Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 207
  • 812
  •   1
Отговори
# 345
Някой видя ли спортните панталони - биват ли?
Гледам брошурата за другата седмица - пак има панталони, но дългия елек го искам. Даже май в два цвята Simple Smile

# 346
  • София
Как ги носите тези дълги елеци, струват ми се ужасно неудобни. Едно, че се заплитат в краката, второ - не топлят на ръцете...

# 347
Никой елек не топли на ръцете, за целта има якета. На мен лично са ми много удобни, не ги нося само лятото. Обаче имам три и май ще се въздържа, освен ако не блеснат с УАУ качество и кройка.

# 348
Разклонителят за USB портовете добър ли в?
Не
Някаква причина има ли?

# 349
Разклонителят за USB портовете добър ли в?
Не
Някаква причина има ли?
При мен въобще не тръгна да се зарежда през usb

# 350
Купонът за отстъпка 5 лв при покупка над 50 лв заради затваряне за ремонт на любимия ми магазин Лидъл е валиден до 16.02. уж, но пък също пише и "31 дни до изтичане". Кое ли ще е от двете...😅🤔
Според мен ще е валиден до 16.02. Все пак е компенсация, за неудобството от затварянето на предпочитания магазин. След отварянето му реално не ти трябва компенсацията, защото няма да обикаляш из другите.
Поне аз така го тълкувам, но след няколко дни ще стане ясно със сигурност кое от двете е достоверно.

# 351
Може ли някой да споделим дали е виждал уред за електростимулация скоро ? Пускали са го в lidl,или ако някой знае добър такъв като модел ,моля да сподели.
Беше в брошурата от 22.01. тогава си го купих, после на 26-ти случайно видях един самотен и го взех за колежката. Вероятно беше върнат от някого, защото бяха свършили бързо, още в понеделник - цената беше 55лв, марка Terraillon. Преди това бях взела друг, в началото на октомври беше в брошура, той беше 50лв, на тяхната марка и с повече възможности за индивидуална настройка на програмите, според мен беше по-хубав модел

# 352
Моля кажете ,ако някой е преминал след подканването от стария Лидл към Лидл + приложението ,дали влиза в обновено вече приложение или все още не е такова?
Списъка с пазаруване ме интересува,не е със снимка на продукта ,нали?
Виждам,че в Лидл+ нищо не е променено,но все си мисля,че ако премина от единия в другия може да е  Simple Smile

# 353
  • София
Едва сега намерих време да разгледам предстоящата брошура. Харесах само едни блузки по 8 лв.

# 354
  • shumen
Елек искам и аз,но ми трябва голям размер.В лидл дали пускат?

# 355
Подарявам
Скрит текст:

# 356
Подарявам купони за Баварска светла бира - 26% отстъпка, пърленка 2+1 безплатно и локумени вафли ягода 3+1 безплатно.
Скрит текст:

# 357
Какаовия крем в буркан харсва ли се, никога не съм вземала от него и му се чудя, цената е ок като за 850 грама.

# 358
Имам купон за кокосов йогурт, никога не съм купувала. Звучи ми интересно, някой опитвал ли е? Струва ли си?

# 359
Много е вкусно и полезно кокосовото мляко. Високо съдържание на кокос вместо нишестета и пълнители. Даже ми напомни, че скоро не съм си взимала от плодовите кокосови млекца

Общи условия

Активация на акаунт