Отговори
# 255
Привет мамчета!
Влизам на бързо за да ви споделя че захранването ни върви добре и домашното пюренце което правя е с ябълка на пара+морко, тиква и малко картоф/суто на пара/ смесени с кърма дават щастливо изражение-даже и на мен ми хареса/но вс. е от дом. градина без пестициди/. Пробвайте с ябълка ако не сте Simple Smile
Давам и оризова каша безмлечна с кърма на нестле-вкусна и лека е.На Жаньо новата храна му действа като песпивателно!!!
С нетърпение чакам новатани среща за да се порадвам на малките вече голеемммии съкровища.
Иначе ние не сме се спрели, но дне сме удома че сме с последната доза тривалентна.
Лека и невертикална а предимно хоризонтална нощ!

Ей! Ася честита ви месечинка5 утре  bouquet да е красива и щастлива сърожденничката ни Габи утре Hug Ванжо ще го черпя едно пюренце от крушки Laughing

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 22:16 от алфира

# 256
Здравейте момичета!  bouquet
Ще ме извините,че не съм ви чела тези дни,но не успях,после ще го направя с най-голямо удоволствие.
Ирини благодаря ти много,че мислиш за нас  bouquet!
Не съм писала скоро,защото имах пак проблем с Нели,в петък вечерта ми вдигна Т (38.2),направо ми изкара акъла отново,помислих,че е накакъв вирус и започнах да й давам имуностимулатори и антипиретици за понижаване на температурата,докато днес сутринта не ми каза,че я боли зъба и не може да яде,отвори си устата и какво да видя-кътник пробил венеца,та от него били всички проблеми,а аз тъкмо се бях отчаяла вече.Сега съм малко по-спокойна и с удоволствие си чета любимия форум.Преди 2 часа се върнахме от детски рожден ден на дъщеричката на Лорекса и Нели се върна супер радостна и доволна.
При Габи също зъбите ще се покажат всеки момент,изобщо вкъщи сме на вълна-зъби!

# 257
Добро утро на всички ранобудни и не чак толкова ранобудни хубавици! smile3503
Честита 5-та месечинка на Неда на Бамби76, Максим на Афродита, Даниел на  cvete_m и Ванко на Алфира! Да ви растат здрави и усмихнати деца, да са много бърбориви и много щастливи! newsm51
sladur4e*2 мерси за вкусната почерпка! Та ди е живо и здраво сладурчето!  bouquet
Щастливка, честито ви оздравяване! Хайде много лудории от тук на татък!  bouquet
katiahr,  и на мен много ми се ходи на ски. Странно, от къде този мерак, когато никога през живота си не съм виждала даже на живо такова чудо hahaha. Но за вас се радвам много, че сте си отпочинали добре. Спокойно, нормално е това, което чувстваш. И аз като оставям децата за повече време, все умът ми е в тях. Много си ги обичам (както всички вас) и колкото и да ми е трудно понякога, държа да са си при мен. Е, когато вече няма начин...
dennis, снимките са супер. Вижда се, че сте си изкарали страхотно, особено малчовците. Grinning
Vesito, желая ти от сърце бързо оздравяване. Преди дни и аз бях на този хал.
Vessselka, честито ви столче най-напред. Супер е! А от къде купи тази играчка за столчето? И бях те питала какво представляват тези лампи, които сте си купилимс мъжа ти за празника.
walentin, как се радвам да те "видя". И съм доволна, че всичко е наред. Ах, тази Габи Hug Да предадеш от мен на Лорекса много поздрави. Дано имам шанса някой ден да се запозная с нея. Тя ми беше любимка от августинките, аз честичко надничах при тях Embarassed
И ние в неделя бяхме на вечеря у родителите на мъжа ми, където бяха и семейството на зълва ми. Радвам се, че всичко приключи набързо. Най си обичам нашият си семеен уют и с голям мерак си дойдох у нас, където сме си само ние. Вчера, въпреки, че попрекапа малко тук, ние бяхме навън. Сложихме дъждобрана, облякох Мими и отидохме на обичайното заведение, където се събираме. За мое учудване, се събра цялата ни група от бебоци. Никой не се беше уплашил от дъжда. Седнахме отвън, под едно навесче и си изкарахме чудесно.
Приятен ден от мен! Heart Eyes

# 258
 Mari anka да се отчета, много му хареса спанака, но правих пюре с картофи, защото в последния момент не намерих безмлечна оризова каша.
 Весито дано бързо свалиш Т, оздравявай.
 Дони и ние бързо огладняваме след кашата, но пюрето му държи сито 5 часа.
 За днес това е. От вчера наобяд пак здраво ме притисна менгемемето (мигрената).

