💛 Януарски мами са щастливи - гушкат бебчета красиви 💛 Тема 1

• 29 575
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Ние имаме 1вата доза на ротавирусната. Честно казано имаше колики след приема, но бързо преминаха след около 2-3дни. Термометър ползвам обикновен електронен под мишкицата, цука бибката докато я меря и й пея и горе доли удържам фронта

# 676
Момичетаа, ще давате ли ротавирусната ваксина или ако сте я дали имаше ли странични ефекти Thinking

Вчера сложихме втората доза ротавирусна заедно с още една,  не беше много спокоен . Без да е спал и имаше лека температура . Днес си е още нервно детето, чудя се как на такива малки бебета им се слагат по две и три ваксини наведнъж.

Ние вчера сложихме ваксината за 3ти месец, а ротавирусната ни я предложиха за следващата седмица.

# 677
Аз обличам с боди с къс ръкав /дълъг и вкъщи слагам само за през нощта,  през деня къс задължително/ и панталонче, махнах покривалото към краката, то вдига градуса вътре излишно, а температурите навън са почти летни вече. Ако преценя,  че е хладно и духа повече мятам една тънка бамбукова пелена, по-често ако пече си е така само с дрешките, той и самият зимен кош изолира,  дори и без покривалото. Имам допълнителен сенник от тези, които са като кръг и се слагат отгоре - супер е, защото ако пече отляво, например,  така го завъртам без да захлупвам коша и продължава да си влиза свеж въздух през по- голямата част към бебето. Недейте да слагате пелени само да висят отгоре и така надолу като перде - вдигат не помня с колко беше изчислено, 5 или 10гр вътре температурата, нашата педиатърка всяка година по това време и лятото апелира да не се прави. А днес видях майка да бута количка със зимен кош+покривалото и отгоре пелена, влизаше въздух през пролука сигурно 2см, не ми се мисли колко жега и задух беше при бебето...А тя по рокля с голи крака.
Криси - за преобличането - слагаш ли лигавници? Аз имам десетки буквално и задължително слагам - то е връщане, лиги..спасяват ме много,  имам сигурно над 20, отделно и много бандани, но те не са ми удобни още сега като няма врат почти туй бебе и само лежи😄

# 678
Pukii нашата лична също никога не слага 2 ваксини наведнъж...досега сме сложили веднъж шествалентната,след 2 седмици първа доза ротавирусната...само я дадохме в къщи...след още две седмици ни сложиха пневмококи...сега на 14 предстои да дадем втора доза ротавирусна и на 28 имаме втората шествалентна...и така...Ами при нас винаги се крие няколко дни след ваксините...след която и да е...
Кажете от къде да купя хубави хавлиени лигавници с копче за тик так

# 679
Pukii нашата лична също никога не слага 2 ваксини наведнъж...досега сме сложили веднъж шествалентната,след 2 седмици първа доза ротавирусната...само я дадохме в къщи...след още две седмици ни сложиха пневмококи...сега на 14 предстои да дадем втора доза ротавирусна и на 28 имаме втората шествалентна...и така...Ами при нас винаги се крие няколко дни след ваксините...след която и да е...

Наде, в Shein има много модели на достъпни цени. Пратката идва в рамките на 2седмици.

# 680
И аз поръчах от shein и съм супер доволна, така и не намерих нормални лигавници по магазините. Тези са водонепромокаеми

# 681
Благодаря ви момичета...за там пък въобще не се бях сетила....моята бебка онзи ден се събуди с пресипнал глас...все едно е пяла на дискотека цяла вечер...водих я на личната било защото много крещи....ама тя наистина нон стоп си лиже ръцете като коте и крещи ама крещи 😂 вашите бебоци крещят ли така...и постоянно се хваща я за око,я за ухо,я за косата...

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 21:36 от Надежда Х

# 682
Лигавиците на next са страхотни. Много меки и качествени. 🤗

# 683
Благодаря ви момичета...за там пък въобще не се бях сетила....моята бебка онзи ден се събуди с пресипнал глас...все едно е пяла на дискотека цяла вечер...водих я на личната било защото много крещи....ама тя наистина нон стоп си лиже ръцете като коте и крещи ама крещи 😂 вашите бебоци крещят ли така...и постоянно се хваща я за око,я за ухо,я за косата...

Нашия младеж не крещи а писка по скоро Joy
Момичетата които са на шише, с колко капки храните бебенцата? Ние сме на 3и малко и още си го бутам с тая една капка... иначе взимах и с две ама се дави някой път..

# 684
  • София
Наде, скоро се запасих с такива лигавници от Вис Виталис.

# 685
Пуки с какви шишета си? Аз съм с Авент, бебчо е на 3 и половина и е на 3 капки отдавна. Скоро пробвах с 4ка, но му идва много млякото.

# 686
Аз съм с chicco original touch 2m+

# 687
Пуки с какви шишета си? Аз съм с Авент, бебчо е на 3 и половина и е на 3 капки отдавна. Скоро пробвах с 4ка, но му идва много млякото.

На Авент анти колик сме. Пробвах го няколко пъти с 2капки но се дави понякога, много бързо го изпива и тогава връща мляко..

# 688
Момичета, когато ви се налага да ходите до Метро, Технополис и други големи магазини с бебчо, как ходите? С количка, слинг, на ръце?

# 689
В столчето за кола и в пазарска количка си го бутаме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт