пуснахме някакви видеа с децата като малки, гледам все съм си била Меца, евентуално преди първото само съм бивала..Пък малкото какво е било енергично,  чак не мога да  повярвам сега как се е кротнал и го помързава..Ей на, забравят се някои неща, а преди съм се оплаквала сигурно от тях.
Минахме и периода без домашни , от две години каката сама си се подготвя и пише домашни,ама пък  при малкото предстои този период скоро да започне.И сега от веме на време го прави този номер.Добре че е във френска паралелка, та ММ се разправя с него.

Утре ще имам нужда от стиснати палци и положителната ви енергия-баща ми на пет скенер ще ходи, да се види дали има  евентиално разсейки.

Бързо оздравяване на болните и хубава седмица от мен!

# 2 125
Гледаме се ние.Лепим и режем с пластмасова ножичка. Ама в момента молива служи за лъжица, а лепилото за нещо друго, не разбирам.

# 2 126
  • France
С Монстърчо имаме същия проблем. Цял уикенд се разправяме.
Трябва да събера сили, да изчистя, да се обезкосмя малко, нали утре съм на доктор и да свърша сумати административни неща. Само, че нямам сили. Никакви.

# 2 127
  • София
Фил, и аз трябва да се щавя, а и се чудя още с този автобронзат. Още съм сополива, не съм си направила маникюр и педикюр и въобще съм пълна щета.

# 2 128
  • София
Нямаш мотивация, Фил. Trollface Иди в оная темичка и ще ти обяснят да бъдеш по-добра и да гледаш положително на всичкото. Екстеншънът и йогата биха ти решили проблемите, да знайш.

# 2 129
  • France
Начи, автоброзант се слага на добре ексфориирана кожа и е хубаво да се пробва преди, да не станеш оранжева. Казват, че може да се разреди с обикновен крем за тяло за по-малко ефект, но аз не съм пробвала. Така че почвай от педикюра и маникюра, пък докъдето стигнеш

Оф, онази тема е пълна с всякакви всезнайки, не дай си боже някой да ги послуша. Като онази дет почнала да тренира 7 дни след вагинално раждане

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 10:32 от Philomena

Общи условия

Активация на акаунт