💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 790
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 555
Аз, ако трябва съм честна, не знам дали ще позная мъжа си по задника и не съм сигурна дали собственото си лице мога да наредя с тия кубчета...Grinning. Сега ще връщам епизода от днес, само трейлъра гледах.

# 556
  • ПАЗАРДЖИК
Галена ми беше забавна, но вече стана скучно! На мен не би ми харесало нито да пипам дупета, нито да пипат моето… но аз си имам проблем с близкия контакт, особено от непознати

# 557
  • на село
О, задника на моя мъж познавам от раз Joy то просто няма такъв Joy кльощав.
Ама както казва той- Кой ще ни вземе там, дърти сме вече Joy

# 558
с две спечелени игри Сияна/Светослав

# 559
Ох, паднах от смях с тази игра. Малко в повече е с тези дупета, но беше забавно.
Не спират да повтарят с тези парфюми, как си лягаш всяка вечер до един мъж и не познаваш мириса му и то повечето са с години заедно. Разчитат на парфюмите, странна работа.
Христина като една от най-възрастните там пък с най лековати и пошли забележки.
Мен ме кефи тази девойка от Перник май Магдалена. Устата е, но и духовита.
А Галина ли беше на Петър нещо малко пренавита ми идва.
Този фотографа имам чувството, че се лигави и още повече да му изтънява гласа. Неприятен ми е.
И Ивайловците се проявяват малко.
Но като цяло са позитивни и е весело засега.

# 560
  • Rock & Roll feeling ...
Галена беше много забавна JoyJoyJoyJoy

# 561
И аз се смях с Галена. Вярно и на тримата дупетата позна Grinning Изобщо не си представям да мачкам толкова смело чужди дупета или да душа толкова мъже. Дупетата, поне визуално, си приличаха, жените не могат да пипат нагоре към кръста или към бедрата, може да се сбърка. Аз уж съм убедена, че абсурд да сбъркам аромата на мъжа ми или дупето му, ама кой знае, не съм го тествала Grinning

# 562
Галенчето трябваше да я запазят за десерт. Голям смях падна 🤣🤣 Много се смях и с Михаела! Засега няма големи дразнители и дано така продължи. Мария се справя доста по-добре от Радкова! Май и човека зад профила във ФБ се е променил, често отговаря на коментари...

Но ми направи впечатление, че при някои таймера при подушването почваше като почнеше жената да души, при някои още като тръгнеха към мъжете 🤔

Ивана ми харесва, както бях писала и преди, но този Ивайло нещо странен почна да става. Как се държа с нея, а и във рекламата за утре вечер, някакъв наперен.

# 563
Аз главоломно ви изпускам. Нямам възможност да гледам епизодите през деня, липсва ми Мари Мар, която качваше линковете :/

# 564
Мария се справя изключително добре с воденето, забавна е, без да преиграва и да става досадна Simple Smile

А Галена е невероятен образ. Че разпозна дупето на мъжа си, може да се очаква, но как успя да разпознае и на другите по пипане дупетата ми е малко странно.

# 565
В сайта на Нова има епизодите. Засега от тази вечер не е качен.
https://play.nova.bg/tvshow/edin-za-drug/32.626985

# 566
  • Асеновград
Качиха го току що и от днес:
https://play.nova.bg/video/edin-za-drug/sezon-5/edin-za-drug-2024-02-24/627576

# 567
  • София

А Галена е невероятен образ. Че разпозна дупето на мъжа си, може да се очаква, но как успя да разпознае и на другите по пипане дупетата ми е малко странно.
Не е малко, ами е много странно как ги разпозна..Може някой да е издал някакъв звук, но пак няма начин да е запомнила всички гласове..та те от 2 дена са заедно и още имената не си знаят..Чак толкова подробно да ги е оглеждала и запомнила кой как изглежда...странна работа..

# 568
Мъжа и' не каза ли, че има много силно обоняние? Може затова да е разпознала и другите мъже. Още не ги помня всички, а и не ги гледам съсредоточено. Бръмчат там за фон и може да бъркам семейството. Ще ги пусна пак да я гледам щом е била смешна. Иначе е супер странно как ги позна, ако не е по парфюма им. Или по цвета на панталоните.

# 569
Тя беше със затворени очи. Какво обоняние при опипване на дупетата? Тя не ги е и душила. Абсурд просто.

Общи условия

Активация на акаунт