Отговори
Здравейте мили момичета и момчета в тази група.
Съжалявам че ще говоря за тема , която вече е говорено много пъти,но всеки иска да изплаче своята мъка .
Аз съм младо момиче на 23 почти.
Но от около половин година започнаха серия от здравословни проблеми при мен .
В началото бяха цистити всеки месец,после се пооправих благодарение на много ходене по лекари и изпити лекарства.
После започна да ме боли постоянно корема и да не мога да се изходя нормално ( или е диария придружена с много болка или обратното запек)
Отново тръгнах по всички добри лекари в град Варна,но и там дълго време нищо .
За капак на всичко изброено и гинекологично нещата не са съвсем наред...
За сега сме открили само завишен калпротектин и хеликобактер.
И всичко това ме накара да се чувствам изключително зле емоционално.
Изчезна ми абсолютно самочувствието, което имах преди това .
Постоянното усещане да не се чувстваш добре те кара да се намразиш и постоянно да се чувстваш грозен, понеже нещо вътре в теб не е наред.

Дайте ми съвет на какъв лекар да отида да ми помогне малко за това пусто сексуално желание...
Понеже вече дори като не ме боли толкова много,пак усещам че нямам абсолютно никакво желание за нищо .

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 12:01 от Не се сърди, човече

# 1
Аз дълго време си мислех, че проблемът ми идва от щитовидната жлеза. Направих консултация с ендокринолог и лекарката ми обясни, че всичко с либидото е на психична основа за жалост. След като приех факта, че е на такава основа сякаш взеха да се оправят нещата или си въобразявам и аз не знам вече..
Не си сама като цяло. Интересно ще ми бъде да следя темата.

# 2
Аз дълго време си мислех, че проблемът ми идва от щитовидната жлеза. Направих консултация с ендокринолог и лекарката ми обясни, че всичко с либидото е на психична основа за жалост. След като приех факта, че е на такава основа сякаш взеха да се оправят нещата или си въобразявам и аз не знам вече..
Не си сама като цяло. Интересно ще ми бъде да следя темата.

Здравей благодаря за отговора,не изключвам възможността и на психическа основа да е.
Ще посетя ендокринолог, досега не съм .

# 3
Чакай сега. Сума ти неща изписа за всякакви болежки и неразположения, чак накрая питаш за сексуално желание. А и в заглавието.
Защо питаш, какъв е точно проблемът? Женена ли си, имаш ли постоянен партньор, обичаш ли го? Сексът как е? Оргазми получаваш ли?
На 23 години трябва пеперудите в стомаха ти да беснеят направо.
Ако няма пеперуди, решението е едно – влюби се.

# 4
Чакай сега. Сума ти неща изписа за всякакви болежки и неразположения, чак накрая питаш за сексуално желание. А и в заглавието.
Защо питаш, какъв е точно проблемът? Женена ли си, имаш ли постоянен партньор, обичаш ли го? Сексът как е? Оргазми получаваш ли?

Здравейте сметнах за правилно първо да опиша здравословното си състояние и после да обяснява че благодарение на него малко по - малко ми умря и сексуалното,но явно от бързината не съм го обяснила както трябва.

Не съм женена , обвързана съм от 4 години с постоянен партньор, сексът е страхотен стига да го има ,но имайки предвид моето постоянно физическо неразположение...я го има 1 път в месеца,я не , пък когато се чувствам малко по-добре, емоционално не се чувствам готова.

# 5
Потърси добър хомеопат и билкар. Зарежи антибиотиците. Съсипала си си микрофлората, затова изникват нови и нови проблеми.

# 6
Ако имаш постоянно болки, разстройство и всякакви други проблеми, няма как лекар да предизвика сексуално желание.
Оправи си здравето и желанието ще дойде.

# 7
  • София

Здравейте сметнах за правилно първо да опиша здравословното си състояние и после да обяснява че благодарение на него малко по - малко ми умря и сексуалното,но явно от бързината не съм го обяснила както трябва.

Не съм женена , обвързана съм от 4 години с постоянен партньор, сексът е страхотен стига да го има ,но имайки предвид моето постоянно физическо неразположение...я го има 1 път в месеца,я не , пък когато се чувствам малко по-добре, емоционално не се чувствам готова.
Мале,ужас. Това момче що направо не го гръмнеш и да го приключиш. 4г.,ако такъв е секса...Дано поне мусака да му правиш и да му носиш бира

# 8
Моля те погледни ми последните постове. Писах в теми на хора с подобни проблеми.
Според мен ти имаш дисбиоза и хистаминоза.
Моя съвет е направо да си запишеш час за Детоксцентър.

Колоноскопия имаш ли? Този завишен калпротектин не бива да го пренебрегваш.
Изследвания за паразити, клостридиум, гъби?

Като оправиш червата, ще запълниш липсите, ще видиш хормоните и си готова Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт