Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 192
  • 812
  •   1
Отговори
# 465
Може би лятото беше, когато купих тесто за кроасани от френската седмица . Харесаха ни. Тестото е в хладилните витрини в кутия, навито на руло.

# 466
И на нас тестото за кроасани ни хареса. Не стават чак въздушни, но са доста приятни. Аз сложих от крема с шамфъстък вътре, станаха страхотни 😀

# 467
Морковите при нас снощи бяха останали в един кашон начупени и много дребни. Избрах няколко , че ми трябваха.

# 468
Благодаря за отзивите, момичета! Като го видях в брошурата и ми мина мисълта за топли кроасанчета с шоколад за съботна закуска. Ще се пробва.

# 469
Само вижте срока. Когато купувах, беше доста наближил крайния, може и затова да не са ми харесали. Също -доколкото помня в състава има рапично и палмово масло, това може да е дало някакво отражение и на вкуса, не знам, но след това не повторих да търся това тесто.

# 470
  • In transit
Киса, днес имаше моркови. За филиала в Младост говоря.
Пуснали са манголд, много се зарадвах. Води се спаначено цвекло.

# 471
  • София
Mikkey, още в събота купих спаначено цвекло, но се чудя как да го използвам. Става за салата. Гледах клип в тубата, една жена набързо си приготви обяд  - на котлона, с малко мазнина, чесън.
Ти как ще го приготвиш? Simple Smile

# 472
Има и Романеско.
Относно обновения ни и уж по-удобен филиал...На мен преди повече ми харесваше, но никой не ме пита, ще трябва да свикна.😅 Нов асфалт на паркинга, вътре има нови хладилни витрини, нови рафтове (ужасно високи ми изглеждат🙄). Разменени са местата на някои стоки- примерно шоколадите вече стоят след хлябовете и тортилите, а на мястото на шоколадите сега са бисквити, вафли и подобни. Клошарският ъгъл😅 вече не е на ъгъл. Месото е наредено на рафтове в хладилните витрини- почти докосват тавана или така ми се стори. И плотът за подреждане на покупките до прозорците вече е реално по-малък, защото едната част от него е оградена за касите на самообслужване. Касите (с касиер) са по-големи, обаче пък екранчето, където да си вижда човек какво е маркирано, е много далече от касиера и от мястото, където се сканира Лидъл+ и се плаща- даже направо екранът си беше обърнат към прозорците и нищо не можех да видя (дано коригират това!)...Единственото нещо, което ми хареса май бяха количките за пазаруване. Отначало не знаех дали са нови или просто са излъскани до неузнаваемост, направо блестяха.😆 Сякаш са по-скоро нови, сториха ми се и съвсем леко по-големи (или съм останала с това усещане заради безупречния им и блестящ вид)...🙂

# 473
Долче, чаках да споделиш впечатления. Днес добър пазар отразих аз. Доста френски сирена взех. Меки. Само едно ми хареса Grinning
Пачове с чия и нар нямаше естествено. Много ги харесвам и си взимам да имам за екстремни ситуации, когато нямам време да ям, а трябва на всяка цена.
Газирана вода пак нямаше при нас. Само малки бутилки.
В пекарната от доста време няма розови понички. Само тях търся и все няма. Дали са ги спрели?
Такава грубиянка имаше на касата. По-принцип е по-остра тази жена, но днес надмина себе си.
Маркира нещо и го обърква, такава майна тегли, че чак опашката замлъкна. Бях с майка и тя е пред мен. Прибира си покупките, рестото, от тези, които не бързат е. Имаме си шега с нея и ѝ казвам "Хайде, бе, госпожа, малко по-бързичко" и веднага пояснявам на касиерката, че това е майка ми, че това си е наша шега. Да не реши, че съм станала с грешния крак. Леле! Направи ме за две стотинки Grinning A толкова много покупки имах, че стоях доста време докато маркира всичко. Не спря за секунда да ме нарежда. Чак майка дойде да ѝ обяснява, че се шегуваме помежду си.
Както и да е. Доволна съм от пазара.

# 474
Пишете през формата за държанието на касиерката като посочите номерата от касовата бележка.
Аз се бях оплаквала от касиерка и вече я няма в този филиал.
 Като не им се работи, знаят къде е вратата.

# 475
Вече повече от година пазарувам само на каса на самообслужване, и съм безкрайно доволна, че нямам допир с касиерите, или да завися от настроението им. Просто прекрасно.

# 476
  • In transit
Mikkey, още в събота купих спаначено цвекло, но се чудя как да го използвам. Става за салата. Гледах клип в тубата, една жена набързо си приготви обяд  - на котлона, с малко мазнина, чесън.
На салата точно това не мисля, че е подходящо. Доста са му дебели листата. Има един манголд с по-нежни листенца, той става за салата. Този е идеален за готвене. По същия начин, като спанак го готвя.

Скрит текст:

По-богат е на витамини и хранителни вещества от спанака.

Долче, видях Романеското, ама нямам сега място в хладилника. Grinning

# 477
  • София
Mikkey, още в събота купих спаначено цвекло, но се чудя как да го използвам. Става за салата. Гледах клип в тубата, една жена набързо си приготви обяд  - на котлона, с малко мазнина, чесън.
На салата точно това не мисля, че е подходящо. Доста са му дебели листата. Има един манголд с по-нежни листенца, той става за салата. Този е идеален за готвене. По същия начин, като спанак го готвя.

Скрит текст:

По-богат е на витамини и хранителни вещества от спанака.

Благодаря!

# 478
  • София
Dolce, магазинът на Пещерско шосе ли беше твоят магазин? Този до прелеза, че вече нали има и нов в другия края на улицата. Simple Smile

Много мразя като разбъркат всичко. Simple Smile Хич не обичам промените.

# 479
Таня, да, този до прелеза.🙂 И аз не обичам, когато променят местата на покупките...Не могат да ме накарат така да купя повече непредвидени неща, но е дразнещо да губя повече време, докато намеря това, което търся...
Хоп-Троп, опитвам се да им влизам в положение на касиерите, но пускам оплакване, когато прекалят...

Общи условия

Активация на акаунт