💛 Януарски мами са щастливи - гушкат бебчета красиви 💛 Тема 1

• 29 672
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Аз бях в Шейново на пеофилактичен, някъде около 32дни след раждането. Имах уговорка с доктора, който ми се падна на раждането. Прие ме в 15ти кабинет.
Първо ме прегледа вагинално с ръка, за да види дали всипко е зарастнало, после с вагинален ехограф и накрая с коремен. Нищо особено.

# 421
Значи от всичко по малко Joy
Моя юнак нещо яде на много странни неравни интервали , на АМ е. Един път е през час и половина, после примерно има 4ч пауза. Друг път през 2 часа, после през 3... Някак опитвате ли да правите равни паузи и как?

# 422
Е, нормално, и то е човек, не робот Simple Smile И при нас няма равни интервали, даже вече спрях да ги засичам с приложението.

Боби беше питала по колко време сучат другите бебета. Моето супер бързо изсмуква каквото има, рядко повече от 10мин на гърда и веднага пуска, не ме ползва за биберон. От няколко дни отказва да яде от втората, наяжда се явно.

# 423
И аз май ще спра да засичам. Педиатърката ми говори да чакам по 3ч,ама като не й реве на нея е лесно. И да е точно 110, в никакъв случай 120 Grinning

# 424
Yan мен ме гледаха и с коремен и с вагинален....през февруари трябваше да ида за микробиология,но още не съм отишла,а е важно...ти за фонтанелата отзад ли говориш ..спокойно ние на 12ти ставаме на 3 месеца и още не е нацяло затворено,но се затваря...онзи ден на профилактичния личната каза всичко е нормално...по принцип се затваряла до края на третия месец ..но при всяко бебе е различно...а и ние имаме ехограф през фонтанелата...беше ми бонус от девата понеже имахме проблем със стаята...момичета някоя от вас забелязва ли едната зеница винаги да е малко по широко отворена...това само на по тъмно...на едното оченце винаги е по широка ...и не е от светлината винаги е дясното

# 425
Мен на контролния преглед ме гледаха с вагинален ехограф. Това със зеницата не съм го забелязала, ама се старая да не св заглеждам прекалено, че почвам да се филмирам

# 426
Аз в края на месеца ще ходя на контролен. Докторката ми си счупи ръката, а не исках да ходя при друг и реших да изчакам.

Някоя от вас купувала ли е домашен кантар за мерене на бебето? Има ли нещо по-специфично, за което да следя при избор на такъв?

# 427
Аз в края на месеца ще ходя на контролен. Докторката ми си счупи ръката, а не исках да ходя при друг и реших да изчакам.

Някоя от вас купувала ли е домашен кантар за мерене на бебето? Има ли нещо по-специфично, за което да следя при избор на такъв?
Ние се бяхме притеснили колко яде, защото се държеше странно /кърмя/ и взехме втора употреба от приятел на приятел....нищо не сме гледали, да ти кажа, иначе са доста скъпи...Погледнахме модела в интернет и видяхме, че струва 100лв и решихме, че трябяа да е добър все пак...реално не ти трябва особено, като видиш че всичко върви наред. Иначе има и под наем, което също е вариант, мисля че в Дундьо даваха и не е много скъпо, особено ако е за малък период.

# 428
Значи от всичко по малко Joy
Моя юнак нещо яде на много странни неравни интервали , на АМ е. Един път е през час и половина, после примерно има 4ч пауза. Друг път през 2 часа, после през 3... Някак опитвате ли да правите равни паузи и как?

Ние сме на 3часа. Стремя да спазвам часовете, въпреки, че понякога се буди на 2.5часа. Важно е да не се минава дневния прием, за да не се разшири стомахчето. Ако е мноооого гладен, давам 30мл еднократно, но като си дойде времето го храня, дори спящ.

# 429
Ние взимахме его такава везна:

Днес бяхме на ваксина биха му и в двете крачета по една. Много плаче дали го болят крачета? Някоя мама която е минала през това да сподели как е протекло при тях??  На 2месеца сме.

# 430
Ние взимахме его такава везна:

Днес бяхме на ваксина биха му и в двете крачета по една. Много плаче дали го болят крачета? Някоя мама която е минала през това да сподели как е протекло при тях??  На 2месеца сме.

При нас първия ден беше сънлив , доста се унасяше …. В следващите дни беше кисел , плачеше , стряскаше се , не беше спокоен изобщо …. Съши така беше блед , аз доста се изплаших, но е от ваксините , така каза педиатъра , стискам палци всичко да е окей при вас …

# 431
Педиатрите сещат ли се да ви кажат да сложите куулпач на мястото на убождането? Разрязвате лепенката на 2, че иначе е безпредметно голяма и слагате. Сменяте на 3-4 часа. При баткото това много помагаше да не го боли крачето.
Малкият ще е на 14-ти на ваксина и ще видим как ще е. Някои ваксини засилват коликите. Следете и за температура.

# 432
като става дума за всксините подсещам да си искате ротавирусната която се слага до определени седмици

# 433
като става дума за всксините подсещам да си искате ротавирусната която се слага до определени седмици

О, аз задължително я слагам нея. С баткото лежах в инфекциозна болница ( не беше с ротавирус) и се нагледах на такива случаи - беше страшно. Предпочитам, ако мога да защитя децата от тази гадост, да го направя. Още повече, че самата ваксина не е инжекционна, а се приема през устата, та нямам гузна съвест и по отношение на това.

# 434
ваксината е топ . Много гадно с набора на голямото ми дете имам познати дето не я сложиха и няма да коментирам ротавирусите им

Общи условия

Активация на акаунт