# 259
здравейте момичета!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ВЧЕРА И ДНЕС!!!Както разбрахте вчера бяхме на едно продължително "арменско"гости при малкия Арен, който също като майка си бе изключително гостоприемен. Независимо, че са толкова малки все още, мога да кажа:"децата си поиграха", похапнахаи подремнаха, а ние "се видяхме", поговорихме, хапнахме, пийнахме... Времето отлетя като 1 миг, а тръгвайкиси оттам аз се чувствах напълно "излекувана" от обърканите си недотам позитивни мисли. Надявам се повече да не се връщат. Денис, беше великолепно. Благодаря ти и оттук.  Heart Eyes Вече твърдо взех решение,че ще купя на Спаси проходилка /вчера тествахме таз ина Арен/ - раддостта му в нея е толкова голяма, че не бих го лишила.
Днес приятните занимания продължават. Ще ходим на обяд с моите приятелки в едно италианско ресторантче /дано и на Спаси му е приятно там  Wink/
Марианка, елементи за оформянето на страничката на Стамболийски можеш да вземеш от същата страничка, към която съм ти дала линк.
Чочи, аз съм "за" среща!  Peace

# 260
Добро, утро, ето ни и нас!!!  bouquet

newsm59Честити 5 месеца на:Неда на Бамби76;
                                                          party041Максим на Афродита;
                                                                       TadaДаниел на cvete_m;
                                                     costumed034Иван на Алфира
                                             Да са здрави, много весели и прекрасни!!!  Gift

Сега нямам въобще време да пиша, защото Даная се кисели и иска да я взема, но после ще влезна да ви пиша малко.
Лек ден, за сега и до после!!! Hug  bouquet Flutter

# 261
Здравейте мами и сладки беборанчета:)

Честито на празнуващите бебчета днес Simple Smile Живи и здрави!

Марианка, както всяка сутрин заредена положително:) Аз не съм Веселка, но тази играчка е една крава, чието най-голямо достойнство е че се лепи (с вакум) където си поискаш. Другото и достойнство е че оцеля от Ичи до Бобо:)

Бебета-купонджиичета 2-ра част:) браво, браво и на мамите заредили се положително, така трябва! Кога да им се радваме като станат на 13 ли, тогава ще ни гонят сами да си купонясват...

Валентин... нямам думи, в началото на четенката ми и на мен ми минаха какви ли не... а то... ами Честито Зъбче:) на Ичи също още не са избили кътниците.

Весито, бързо да се оправяш, Сладурче взимай мерки с таз глава, че е много неприятно знам.

Ние с Бебе Бобо изпратихме днес Ичи на ясла, пооправихме си кочинката и хукваме по задачи, че доста са ни се натрупали,.

Хубав ден ви желая:)

# 262
Привет и от нас!
Най - после да се разпиша, от няколко дни само се каня  Sunglasses

Аз започнах със захранването, но при мен нещата са доста по - различни от всичко споделено от вас! Ако някой го интересува по - различна система на захранване ще споделя с удоволствие  Simple Smile
Та в тази връзка имам няклко въпроса, които много ме мъчат: когато заместите едно хранене всеки ден различно пюре ли давате и как ги редувате и дали може на едно хранене два вида пюренца ???
А и още нещо - от къде мога да си сваля рецептите от Бон Апети за бебетата, че се рових с в сайта им, но не ги открих , а пропуснах предаванията?

Аз ви затрупах с въпроси, но няколко дни събирах събирах и ето какъв е резултата  hahaha

При нас нещата иначе са нормални. Стефи е наддала последния месец 730гр само на кърма и е вече 69 см. Но много ми се буди нощем  Sad Не знам как да го преодолеем това будене...

# 263
И аз влизам да се пооплача малко, пък дано се почувствам по-добре...
И двамата ми мъже са болни, синът ми от варицела, мъжът ми от тежка гнойна ангина, а Рая е супер неспокойна  и аз вече сдавам багажа от умора и безсъние. smile3511 Не знам още колко време мога да издържа... Синът ми е от 3 дни с висока температура и ужасно много пъпки, които не го сърбят много - слава Богу! Валентин, Ася,  Щастливка, колко време продължи температурата при вас и до кога излизаха нови пъпки? Че като гледам теммповете, с които излизат май скоро няма да има свободно място по тялото си.
Питах педито ни дали е голяма вероятността Рая да се зарази и тя ни каза, че бебетата получават антителата срещу тези заболявания, които сме изкарали ние от плацентата, но те се изчерпват около 6-тия месец, така че има вероятност и тя да преболедува. Надявам се да се размине.  Praynig
Не съм изчела всички постинги назад, но по-късно ще го направя.
Весито,  дано днес вече да си по-добре. За имунитет - какво да ти кажа, храненето е най-важно, много плодове, зеленчуци, витамини,  също ехинацея, зелена енергия, но не на последно място и почивка. Като гледам и аз май трябва да се възползвам от съветите си newsm78
  bebe_dundi,както при нас така и при бебчетата разнообразното хранене е важно и е хубаво всеки ден да ядат различни пюренца, ако се въвежда нещо ново може да се даде една - две лъжички от новата храна и след това се дохранва с нещо познато. Това е в случаите, когато има заместено цяло хранене.

