💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 827
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 525
Йоана каза, че мрази космите, а не животните. Пък и не всеки е способен да се грижи за животно, това си е да гледаш бебе едни 15г.
Хареса ми епизода снощи, много се смях. Избрали са равнопоставени двойки, няма аутсайдери. Полицаите много ме дразнят, много надути, особено той, а не се знае има ли на какво отгоре. Перничаните взеха да ми харесват, но любимци си ми остават Кики и Емо. Тя снощи как го насоса 😂

# 526
  • София
Тук могат да се видят двойките със снимки, докато дойде време за новата тема:

https://nova.bg/shows/people/1654/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B8/

Аз още ги бъркам и не съм си формирала мнение.

Засега ми харесват най-много Кики и Емо и Петър и Галена, особено той. Него си го харесвах и от Фермера.

Христина ми се вижда много осъзната жена в любовен план. Намерили са си баланс с Ивайло, въпреки че са много различни.

# 527
  • До морето
И на мен тези две двойки са ми симпатични за момента.
За Христина стана малко тъпо с този въпрос Колко деца искаш да имаш? Жената е разбрала от тук нататък колко искаш да имаш още и тя е казала николко, а не че не е искала изобщо деца и едва ли не не си иска детето.

Пак отбелязвам червена точка за Мария Игнатова, за мен се справя повече от добре.

# 528
И аз мисля, че Христина не е разбрала въпроса, но честно казано и аз така го разбирам. Колко искаш да имаш? За мен това е въпрос в бъдеще време. Примерно, сега има едно, но в бъдеще не иска (или не може) да има повече.

# 529
При Христина объркващото беше, че тя е с нов партньор и двамата са решили да нямат общо дете, защото те вече си имат деца от предишните връзки. С Ивайло наистина иска да има 0 деца, тя така разбра въпроса.

# 530
Тук могат да се видят двойките със снимки, докато дойде време за новата тема:

https://nova.bg/shows/people/1654/%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B8/

Скрит текст:
Аз още ги бъркам и не съм си формирала мнение.

Засега ми харесват най-много Кики и Емо и Петър и Галена, особено той. Него си го харесвах и от Фермера.

Христина ми се вижда много осъзната жена в любовен план. Намерили са си баланс с Ивайло, въпреки че са много различни.
Разсъждения по снимки:

Галена и Петър, Михаела и Венцислав, Кристина и Емилиян, Дарина и Денис ми изглеждат най-влюбени един в друг, може би най са се отпуснали за тези снимки.

При много от другите двойки има малко пресилени усмивки и позиране.

А Христина и Ивайло направо си позират като бизнес партньори и единствено близостта на напомпания ѝ бюст до него загатва за по-интимни отношения между двамата.

# 531
  • У Диспансера ...♥♥♥
Колко да плащат в родната полиция, хайде те не са в патрула ма пак да си позволиш да не готвиш с две малки деца.
Просто имат заведение, където редовно канели фолк певачки. А баща ѝ имал бизнес с камиони. Те и не случайно са бутнати на държавна служба.
За мен Сияна, също ми е грозновата за разлика от мъжа си. То и затова е била и болезнено ревнива сигурно.
И аз разбрах въпроса като Христина, сигурно "умния "Ивайло щеше по друг начин да го схване, хайде де.

# 532
  • Mediterraneo
Сега гледам епизода, голям смях.

# 533
Йоана каза, че мрази космите, а не животните. Пък и не всеки е способен да се грижи за животно, това си е да гледаш бебе едни 15г.
Точно това каза, да. Плюс това те имат животни, просто ги гледат на двора. Имат кученце и няколко котки. Съседи са ми, оттам знам. Румен ми е твърде избухлив на моменти и това не ми допада, все пак е само игра, но явно е характер.

От другите двойки все още не мога да си избера фаворити, но със сигурност мога да кажа, че Ивайло ми е най-неприятен към момента (футболиста), но и другият Ивайло не ми харесва, нещо в него ми е неприятно, прекалено груб е към жена си, дори и да се шегува, а тя е доста тиха. Направо ми изглеждат като насилник и жертва (разбира се, сигурно не е така, просто такова усещане у мен създават).

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 18:37 от H0uSse_Baby

# 534
  • Mediterraneo
Може ли да си прочел една- единствена книга в живота си и да изпляскаш заглавието й като въпрос Коя е любимата ми книга?! Може, ако си достатъчно ограничен. И с каква гордост говореше за тази изцяло прочетена книга! А тя... Пипи Дългото чорапче...

# 535
Това го чух, но не видях кой го каза? Винаги ми е било странно хваленето с това, че си прочел 1 книга, но хора всякакви... Rolling Eyes

# 536
Петя ли се казваше? Май тя го изцепи. Тази, която мъжа й я е взел от 14-годишна. Той е фотограф с леко женски глас.

# 537
  • Mediterraneo
Даже не се сещам коя беше.

# 538
На мен също ми беше странно, че не е чела книги. В училище е задължително, дори родителите да не насърчават четенето вкъщи. Не вярвам и той да е от четящите, а и за мен са си от малцинството (то и у тях интериора е такъв).
  Част от въпросите няма да ги отговорим с мъжа ми. Любим филм, книга (почти винаги е последната прочетена), колко деца искам. Като дете исках 5, вече две ми стигат, иначе исках 3 деца Grinning даже аз не съм сигурна, че той ли.

# 539
Е тя от рано започнала с други работи да се занимава, какви книги. Тъкмо прочела Пипи и той я поискал от майка и.

Общи условия

Активация на акаунт