Фотошоп за 16-ти път

• 22 031
  • 461
  •   1
Отговори
# 150
Здрваейте. Може ли да ми отговорите на едни въпрос - когато направя рамката и сложа снимката вътре, на някой фонове, снимката се размазва. Ако не се размаже веднага, то като запомня рамката в jpeg и тя е готова размаза. Защо става так? Ето затов аговоря - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2137811 - преди да запомня не беше така, а сега на нищо не прилича.

# 151
  • София
Тео7777 добре си се справила!  Peace На мен ми харесва и без никакви корекции  Hug

buba_katinka как "оразмеряваш" снимките? В смисъл такъв с кой инструмент ги намаляваш или увеличаваш? Защото ми се струва, че особено най-долната снимка си я разтеглила повече нагоре, отколкото на страни  newsm78 Както и да е, това няма особено значение в случая. Щом ти се размазват като ги запомниш в .jpg, записвай си ги като TIFF или PNG /оказва се, че при доста хора се получава това размазване  Rolling Eyes/

Ето и днешния отчет от мен:

Подобни са, но определено ме е хванала sage-манията  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 17:00 от mimmss

# 152
  • София
Мимс, Лекси, благодаря ви за отговорите.  bouquet
Ще се въоръжа с търпение, защото нямам много свободно време и сигурно ще напредвам бавно.Чета и старите теми, аз и преди съм влизала, но сега ще ги гледам по друг начин.
Като за начало искам да правя рамки, но пък е хубаво да мога правя и корекции по снимките, като се налага.

# 153
Мимс, ами от снимката режа Кити и така. Ако трябва да се намали намалявам с Имидж Сайз и така.

# 154
Вече получих много сериозна критика от мъжът ми,така че съм подготвена за всичко:

# 155
Благодаря на всички за пожеланията и честитките!
Ето ви едно веселяшко колажче(тя самата снимка и без екстри си е веселяшка)- дано ви хареса  Hug
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anipometkova/detail?.dir=a2a5re2&a … 2.jpg&.src=ph
Ако ме питате откъде й е дошло наум да се пъхне там - не знам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

не е колаж

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 17:11 от WILD_cat

# 156
  • София
amber, на мен ми харесва, но някак няма акцент.
mimmss много са ти хубави.. И тези на sage и на Lulutu, на Малена и как забравих -emi_jamie  .. И на още много момичета /знаех си, че не трява да изброявам, защото ще пропусна/...

Толкова четчеци изтеглих и пак нямам подходящи завранкулки. Или не знам как да ги използвам...

Това не го изпипах технически хич, но да си го покажа:

Последна редакция: чт, 08 фев 2007, 09:53 от Лекси

# 157
  • София
Вече получих много сериозна критика от мъжът ми,така че съм подготвена за всичко:

Много ми харесва! Бих направила черното по-... охх не знам как да го обясня newsm78, като намеря думи ще пиша.
Mimms, последните две са прекрасни!
Teo, първият ти опит ми харесва, но имам няколко предложения ...като например бих кропнала самата снимка, защото при така решената рамка , се получва много излишък от черно в самата снимка
Ох, днес кой ме би да пиша, нищо смислено не връзвам ooooh! дори да пиша пост нямам муза...

# 158
WILD_cat, Честит Рожден Ден и от мен Simple Smile)
Хе-хе, mimmss, каква нова думичка Simple Smile) sage-мания Simple Smile)))))), много хубави са станали и двете ти рамки Simple Smile)
amber, супер си е рамката Simple Smile), ако знаеш мен мъжът ми как ме критикува Simple Smile). добре че не го слушам, иначе отдавна да съм се отказала от Фотошопа и колажите Simple Smile))
Не мога да се излекувам от пастелната си страст Sad(, така че продължавам да ви досаждам с нея Simple Smile))

# 159
Я да се запиша и аз
Няма да изброявам поименно всички рамки, които са просто чудесни, че да не забравя някой

Не съм правила рамки и имам един начинаещ въпрос

Искам да направя триптих - проста рамка с три прозорчета за снимки,
Знам как да го направя на око,
но има ли някой идея как да стане така, че трите прозорчета
 да са абсолютно еднакви, а рамката между тях симетрична

Не знам дали се разбира какво питам???  newsm78

# 160
Миммс благодаря!  bouquet
Много ми харесват рамките, които си направила.

Еми и на теб благодаря, това за черното и аз го видях, ама сега вече не се сещам как да го оправя. Нищо, другия път.

# 161
raly, можеш ако си направиш guides Simple Smile) т.е да си разделиш предварително canvas-a Simple Smile) Горе и в ляво, където ти е линийката със сантиметърчетата Simple Smile) - кликваш и влачиш с мишката Simple Smile) дано обяснявам ясно

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 20:02 от sage

# 162
 raly, има такъв action. Мисля, че беше на Панос ....

# 163
  • на село
Честит рожден ден на WILD_cat и от мен.
Жива, здрава и много радости   bouquet.

От много време се каня да правя снимка с трите жени у дома като деца  Simple Smile, днес най -накрая скалъпих нещо, но ... не ми харесва съвсем, я го погледнете и ми кажете кое куца.
Признавам си, че съм си краднала  разни идеи  Blush, то си личи де .

Качеството на снимките не е добро, но чернобялата е сканирана, цветната на голямата ми дъщеря е преснимана  с фотоапарата, следващия път ще включа и татито.

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 20:12 от НелиСА

# 164
Нелиса бекграунда и украсата мн ми харесва, само снимките мъни4ки ми се виждат  Hug

Ето едно нещо и от мен:

Общи условия

Активация на акаунт