Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 175
  • 812
  •   1
Отговори
# 600
В къщи 2 пъти купувам шарена сол (не помня дали от Лидл конкретно или от другаде) и двата пъти завъжда гъгрици. В стъклен буркан.
Нормално е да завъди гъгрици. Моята стои в камерата на хладилника.

# 601
Аз да похваля гръцкото пикантното сирене, доста е приятно, леко пикантно. Не бих казала че е салата, по-скоро намачкано сирене с подправки и масла разни.

# 602
Напоследък талоните са мега зле..

# 603
Подарявам:
Скрит текст:

Купони за новия Лидл в гр. София на бул. "Добринова скала" 4

# 604
Подарявам купон от скреч карта от днес, следващото ми пазаруване ще бъде през уикенда и няма да мога да си го ползвам.

# 605
Кой измисля промоциите не знам. Кой ще си купи 4 бр шарена сол, за да се възползва от 1 безплатна. Шарена сол! Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз бих Grinning ...Синко я мори много бързо, ръси по много и на всичко...

# 606
  • Mostly in my mind
Аз да похваля гръцкото пикантното сирене, доста е приятно, леко пикантно. Не бих казала че е салата, по-скоро намачкано сирене с подправки и масла разни.

Това да не е тиро?

Тета,ако нямаш, да ти го пратя.

# 607
Има ли чесън в това сирене? Споменаха се подправки, та ако има чесън да не го заглеждам.

# 608
Здравейте. Днес минах през Лидл сутринта, взех си тези продукти на намаление. Конджак нудлите са 10/10, но тези сирена честно не са моето. Моля ви за предложения как да ги хапвам 🥲 на кето диета съм, така че опцията със сладко не става . Дзадзикито и то не ме грабна

# 609
  • In transit
Здравейте. Днес минах през Лидл сутринта, взех си тези продукти на намаление. Конджак нудлите са 10/10, но тези сирена честно не са моето. Моля ви за предложения как да ги хапвам 🥲 на кето диета съм, така че опцията със сладко не става . Дзадзикито и то не ме грабна
Скрит текст:
Сирената може да ги запечеш на сух тиган и да ги комбинираш със зелена салата, ядки, чери, с балсамов или горчичен дресинг.

# 610
Да се позаинтересувам има ли промяна. Продуктите на пепси кола зареждат само стандартната кола, но не и пепси  кола зеро. Дали по всички лидъли е така или само в някой липсва зерото.
В някакъв филиал мернах пепси зеро два литра преди време изостанало 1-2 седмици след промоцията и си купих. Дали и сега ще нацеля случайно някъде дето са заредили пепси зеро или вече са почнали да зареждат във всички филиали и пепси зеро. Да не се разкарвам излишно за една пепси кола зеро.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 14:16 от netman71

# 611
Имам молба. Някъде обсъждахте вината на Родна стряха. Не запомних от коя изба са по- хубавите. Ще трябва да купувам утре бяло вино и сега не помня кое препоръчвахте 🥺.
И изобщо, кое е най- хубавото бяло вино в Лидл в момента, дори друго да е.

# 612
  • In transit
Имам молба. Някъде обсъждахте вината на Родна стряха. Не запомних от коя изба са по- хубавите. Ще трябва да купувам утре бяло вино и сега не помня кое препоръчвахте 🥺.
И изобщо, кое е най- хубавото бяло вино в Лидл в момента, дори друго да е.
Тези на Едоардо Миролио, с. Еленово

Има бяло и розе.

# 613
Много благодаря!

# 614
  • shumen
И при нас има само кока-кола.Зеро не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт