Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 373
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Много сте гадни, коя е оная тема?
Иначе Фил, и аз се колебая, но след два дни трябва да съм с рокля по голи крака, а са бели. Страх ме е да не стана петниста хиена.

# 2 131
  • София
Аз веднъж се направих на петна, та от тогава само се почесвам покрай автобронзантите. И много искам да пробвам пак.
Не питай за темата, а отивай да тренираш и да се лакираш. Triumph

# 2 132
  • тук и там
На бос крак ли ще си,Ре?Ако си с чорапогащник,няма да личи.Внимавай на сгъвките с автобронзанта(задна част на коляното) и да не остава между пръстите на ръцете и краката.И се подготви като се къпиш,че ще тече оранжево кафява вода от тялото ти.При мен не става хубав тен ,жълто-оранжева ставам,за това и не ползвам.Но аз и хубав истински тен не правя,пак жълтея ,та може би зависи от естественият цвят на кожата.Пробвай първо на малък участък,където няма да се вижда.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 10:44 от Кайсия

# 2 133
  • София
То ако е само лакиране, лесно, но трябва копита да пиля 🤣. Ще си взема някакъв лек, малко поне да поприкрие белотата.

# 2 134
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Помните ли го?

Искам да мога да правя магии. Първо ще ликвидирам всички болести. После ще спра всички войни.
След това може да опържа кюфтета и картофки на Горинич Wink

# 2 135
  • France
Вече не ме интересуват магии, печалби от тотото и сие. Искам само да си лежа и никой да не ме закача. Ако може и да не мисля.

Оф, сритвам се отзад срит-срит-срит Rolling Eyes

# 2 136
Кайсийка, стискам палци!
Ре, внимавай с този автобронзант. Все се сещам как се беше докарал Рос в едната серия на "Приятели" с някакъв изкуствен тен Simple Smile

# 2 137
  • Наблизо
Добрютро!Малкото е ваканция с баща си вкъщи.Стискайте палци да не го побърка,защото е кошмарен от няколко дни.

За красива мама нещо си след децата ли се говори?
Аз съм срам за човечеството-мързелива,дебела и обича да яде.

# 2 138
  • София
Бърд, аз на спрей няма да ходя, и аз го помня 🤣. Тъкмо да ти харесам поста и се сетих, че е наложено ограничение. Така че мили хора, ако не ви лайквам постовете, обърнете се към собствениците.
Този форум е феномен, макар че разчита на потребителите, нито една обратна връзка не се взима предвид. Яко, а? Пълна спекула, друг заместващ продукт явно няма и каквото и да се казва, реакцията е меко казано нелицеприятна.
Май ще търся ФБ групи.

# 2 139
  • София
Ре, аз ти Аресах поста, така де, полезен е посочих. Сега пробвах. При теб не става ли?

# 2 140
  • тук и там
Ре,не разбирам за какво ограничение говориш.Аз мога да ляйквам всеки пост.

# 2 141
Явно има някакво ограничение колко пъти за определено време можеш да използваш бутона "Полезно". Но не знам нито колко пъти, нито за колко време - много полезно инфо дадох, няма що Joy Но все още не съм се сблъсквала, явно не "лайквам" достатъчно Simple Smile

# 2 142
  • София
Ре,не разбирам за какво ограничение говориш.Аз мога да ляйквам всеки пост.
МноУ си критична и малко лайкваш значи. Има ограничение до 20 май на ден. Тече дискусия в модераторската 🤣.

# 2 143
  • France
Божичко, каква глупост Rolling Eyes

# 2 144
Темата е в Семейни отношения, и е много дразнеща. При положение, че съм от хората, които се боядисват, гримират и т. н. Да проповядваш, как една жена с малко дете трябвало да става 1 час по-рано, за да има време да си изправи косата и да се гримира ме вади от обувките, буквално.

Панде, не се обвинявай за крещенето, случва се човек да си изпусне нервите. Попрекалила е девойчицата, но най-верочтно пробва какво ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт