Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 375
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 145
Божке!
   То няма лошо, ама ако ти идва отвътре.Ама да заклеймяваш някой, който е различен ,много зряло!
    И аз все още харесвам с бутона.
   Продължаваме да си играем с дребоса.Сега е подредила свекър ми да спи.

# 2 146
  • France
Това е най-малкият проблем. Лошото е, че се декларира едно тотално затваряне на очите пред евентуалните проблеми и дефакто се ограничава тяхното избягване навреме.

# 2 147
  • София
Аууу, не знаех за ограничението. Ми аз от сутринта бая палци нахвърлях. Значи ще ме посекат по някое време днес. Ще взема да ги пестя. Grin

# 2 148
  • Варна
Трине, видох те, много си прекрасна Two Hearts

ТиЛи, благодаря, че ме проверяваш Two Hearts Бижу съм, кръвнишкото падна под 110 Simple Smile

# 2 149
Филче, използвах си свидния лайк като сритване, да знайш. 😆
Кайси, силно стискам от сега.
Тринкич, прекрасна си!
Полезният бутон и при мен спря да работи след като ви наполезних вчера. Може би има нещо вярно, че са направили лимит. Тъпо.
Погледнах последната страница от коментираната тема. Като имам повече време ще погледна по - обстойно, за да се засрамя каква мърла съм.

# 2 150
  • София
Ужас, по-рано трябваше да кажете. Аз вече признах, че не съм "барната" 🤣.

# 2 151
  • sf
Аз пък не разбирам защо въобще трябва да го има тоя бутон. 😃
Тръгнах да си мия косата преди работа, реших да използвам едни тестери и чак на второто се усетих, че е маска за лице, а не за коса. 😃

# 2 152
Aз рядко цъкам полезния бутон, ама липсата на обратна връзка тук е брутална, съгласна съм.

Снощи бяхме на хубав български театър, после на разкошен гръцки реаторант с мили приятели. Още ме държи емоцията, беше страхотно.

Официално гадже при средния. Хубаво момиченце, срамежливо още, нежничко. Пада си по източноевропейки този, до сега все от тези нации харесва девойки. Настоящата е хърватка. Тайно си мечтая някой от тримата да се задоми с българка/българин, но знам, че шансът е нищожен.

# 2 153
Ай стъпих на бургашка земя.. По магистралата две катастрофи, едната с коли на таван 😟 Не се накикиморчиха тия хора..
Кайс, палци на фльонга от днес още.. да се получи натрупване 👍Ан тей.

Щом има лимит на полезностите.. обявяям, че съм ви наполезнила за днес, утре и до дЛибоки старини 😜 Да са знай 😂

Много са ми тънки глезените, да. ЕНо време кат бременеех.. визуализирайте си- две пръчки за крака и голям тумбЕл 🤣🤣 Много зле раб’тата беше 🤣🤣
Ся тряя мисля за изхранването на челядта, ъф, аф, но и офффф 😏

# 2 154
  • Mediterraneo
Не е 20 на ден, а ако начаткаш 20 за час, се блокира за известно време бутонът.
Рядко го ползвам аз, опитвам се да е наистина за Полезно, а не за Харесвам.

# 2 155
Аз бутонът обикновено го използвам точно със смисъла на "Харесвам". Отбелязвам, че съм прочела и отразила, давам някаква реакция. Иначе все едно си говорим сами. Често го използвам, когато споделям мнението, понякога  просто като знак за подкрепа.

# 2 156
И аз като Бърд.
Вкъщи сме с Шефа.По този повод,и най-вече баба му,и това,че той си е у дома,а не на градина,съм изнервена на макс! Търпението ми привършва,а тя е мега тънкообидна.Умувам,да кажа на сина ѝ да предаде думите ми!Той и без това е свикал да му е сърдита 😬.Как пък не разбра тая жена,че децата са различни,и не бива да се сравняват!И да се водят болни на градина!ААААА 😤🤬
Простете,друго не ме вълнува в момента.Но,ако искате,ще ви кажа какво ще готвя 😁

# 2 157
  • София
Е да, повечето така го ползваме, но ръководството не е съгласно. Аз, като влизам за час, искам да имам функцията.
Разбирам "полезно' като например да си запазя рецепта, но наистина има нужда от "харесвам".

# 2 158
Ренко, давай с плана за манджите, че и аз съм с дете вкъщи и те разбирам прекрасно. Joy

Баба ви все с бутон лайк е живяла Stuck Out Tongue Winking Eye

А защо го ограничават? Има техническа причина или ей така, че потребителите не го ползват по първоначално замисленото предназначение?

# 2 159
  • София
Много са ми тънки глезените, да. ЕНо време кат бременеех.. визуализирайте си- две пръчки за крака и голям тумбЕл 🤣🤣 Много зле раб’тата беше 🤣🤣
Пръдла! Stuck Out Tongue Winking EyeJoyKissing Heart Благородно завид! Аз пък съм с тънки китки и хубав стегнат бюст. Фук.

Общи условия

Активация на акаунт