💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 828
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 510
С това надлъгване кой си е  взел мисията стана много досадно и направо нетърпимо.
Маргарита полицайката колко гордо заяви, че не готви.Тези деца само поръчана от ресторанти храна ли ядат?!

# 511
  • София
Забавна игра. Типична за всеки един сезон ако не се лъжа.
Само трима мъже се справиха. Странно. Браво на Светльо. За 5 минути се справи. Полицаите са лидери заради смелия залог на Маргарита. Ама много пъти натърти за този сутиен. Добре, разбрахме. И какво, не готви, той явно също. Какво, само на поръчки ли я карат? Явно много добре плащат в полицията... Иначе полицаите бяха доста забавни по време на битката.
Ивайло вратарчето от Сървайвър (като пишете футболист, имайте предвид и че Ивайло от Фермата е бил футболист) без веждите как само изрита куба и направо го съсипа. Малеее. Грозно. Чак стресна Емо и Мария.
Става непоносимо вече с това лъжене кой си е взел залога и кой не. То бива веднъж, макс два, ама това тяхното минава всякакви граници.
За пореден път искам да похваля Мария Игнатова. Още на премиерния епизод писах, че с Емо отлично се стиковаха, все едно за пета поредна година водят заедно.

# 512
Аз съм от 16 годишна с моя мъж. Това автоматично ли ме прави лека жена/момиче или в последствие съм се превърнала в такава?
За да съм по-точна, аз бях на 16, а той на 25.

# 513
Аз не мисля, че тийнейджърки, които се взимат с мъже са леки жени, но се чудя на акъла и липсата на морал в големи мъже, които от всички възможни потенциални партньорки се спират точно на гимназистки, даже не съм убедена, че 14-годишната е била гимназистка, или още в седми клас.

Ама вече не се изненадвам. Не им помня имената, но в миналия сезон една от най-харесваните двойки имаше 8 години разлика, което не беше фрапантно, но гордо разказаха историята как се запознали в училище, защото той бил нейн учител 😬 има някои държави, в които биха те разследвали, ако си учител, който се е задявал с ученичка и няма да ти позволят повече да упражняваш професията, а тук такива двойки ги канят по предавания 😁🥲

# 514
  • София-Младост
Закачам се за последното мнение и моят спомен беше, че учителят е избягвал уеничката, даже си е имал връзка  ипо-късно са се развили техните отношения.
Ама много съдене, малко е като "ту му млякото горещо, ту пък друго нещо"... Кой какво харесва в половинката си, трудно ще разберем през екрана. А и не е нужно. Нека излезем малко от стереотипите, че жената трябва да е по-млада от мъжа. Само времето ще покаже дали тази връзка ще просъществува.
За вчерашния епизод, ми много ми хареса. За момента сякаш не се откроявя някоя двойка да е лидер, не виждам и разделение. Не помня мин. година, но сякаш още с влизането, се оформира леки отбори. Тук сякаш са почти равнопоставени.

# 515
  • До морето
Това щях да пиша и аз, трети епизод мина и още никой не е казал една лоша дума за останалите участници. Може пък да са ни приготвили наистина позитивен сезон.

# 516
Играна е и в други сезони,но със състарени лица е за пръв път.

Да, това е така, но идеята на играта е същата - нареждане на лицето на любимата под напрежение, задавайки въпроси, от които да излезнат уж смешки. На мен ми беше скучно. Иначе със състаряването беше по-трудно. Още повече, че някои жени изглеждаха руси.
Тази вечер ще е по-забавно 😃

# 517
  • До морето
Ако трябва да сме честни, задачата на този Светльо беше най-лесна. Жена му е единствената с такъв цвят и дължина на косата.

И да не ставам досадна, но може ли 2 жени (майки на малки деца) спокойно да заявят, че в живота си са прочели по една книга?!?!?!
Къде са расли тези момичета? Дъщеря ми е на 8 и половина и ако днес я попитат колко книжки е прочела, цифрата минава 50. Не защото не предпочита телефон и таблет, а защото аз съм настоявала, изисквала, показвала и обяснявала колко е хубаво да полегнеш с книжка вкъщи и да почетеш. Тоест тя дори от днес нататък да не прочете нито една книга повече в живота си, пак заради майка си, ще е прочела 50 пъти повече от тези големи жени. Та пак да питам къде са расли тези хора, къде са учили? Кой ги е възпитавал?

# 518
  • Sofia
Като не четат,поне в Сторител да слушат книги 😏

# 519
  • София
А, какъв ти Сторител, те не са го и чували. Нали някои казаха, че хобито им е гледане на сериали. То всички гледаме, но хоби.....
Иначе и аз се втрещих, че по 1 книга са прочели, а и да го кажеш по тв, очевидно не осъзнаваш колко излагащо е това признание.
Странно ми е как най-хубавият мъж вътре е с най-нехубавата жена, С и С визирам

# 520
Кои бяха особите , които не четат книги ?

На мен ужасно впечатление ми направиха Румен и Йоана (май така се казват ? ) , където казаха , че МРАЗЯТ животни.
Ами извинявайте ама за мен човек , който мрази други души обитаващи планетата ни , особено пък животни , които са най - чистите и истински души , е човек който не може да обича и е ужасен . Такива индивиди по -добре въобще да ги няма в обкръжението ми ..

# 521
  • София
Да, и за това съм съгласна, смятат, че много цапат и били гнус или гняс, абе грозно се изразиха. Пълно непознаване на животните. Това черничкото и ококорено на снимката ми е такъв чистотник
Едната жена беше тази от Сливница май, само Пипи е чела, другата не помня

# 522
Хора с такова мислене за животните са типа хора, от които бягам като дявол от тамян. Много ми е показателно що за човек е този, който мрази животните.

# 523
  • Sofia
Подкрепям напълно мнението за животните, дори нещо повече, личните ми наблюдения са, че тези, които мразят животните не са добри хора. Може да звучи пресилено, но е факт. Снощи играта си взеха тези, на които жените им са лесно разпознаваеми. Светльо ми направи добро впечатление, справи се добре, малко е странно, какво точно е намерил в Сияна, но явно любовта е сляпа. Маргарита и мъж не ми харесват, много пренапрегнати, с необосновано високо самочувствие и леко просташки маниер, особено тя. Не готвела, не носела сутиен, добре бе моме, но нужно ли беше да ми проглушаваш ушите с тези факти, с които явно много се гордееш!? Добре им плащат в родната полиция, явно. Simple Smile Модерният ляв (Ивайло с изписаните вежди), много нежна душа и агресивна, за разкош.

# 524
  • До морето
С по една книга е Михаела (май така се казваше жената от Перник, дето са живели в Щатите) и момичето от педофилската двойка.

Ивана и Ивайло също нямали хоби.

Йоана май каза, че мрази мизерията, не животните.
Сияна не е чак толкова грозна, на снимките, които показваха във визитката беше доста симпатична. Сега просто си е избрала това ужасно сивеещо русо, което изобщо не й отива и я състарява с поне 10 години.
Кофти впечатление ми направи когато тя каза, че е много ревнива, но го осъзнава и работи върху това, докато в същото време мъжът й обясняваше, че нарочно я провокирал и я правел луда калинка, щото то нали, ако жена ти не те ревнува.....Ама, ако на него му правят така, щяло да му е гадно.

Общи условия

Активация на акаунт