Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 369
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 160
Попи,за вечеря това.
https://inthebeniskitchen.com/2023/03/24/%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b … 1%80%d0%bd%d0%b0/
Евентуално и супа топчета.Утре постен грах,и свински врат във фурната,в гювеч,бавно готвене.После ще бачкам,а петък ми се вижда далеч,да го обмислям 😁.До тогава все някой ще ми е дал идея 🤭.А ако не,обмислям селско гостуване.Но никой още не знае Whistling

# 2 161
О, това пилешко звучи супер.
Ренко, остави тънкообидните, стой тука да си лайкваме Simple Smile
Аз тези дни съм се заредила за мързеливо готвене - снощи правих дробчета, сега ще си ги доям. Довечера паста, утре крилца. После ще му мисля.

# 2 162
Огромна лазаня им направих вчера, взеха си за обяд, ще имат и за вечеря евентуално с по-големи салати. Аз ще паса салата на обяд и ще пропусна вечерята. Утре ще ги мисля, нещо постно и бързо ще е.

# 2 163
  • София
Отивам да работя, че парите не щат да идват сами в сметката ми. ЧаЛ до после. И внимавайте с палчетата, че са кът.

# 2 164
Ренко, супер изглежда, ама ако го сготвя един ще каже, че не яде сготвени домати, друг, че не харесва зеленото. Ама при първа възможност ще си го направя на мен.

Ние имаме едни телешко-агнешки кебапченца за дояждане и едни рибни филета чакат ред за еърфрайера.

# 2 165
Айде вече от работа да се спиша.
   Нямам нищо за ядене, ама няма да готвя довечера.ММ има една тарелка скариди,ще си ги прави незнамсикак.Аз не ям, та ще карам на салата . Предадох дребоса на татко му, преди това трябваше да кажем чао на Киара/кучето, на коко, на Бинго/един плюшен пингвин/ , на мечо , на Кики/една снимка на синът ми и баба ви закъсня за работа.
   Сега е затишие при мен, отивам да ровя из форума.

# 2 166
Едната с тънки глезени, другата с китки и цици, третата…. Ай да ви се не знае! Аз пък съм мека и пухкава, пукнете се от яд сега!
😂🫣🤗

# 2 167
Сис, ти ли си пуФкава? Това е вицът на деня Simple Smile

Изфуках ли се с новата ми чашка?
Скрит текст:
Coffee

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 22:45 от Birdflower

# 2 168
  • София
На всички ви турих по един въображаем палец, да си знаете. Мен са ме учили да бъда пестелива.

Ох, разлигавих се от нерви. До преди малко се тресях. Тези дни говорехме как децата са способни да ни докарат до разтреперване. Моето не закъсня. Тя е невинна този път, но за нея се притеснявах. Разказвам в скрит текст, който иска да пропуска.
Скрит текст:
От скоро се прибира сама от училище . По времето, по което обикновено е вече вкъщи ми писа във вайбър, че едно момче я тормози и не може да се прибере ( аз съм на работа). Веднага й звъннах. Въпросното момче първо се било заяждало с нейна приятелка, която също се прибирала от училище, но когато моята щерка наближила ( пътят й минава от там), приятелката успяла да се измъкне и избягала, а момчето хванало Пантата и започнало да я тегли в друга посока. Завлякло я до дома си, но не влезли вътре, слава Богу, само я накарал да седне на една пейка и зачакал нещо, но не я оставял да стане. Когато й се обадих бяха на пейката и й казах да пусне високоговорител. Наредих на момчето веднага да я пуска, защото съм на няколко минути от там и ако не я пусне, ще отида аз. Той с невинно гласче ми каза, че не я държал, тя си стояла на пейката. Казах й да се прибира веднага вкъщи и да ми звънне от там. Обаче мина време, достатъчно тя да се прибере до вкъщи поне 3 пъти от мястото, на което бяха, а не се обади. Не вдигна и телефона когато звъннах. Зарязах офиса и хукнах в тази посока, защото не знам какво ще му хрумне на този младеж , още повече, че я държеше буквално до къщата си. Междувременно ми се обади дядо й, че се е прибрала и е много разстроена. Изтичах до вкъщи и тогава тя ми разказа това, което и аз разказах на вас. Преди това по телефона бях успяла само да разбера къде са и, че той ние я пуска да си тръгне.  Нагушках я, успокои се малко и аз се върнах в офиса. Поне половин час буквално треперех от гняв. Сега ме боли главата и ми се догади. Ще пия един нурофен.   

# 2 169
Подай сигнал в районното.
Днес.
Такива "шеги" понякога свършват много лошо.
Днес може да се е "пошегувал", утре обаче може да направи нещо по-сериозно.
Ако е от същото училище, сигнал и до директора.

# 2 170
Леле, Панде, това е ужасно.
Милата Пандичка Hug
Това дете по-голямо ли е от нея? Дали да не повдигнеш въпроса в училище - пред класната или пред директора? Да потърсиш контакт с родителите?

# 2 171
  • София
Детето е от нейния клас. Ще се свържа с майката най-вероятно, макар че тя силно неглижира поведението на сина си и отсега знам, че няма да обърне внимание. Той по принцип създава проблеми с дисциплината в класа, закача се с някои деца, но на нея до сега не беше обръщал внимание.

# 2 172
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Темата е в Семейни отношения, и е много дразнеща. При положение, че съм от хората, които се боядисват, гримират и т. н. Да проповядваш, как една жена с малко дете трябвало да става 1 час по-рано, за да има време да си изправи косата и да се гримира ме вади от обувките, буквално. .
Дай линк, моля?

# 2 173
Скептична съм, че полицията ще направи нещо в случая. Разговор с майката, после с класната и на първо време може би да не се прибира сама.

# 2 174
  • София
Ужас Пандич, представям си какво си преживяла.

Общи условия

Активация на акаунт