Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 218
  • 812
  •   1
Отговори
# 540
  • София
В сграда Chantrer на бул. Демокрация също ли ще има или нещо бъркам сградите или дори градовете? 🙃

Ето тази :

# 541
Маслото, което коментирате 250 гр при нас е намалено на 4.99 от 6 и нещо.
За 2.99 не видях никакво друго масло.

# 542
  • Свети Влас
Аз днес от Лидала в Мол Галерия си купих домати, краставици, крем карамел, микс за супа, потрокали, лук и от Азиатските неща Оризови спагети, и Сос с къри и ананас по индийска рецепта ( само не знам дали ще стане на обикновен тиган, че тук в квартирата нямам уок тиган )

# 543
Здравейте днес я купих за вечеря , вкусна ли е или да мисля резервен вариант? 😃

# 544
  • София
За лазанята - въпрос на вкус. У нас не се харесва, има някаква силна подправка, която не обичаме. Но пък в темата я хвалят.

# 545
  • Mediterraneo
Ние предпочитаме лазаните в малки разфасовки, не знам предлагат ли се в бг Лидл

Скрит текст:

Тази със сиренето е любима вкъщи.

# 546
Предлагат ги, редовно взимах намалени с по 30%. Много харесахме и лазанята със сьомга от италианската седмица. Но и голямата харесваме, де.

# 547
Това е много вкусно. 0.49 ст с етикет “Ново”.
Сладка питка с какао се казва. Аз бих го определила като мини козунак.
Произведено в Хасково, обаче с палма в състава.

Тези също са много вкусни. Не съм ги купувала, нито съм ги виждала. Не знам дали са нови:
С палма са обаче пак.

Това искахме да пробваме, но вече в няколко филиала ходим и няма такава поничка..

Тарталета, има ги тези лазани. Даже днес имаше на оранжев етикет 30%. Никой не ги купува обаче и почти всяка седмица има опаковки с оранжеви етикети.

# 548
  • Mediterraneo
И при нас е така, аз купувам винаги, когато видя с етикет, поне веднъж седмично за бърз обяд/ вечеря, за под 10 минути във фраера стават. Ама и скъпи станаха, сигурно затова спряха да ги купуват.

# 549
  • София
Лазаните бяха по 3 лв, станаха 5 и нещо и вече редовно ги има в намалените неща.
И аз купих от тези бисквити на 30%, не са лоши, леко карамелени, но не си струват редовната цена.
Малките козуначета ги открихме скоро, синковеца понякога изгълтва по едно, докато се облича сутрин за училище.

# 550
5 лв за тези малките ли?? Тези не са наред !
В Кауфланд има една , която е на 9 лв на промоция, която много ми харесва, голяма.

# 551
Е пробрахме я не беше крайно лоша ставаше, имаше силна подправка която убиваше почти всичко, не знам дали бихме купили пак

# 552
  • София
Голямата лазаня, ако я пуснат на 9,99 лв винаги вземам, по 2-3 пъти месечно си печем-точно 4 порции стават.
И малките ако ги намалят купувам и от тях. На нас ни е вкусна.
Значи от 2019 година откриха Лидл в София до метро-спирка "Ломско шосе", и като сметна сме купували стотици лазани.

# 553
Лидълските лазани изобщо не се харесват вкъщи.

# 554
И аз често я купувам вкусничка е.

Общи условия

Активация на акаунт