💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 826
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Днес жените опипват мъжки задни части, утре може мъжете да опипват женски предни части ..хм

# 541
  • София
Никой ли не гледа? На мен ми е забавен епизодът. А и мъжете се кефят, че ги помачкаха.

П. П. Михаела наистина е същата като Лариса от 90 дни до сватбата и маниерите ѝ също.

# 542
  • София
Този сезон мисля, че най-много ще ми хареса. Никой не ме дразни засега.

# 543
  • До сърцето...
Гледаме, гледаме. Харесва ми Мария, то на фона другите недоразумения, тя е направо супер.

На мен това с дупетата ми идва преиграно, сякаш са ги карали да се лигавят с пипането.

# 544
  • София
Три минути какво да ги правят, трябва да ги запълнят, така че нормално жените да започнат да щипят и шляпват и без да им казват.

# 545
Този сезон мисля, че най-много ще ми хареса. Никой не ме дразни засега.
Този сезон е първият сезон, който гледам и е много позитивен и забавен.
 Сряда и четвъртък гледам скандалите в Ергена и после тука забавен и усмихнат.

# 546
А уместна ли такава игра според вас ? От къде ги мислят такива идиотии не ми е ясно😧. Да барам чужди задници, че да позная на мъжа ми😳. Еми да ги бяха накарали атрибутите им да мачкат, защо дупетата?Поне така нямаше да има грешка. По задника човек да познаваш🤦( къде е човечето бляскащо главата в стената).

Вярно утре да им дадат задача свързана с пипане на женски гърди

# 547
  • У Диспансера ...♥♥♥
Струва ми се, че на някой мъже не им е много приятно жените им да пипат чужди дупета.
Рано е още за скандали, дано да няма тази година ама едва ли ще ни се размине.

# 548
  • на село
Голям смях Joy щом гледаме с моя мъж, а той ралита по принцип не гледа и  се смея със сълзи.
Първата двойка от Генерал Тошево бяха мн. забавни, особено Галена, такъв смях.

# 549
Тихомир обаче доста се ядоса! Много се ядоса пролича си. Ама и тя София....милата 😀

# 550
 С тези танци на мъжете се дава шанс да подскажат на партньорката. ("Baby Shark")

# 551
Малко съм назад. Много се смях с Галена. Някак странни са й зъбите. Коронки ли са това? Мисля, че са преправени без да са минали ортодонтско лечение.
Ивайло (на Христина) малко ми е нечистоплътен. Косата му е, както е станал, пъпчасал и необраснат.

# 552
  • София
Галена направи играта да изглежда забавна. Много ме изненада как позна и останалите мъже по дупетата. Grinning
Христина ми направи неприятно впечатление с вметките си, докато душеше мъжете: "Това човек ли е?", "Прилича на мокет"... Достатъчно възрастна е да знае, че най-често е лоша идея да казваме всичко, което ни мине през главата.

И тук имахме "малък шанс" като в ИВ. Така е като не се учат чужди езици и не се чете.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 11:16 от Reinа

# 553
Галена е тигрица в леглото , така го изигра , голям смях падна вкъщи ! Евала Галенке , никакви задръжки нямаш , но за сметка на това имаш чудесно чувство за хумор !!!😅😅😅😂😂😂😂

# 554
На играта с пъзела, Дилян не можа да нареди снимка! Нали е фотограф?

Общи условия

Активация на акаунт