💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 649
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 105
  • Bulgaria
Неделчо е много лигав, не е подходящ за това предаване, но явно ще гледаме звезди....

# 106
Айде следваща двойка, колаборация между Игри на волята и Ергенът 😁
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Emblematichna-dvoika-o … n-za-drug-1997260
Ох, този Неделчо има най - ужасният глас, че му гледах подкаст заради Елена от Ергенът. Ния-Косара съм я запомнила като много мълчалива и никаква емоция от нея. Странна двойка ми изглеждат.
Е Артьом и Кристина пак ли ще участват, не е интересно така? И тези си умират да се врат под прожекторите, иначе не са лоша двойка и по скоро той ми е готин, а тя хубаво пее. 😁

# 107
Никак не ми се връзват на мен Неделчо и Ния Косара като двойка,ще ми е интересно да ги гледам. Нея съм я запомнила като вяла ,флегматична и безлична, докато той има живец  ,но пък нали уж противоположностите се привличали

# 108
  • София
И на мен ще са ми много интересни.

# 109
Ма истина ли е, че влизат Неделчо и Ния. Неделчо стягат започване на тяхно любовно предаване в Ютюб, а и двамата имам отскоро подкаст.

# 110
  • София
Аз съм скептична да участват двойки, които са от една година заедно, иначе нямам нищо против, че вече съм ги гледала. Такава двойка беше Дени и Дани и се разделиха.

На мен Неделчо ми допада донякъде, не като мъж, де, има го това арт усещане. Ния-Косара ми е по-странна.

Майката на Денислава е остроумна (макар и неприятна за много хора), добре се изказваше.

Попадала съм на София, но нямам мнение за нея, по-скоро не е известна.

# 111
Аз съм скептична да участват двойки, които са от една година заедно, иначе нямам нищо против, че вече съм ги гледала.

Мисля точно обратното, ако гледаме само дълги връзки ще се нагледаме на преминали проблеми и щастливи хора. Докато при новите нещата са по-различни. И е добре да има от двата типа.

И на мен Неделчо не ми допада.

# 112
Що за двойка са Неделчо и Ния? Разбира се, че няма да участват... това са просто фалшиви слухове.

# 113
Те са си реална двойка скоро го обявиха публично.

# 114
  • SF
Да не е някаква измислена новина? Те замисляха романтично шоу в ю-туб. Може да са поканени от продукцията, но може и да грешка в разшифроването на намерението им.
Неделчо има подкаст с Туджаров и подкаст с Ния Косара в същата сфера - реалити форматите. Как се е съгласил Туджаров на това дублиране, не знам. Ния Косара няма присъствие в подкастите. Неделчо няма поведение, но обира липсващата Ния Косара. Не стават за гледане.
Ако влязат в Един за друг, ще ми бъдат интересни да ги гледам. Може би целта им е да се покажат и да се популяризират не само сред феновете на Игри на волята и Ергенът.

# 115
Не съм им гледала подкастовете. Само Ния в Ергенът. Беше ми доста вяла и в миманса.
Те може и да са имали планове, но ако са ги поканили от продукцията, няма как да пропуснеш този шанс. Все пак ще те дават в праймтайма по национална телевизия. Плановете им ще почакат малко. После ще са по-популярни.
Те сега качват ли нещо? Предаването вече се снима. Би трябвало да не са активни в социалните мрежи.

# 116
  • SF
Ако са участници, по договор не може да качват нищо никъде.

# 117
Във Фейсбук на Един за друг са пуснали клипче току -що с Денислава . Щяла да влиза с още трима като нея ? Аз така го разбрах ..

# 118
  • Bulgaria
Първите гости в подкаста ще са Криси и Артьом, Роксана и Мартин Елвиса....

# 119
Днес и в момента в "Семейни войни" участниците  са от Един за друг  Joy
Радо ,Гергана ,Виолин и Мария- / и двамата напълняли доста/

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 17:08 от Еlpida

Общи условия

Активация на акаунт