Някои от вас може да са чули,но за тези,които не са да споделя,че утре по БТВ от 9.30ч в Бон Апети ще готвят за бебета отново с онази детска лекарка........уфффф сега името й ми изхвръкна от главата
( не мога да сложа картинка
, някой да ми пише на ЛС как става
)
Празнуват всички , които имат "светлина" в името - св. Фотий , незнаех, разбрах го случайно от новините
Най-накрая отвориха консултацията , ще се мерим, ще се теглим 
Знам, че са най-хубавите и че за бебчето не трябва да се замисляш, но незнам колко време ще издържим да му ги даваме
За това искам да знам колко долу горе продължава даването на пюренца и по колко пюренца ще отиват на ден, поне докато детенце се запише на Детска кухня?
, някакъв нов ), защото моя го изпих вече 
В джоба на панталона, в портфейла при банкнотите, при стотинките, в якето, в колата, при документите, абе където се сетих че може да бръкне
и вечерта като се прибра, каза че съм му направила супер изненада 
лягам пак до него, че още час няма да ми е излишен

и аз ако не му взема яденето не знам докъде ще стигнем
Вече си знае пюрето и определено му харесва,а и не смуче от лъжичката ,а знае как се яде 
),а иначе има и комбинации от ябълки и круши също!След това ще започна с кашите!
Извинявам се,за което!Но при първа възможност,ще направя!Не включвам,реакциите му и други подробности,защото ще стане дълго![/color]

Живи и здрави и много радости, а от нас едно гоооляяямаа черпавка... за 6 месечника ни съм решила торта да правя и тогава ще пусна истинска саморъчно направена... а не просто изокопирана:)

но накрая решихме да е Боян (име което много харесвамe и двамата, но аз имах малко предубеждения, защото имаме приятел с това име и не исках да се правят асоциации с него) Ивайло дойде спонтанно
И така, това на което държах обаче е да са си хубави българси имена... не знам колко са бг и колко са хубави, но се надявам един ден и те самите да си ги харесват, както ние с тати!
не сме писали оттдавна-неизках да се включвам винаги само с негативно настроение но явно за нас е такъв периода и не смятам че трябва да ви товарим и вас-но иначе ви се радвах и четях редовно 
-изкам да те помоля ако е удобно да поправиш името ми на 1-ва страница-lillka 
даже по крачетата има и кръв от раничките -ужасна работа.Имаше един период в които бяхме се изчистили и след ваксината цъфнахме отново
вече незнам!

-ще си я нацелувам хубаво и така 
-в момента в които го прочетох си казах ТОВА Е!-В последствие се оказа че е комбинация от имената на родителите на мъжа ми -но името си е неино а пък те нека се радват че сме ги ощастливили 

Нека да са бели, здрави и да излизат много лесно!
Знам уж, че от кърмата не може да се алергизира чак толкова, а и не си единствената, която хапва сладко. Не може ли да се направят кръвни тестове???
Най-вече с 
На детска кухня обикновенно се започва, когато детето вече си хапва от всичко, така че за всяко дете този период е различен 
И най-тъпото е, че предния път ми каза ,че е започнало срастване и да следя как е ситуацията, а аз явно така и не съм разбрала ... Не ,че с нещо мога да помогна, де

Майките бяхме изумени. Има и снимков материал, който Меги ще пусне по-късно.