Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 182
  • 812
  •   1
Отговори
# 585
Взех на жълт етикет веган йогурта с праскова.
Обаче много странно на етикета 1.99 редовна цена, пък от утре на брошурата 2.19. С по 20 стотинки го вдигат.

Различни са. Твоят, макар че не се вижда, мисля че е от постоянния асортимент. От утре е био

# 586
Разни Био забелязах от брошурата. Интересна ми е пастата от червена леща.

Супер е, но точно тази, която е от био седмицата, производство на Spaichinger Nudelmacher. Не защото е био, просто е друга. Производителя я продава и под собствен бранд, но на двойна цена. Има още една, която пускат в междинните периоди, която е в същата опаковка, но доста различна на вкус, приготвя се два пъти по-бавно и на мен изобщо не ми харесва. И явно не само на мен, защото тази се изчерпва веднага, а другата си стои и никой не я купува. На Spaichinger Nudelmacher се приготвя за 4-5 минути и това, която ми харесва е, че консистенцията е като на нормална паста, но с характерния силен аромат на леща. Та който не харесва леща, няма защо да рискува. Подходяща най-вече за хора, които са с непоносимост към глутен и СРЧ, другите могат да си ядат каквото искат.

# 587
Някой от Бургас ако иска купоните за 50% намаление в новия магазин, да ми пише - масло, ементал, някакъв пудинг - на първата страница на брошурата за магазина се виждат. Валидни са още поне 3 дни

# 588
Подарявам
Скрит текст:

# 589
  • Mostly in my mind
Кой измисля промоциите не знам. Кой ще си купи 4 бр шарена сол, за да се възползва от 1 безплатна. Шарена сол! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 590
Подарявам всички купони:

# 591
Здравейте, някои купувал ли си е 2 в 1 парочистачка, която пускат от днес? Дали ще успее да се изчисти баня с нея или е по-скоро, само за коридорите и  ламинат?

# 592
  • Sofia
Аз и терасата чистя с нея, има най-различни накрайници.

# 593
  • shumen
Аз агнешко съм вземала от Лидл и не беше лошо.
С такава парочистачка чистя цялата къща.

# 594
А мощна ли е достатъчно парочистачката? Премахва ли варовик?

# 595
И аз я ползвам тази парочистачка от няколко години. Юкого е добра. Единствено имам проблем с намиране на резервни кърпи.

# 596
Кой измисля промоциите не знам. Кой ще си купи 4 бр шарена сол, за да се възползва от 1 безплатна. Шарена сол! Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

че какво ѝ е - ние много я тачим шарената сол например.

# 597
  • София
Лидъл предлагат ли хайвер?

# 598
  • Mostly in my mind
Скрит текст:

че какво ѝ е - ние много я тачим шарената сол например.
Нищо, и аз я обичам. Но ми се струва огромно количество. Докато я употребя, ще й мине годността. Blush

# 599
  • София
В къщи 2 пъти купувам шарена сол (не помня дали от Лидл конкретно или от другаде) и двата пъти завъжда гъгрици. В стъклен буркан.

Общи условия

Активация на акаунт