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 11:26 от stes

# 264
"Любовен месец пак настана, септемврийката е влюбена във двама"
Ето едно заглавийце и от мен. Да ме прощават септемврийките (като мен) влюбени в трима hahaha

# 265
Мари-анка, стршно много ми харесва това заглавие!

Бебе дунди и ние се будим нощем за кърма. Ако искаш опиши системата, по която захранваш. За Бон Апети и аз търся да си го сваля, защото успях да гледам само едно от предаванията.

# 266
Добро утро или по скоро добър ден станало докато се наканя да ви пиша.
Честити 5 месеца наНеда на Бамби76,Максим на Афродита,Даниел на cvete m и на Ваньо на Алфира
Днес е много мрачно на вън,а на мен ми е така празнично и щастливо.
Снощи Неси се буди през два часа да папка и днес е тръгнало така.Понякога си мисля че не ми стига кърмата или че не се наяжда вече и е време да започна да захранвам.Ще видим.Аз за всеки случай си пия чайчето на Хип за кърмачки. Аз все още не съм купила и едно пюренце,нито каша.Не бързам за никаде,но мисля събота или неделя да свърша това.
Търся си албум(албуми) за снимки.Да сте мяркали някъде нещо хубаво?Вув фотомагазините има едни,но са много обикновенни или пък няма детски,или са от тези найлоновите дето се късат бързо.Извадих на Неси снимките до момента-450 бр.Ще се огранича малко със снимането  Blush
Ние вчера с еразхождахме със другия кош на количката и на нея и беше доста интересно.На мама не чак толкова защото ходи много пеша(до парка Заимов),а беше с токчета.Много странно,винаги съм носила високи обувки   и никога не съм се чувствала дискомфортно,а вчера имах чувството че никога не съм носила токчета.  Вие как сте с токчетата и дългата разходка?
Марианка заглавието ти е страхотно
До по късно

# 267
Здравейте момичета  Hug
Честити месечинки на Максим , Даниел , Иван и Неда

Мари Анка много хубаво заглавие  smile3501
 Прочетох по назад за гризалките, аз съм много доволна от нашата  Grinning Имаме няколко които са много шарени и са дрънкалка+гризалка , но са по-големи и не са му удобни, в магазина където си пазаря ми препоръчаха едни най-обикновенни гризалки, на Камера са и са 0.38лв  Grinning , но е мекичка, малка и удобна за хващане, ето и снимки ( дано да ми се получат снимките )
и

Мила84 , има едни големи албуми, които са с фолио и позволяват слагането на снимки в различен размер и по колкото искаш на страница. Подреждаш си ги както искаш и залепяш с фолиото отгоре , има такива сватбени. Сигурно ги има, разгледай добре  Peace

Сега за нас- ние продължаваме да се будим всяка вечер по 2 пъти и се храним  #Puppy dog
Незнам колко ще продължи това, но много ми се спи вече  smile3507
Кажете ми как да направя пюре само от картоф, че не успях да намеря такова готово. Значи ще го сваря картофа на пара, ще го прекарам през пресата, става супер гледко и без частици Simple Smile и въпросът ми е с колко кърма да го смеся  newsm78 и трябва ли нещо друго да добавям?
 Щях да пиша още, но Сисо се разплака....

# 268
Marianka,Играчката,която съм сложила на столчето е на Чико-крава,има я по интерент магазините и последно я видях в Хиполенд
А за лампата,ето едно подробно обяснение и картинка да добиеш представа(сигурно си виждала):
една стъклена бутилка, пълна с прозрачно масло и полупрозрачен парафин, които не се смесват. Бутилката се слага върху крушка, която я нагрява. Парафинът е по-тежък от маслото при стайна температура и по-лек от него при по-висока температура. Тъй като крушката нагрява само дъното на бутилката, парафинът там се стопява и тъй като относителното му тегло е по-ниско, изплува нагоре. Поради топлообмена обаче, веднъж стигнал в горната част на бутилката, парафинът става по-студен и слиза надолу. По този начин, лампата си свети, а парафинът и маслото в нея се джуркат, създавайки красиви форми...

# 269

ЧЕСТИТО НА ЛЮБИМЦИТЕ МИ ГАБИ НА АСЯ И ВАНЮША НА АЛФИРА - Много да са здрави,много усмихнати и да спинкат добре и папкат
Ирини,Ася и аз ви Благодаря за страхотният ден   bouquet
Стесох,че ти се е струпало.Дано опазите мъничето от шарка.Ама какво става с тази варицела всички ли ще я минават тази година.Представям си колко си изморена и как не трябва да се даваш.Прегръдки от нас.Дано бързо минават,а ти се дръж моля те  Hug
Марианка супер заглавийце  Peace
Мила ти си рекордъор в снимането  Heart Eyes
bebe_dundi   Стес го е обяснила чудесно.
На всички целувки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт