Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 384
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 100
Ами не е ясно дали до края на часовете е нямало да му мине, например.
И да, в училище са отговорни за децата, докато са часовете. Не случайно не им дават да гонят деца от час. Да видиш, че едни дете е разстроено и плаче, и да го оставиш да си тръгне по време на часовете не говори нищо добро за педагога, както и е нарушение на разпоредбите. И трябва да си понесе отговорността за това. Отговорност, че не си е свършил работата и има сериозни последствия от това.

# 2 101
Да, учителят няма право да пуска децата, но не бих винила него за самоубийството на детето. За да реагира така това дете на двойка са виновни родителите му. Да не говорим, че суицидните мисли не се появяват ей така с щракане на пръстите, нито си отиват така.

# 2 102
Можело е да го бутне кола на улицата, докато е отивало до вкъщи.
Наказанието на учителят следва да е за това, че е разрешил на детето да излезе от училище. Едва ли ще е нещо повече от нещо на хартия, а може и него да го няма. Но аз не бих искала такъв педагог да се доближава до децата ми.
И да, от Пирогов също обвиниха майката на Даная, че тя е виновна. Сигурно и родителите на 3 годишното, което 3 болници в София оставиха да почине са виновни. Май и там нямаше наказани, нали? Всички префектно са си свършили работата.
Огромен проблем, е че хората не си вършат работата и няма санкция за това. Деца умират и само родителите са виновни, нали.

# 2 103
Когато детето се самоубива заради двойка -да родителите са виновни, защото явно за оценка различна от шест са реагирали неадекватно, щом след като са писали на детето двойка то се е решило на такава стъпка, значи се е страхувала повече от реакцията на родителите за оценката отколкото от смъртта!
В останалите случаи не виждам нищо общо.

# 2 104
  • sf
На мнението на Уинд съм. В случая само родителите са виновни и трябва да им тежи на съвестта.

# 2 105
Детето можеше да не се самоубие, ако беше останало в училище. Щеше да има време да осмисли , какво се е случило или да се разсее. За това става дума. А как ще реагира на двойка едно дете, не зависи само от родителите...

И пак да кажа, бай бабо да не те срещне мечка. Защото аз не съм сигурна и няма как да бъда сигурна как ще реагира детето ми в стресова ситуация. И като съм го оставила в училище, очаквам то да е в училище, а не да се мотае по улиците.

И общото е, че хора които не си вършат адекватно работата остават ненаказани. А резултатът от зле свършената им работа е смърт.

# 2 106
Нещата не са черно-бели. Поредица от много "ако" и накрая имаме трагедия.

Но съм съгласна, че много хора не си вършат работата, не им пука, да не говорим пък да погледнат извън преките си отговорности - чисто човешки или в името на някаква справедливост, примерно. И нещата си вървят така, проблемите се трупат, незаинтересоваността, безотговорността и безхаберието все по-често взимат връх. После като стане поредната трагедия търсим виновни, но не правим нищо, за да не се повтори.

# 2 107
Не бих обвинявала никой с лека ръка в такъв случай. Нито родители, нито учител.

Ако знаете като тийн каква драма направих за една тройка на класно по математика. Рев с глас и хълцане, неспане, треперене. А никога родителите ми не ми се бяха карали за оценка. То и при мен оценки по-различни от 6 имаше много рядко. Май това ми беше единствената по-слаба оценка в училище.

# 2 108
И аз имам аналогична ситуация, точно с тройка по математика - на контролна на уравнения. Първата в живота ми. Ред сълзи, ред сополи, беше ме срам и страх да кажа конкретно на баща ми, защото той беше математикът в къщи и притесненията ми бяха, че ще го разочаровам. Тогава взех мъдрото решение да не му казвам веднага като се прибера, а да изчакам вечерта всички да се съберат и да съобщя тържествено новината, да не се червя няколко пъти да съобщавам. После имах дълъг разговор с него не заради тройката, а заради опита да я скрия и страха да му кажа.

# 2 109
  • София
Мен не изпитаха на средна отсечка в триъгълник и получих 3,прибрах се и казах на майка ми да търси частен  учител по математика.

# 2 110
Ехоу 🤗
Толкова пъти сме идвали в Търновото, а досега люлката на любовта не ни беше люляла 🤣 Е, люляхме се, но пътя до там бешееее… абе зор сиЙ 🥸 На прибежки, лазейки, пъшкайки… стигнахме 🤣 А аз талковя много се люляяяях, много хубаво е изживяването. Все едно фъркам 👍😅 Другите там хора.. едвам, едвам приплъзват запденото фото… аз се люляям и нем дреми 🤣🤣 Миуту и той жиФ- Омрял и той 🤣🤣
Скрит текст:

А сега по едно малко и сън

Скрит текст:

Розова 🤗

# 2 111
Тьорти, голяма си свежарка.
Бърд, така добре да те разбирам за межроднинските отвошениЙ… 😕
Дорч, как си?
Сири???

# 2 112
Добро утро!
  Пия кафе, храня лейдис и изчезвам при унукинята. Днес мисля да я взема у дома до обяд, да оставим мама на спокойствие да работи.
   Пия кафенце на терасата, приятно студено е и още е тъмно
   13, страхотна си!
Спокоен и хубав ден ви желая!

# 2 113
Добро утро. Ваканцията свърши, мрън.

# 2 114
  • France
Брютро.

Общи условия

Активация на акаунт