Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 170
  • 812
  •   1
Отговори
# 615
  • Буркина Фасо
Пепси кола, за Пепси кола пише момъка Smiley
Коката е друг продукт

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 09:31 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 616
  • Бургас
Питащият за пепси е мъж, ама айде...

# 617
Има ли чесън в това сирене? Споменаха се подправки, та ако има чесън да не го заглеждам.
Не, няма чесън.

# 618
А какво има? Може ли съставките?🙂

# 619
Заповядайте:

# 620
netman71, не помня дали беше в София ( май-не), но да кажа, че току що в Лидл на Тодор Александров/срещу Пожарната видях търсеното от теб Пепси
Скрит текст:

# 621
  • велико търново
Вчера купих Сос бешамел от Италианската седмица. Преценено намален. Та освен на лазаня за спагети походяш ли е?
На какво мога да го сготвя?

# 622
На огретен.

# 623
  • В царството на мечтите
Вчера купих Сос бешамел от Италианската седмица. Преценено намален. Та освен на лазаня за спагети походяш ли е?
Фрикасе съм правила

# 624
  • софия
Заливка на мусака/пастицио, огретен.

# 625
Ми става, добавяш шунка, кашкавал, черен пипер и малко от соса. Става и за печен карфиол, като добавяш и настърган кашкавал, по желание и пилешки гърди. Пилешки гърди или бутчета на фурна също стават добре, или бяла риба тип мерлуза, треска. Запеканка с пиле и картофи.

# 626
Пепси кола, за Пепси кола пише момъка Smiley
Коката е друг продукт

Да. Мерси за корекцията. Поправих и оригиналният пост.
netman71, не помня дали беше в София ( май-не), но да кажа, че току що в Лидл на Тодор Александров/срещу Пожарната видях търсеното от теб Пепси
Скрит текст:

Благодаря. Ще го проверя сега къде и дали ми е на път!

# 627
Боровинките са много хубави, литъл джема горчи и го изхвърлих, бананите по правило вкусни. Картофите са хубави.
Купих български ориз XXL, хареса ми. Предполагам е останал от предходна седмица - много вкусен и бързо става. Мисля към четвъртък да отида и ако има ще си купя още.
Шунката на промоция на мен много не ми харесва, но на децата е любима. От гръцките неща купих локум, който си харесваме и гризини за пръв път. Последните стават, но не бих повторила.
Имаше останали неща от италианска седмица, но не бяха намалени. Взех си гризини, сосове и бисквитки.
Не съм по азиатските неща, но имах купон. Взех малко нудъли и сосове за проба. Бисквитките с късмети не са кой знае какво, но децата ги харесаха.
И внимавайте, когато вземате моркови. Тези насипните са българските от 1,69 лв, а в найлоновите пакети, на които има карта и пише България са по-скъпите италиански.
Купих и от похвалените замразени кроасани. Ще ги пробвам.
С каймата смес правих мусака и много ми хареса. Не бях купувала кайма от Лидл от повече от година. Явно са подобрили качеството.

# 628
Айсберга днес как е като размер, вчера беше като по-голям домат.

# 629
Айсберга днес как е като размер, вчера беше като по-голям домат.
Днес за това и аз не купих. Много малък ми се стори. Наполовина на този, който купих в неделя от конкурентна верига

Общи условия

Активация на акаунт