💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 798
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Галена ще се окаже "скрита лимонка", или е много интуитивна, или не знам. 😁 Но имам усещането, че назрява леко съперничество между двамата Ивайловци и жените им, което тепърва ще се развива. Изказванията на "модерния ляв" (Ивайло с изписаните вежди) не му правят чест и е някак деспотичен, но каква работа има другият Ивайло да коментира семейните отношения в чужда двойка? И двамата са си взели "жени трофеи", да си гледа своята, и да не коментира чуждата.

# 571
Интересен епизод за гледане, обаче ако трябваше да участваме със ММ ниту на мен ниту на него би му било приятно. Не че толкова много се ревнуваме, а просто става дума за докосване от непознати хора както и това със душенето, тук много се навлиза във личното пространство. Аз не обичам да ме докосват, прегръщат или целуват хората, със изключение на ММ, децата, сестрата и родителите ми.

# 572
  • SF
Това предаване се развива. За момента всички двойки са много симпатични, държат се мило и са забавни.
Водещите също са ОК, въпреки че аз все още имам резерви към Емо. Той от първата година не тръгна добре и присъствено. След това му донаслагват по някой, за да му помага, защото едни и същи правила, повторени 25 пъти, стават досадни за гледане и той, миличкият, няма кой знае колко варианти за разнообразяване на анонсите си. С Мария са добре.

# 573
Емо( на Кики) каза,че носи прашки ли? Когато т не позна неговото дупе той говореше с някой зад паравана и мисля,че каза че носи прашки. Първо ми се стори много странно,но някак се връзва на образа му сега като се замисля.
Също така,преди рекламите показаха синхрона с Ивайло и Христина обсъждайки Ивайло и Ивана,а след това Ивана май плачеше? Аз ли не съм видяла хубаво или това не го показаха?

# 574
Показаха го, но синхронът беше подвеждащ .... отново.

# 575
Аз не обичам да ме докосват, прегръщат или целуват хората, със изключение на ...
И аз съм от тези. А колко са различни народите... И понеже често ходя в Италия, там винаги непознати хора се чувстват длъжни при запознанство/здрависване да се наведат за целуване по бузите (същото е и за "чао"), аз не обичам тези неща и всеки пък се чудя WTF is going on... Запознават те с някаква фръцла, по работа... и тя веднага се навежда за целувки по бузите (3 пъти). Ма чакай малко, какво ми се приближаваш...Grinning  Същата е и причината да не обичам да ходя на масаж, дори и с лечебна цел, като рехабилитационна процедура.  Но пък много хора обичат...

# 576
  • София
То затова не всеки участва в риалити, във всяко се навлиза в личното пространство. Идеята на игрите не е да им е комфортно, особено тези с животинките.

А кога е била сцената  с двамата Ивайловци, изпуснала съм я и бих си върнала да я видя.

# 577
  • До морето
Аз гледам със закъснение  и нищо кой знае колко неуместно не видях в коментарите на Герасимов за футболиста. Това е просто наблюдение, при това вярно, защото само 2 минути по-късно самият футболер каза на жена си, че в обратната игра тя нямало да участва.
Горката Кики как се притесняваше да пипа. А Галена как се раздаде, чак после се смути.
Хареса ми епизода, пак беше изцяло позитивен

# 578
с 2 загуби до тук са :
София и Тихомир
Петя и Делян
Кристина и Емилиян

с 2 победи
Сияна  и Светослав

С най-големи залози и в двете игри
Галена и Петър

# 579
До средата на епизода съм и дойдох тук да прочета дали сте обсъдили момента с прашките на Емо (Кики). Каква е тази работа, аз ли нещо съм закостеняла 🤷♀

София изглежда много свежа и спокойна, ама Тихомир беше един такъв навъсен и сериозен, поне не се опитваше да го скрие , което е за предпочитане от това да е фалшиво щастлив. Явно тази игра не беше неговата -  нито му беше приятно някой него да го бара, нито тя да бара други.

# 580
Тъй като е първият сезон, който гледам на предаването - какви са правилата днес? Днес ли някя двойка ще напуска предаването?

# 581
  • Sofia
Да, днес една от двойките трябва да напусне. Ако не измислят нещо в последния момент, разбира се. И аз се облещих, като чух за прашките на Емо, но.. Ако ще има напускащи днес, мисля че това ще са Дарина и мъж, ако отидат на елиминации, не мисля, че останалите ще ги пощадят. На Ивайло Герасимов не му липсва самочувствие, колко беше убеден, че и да отидат на елиминации, няма да си тръгнат. Определено се очертава като провокатор и дразнител.

# 582
  • София
На мен Галена ми прилича на Сюзън Сарандън и изобщо много ме кефи. Тяхната двойка ми е топ. Гергана е другата, която ми харесва, красива е, и адекватна, мъжът й също е точен.

# 583
Мисля, че може днес да не изгонят никой. Ще има елиминации, за да се покажат някакви групички, но си мисля, че накрая ще оставят елиминираната двойка. Особено, ако сценаристите виждат потенциал в двойката.

# 584
  • София
Или ако изгонят ще вкарат нови. Някоя резервна двойка. Макар на този етап да е рано за резерви, според мен.
Снощният епизод беше забавен. Все още нямам фаворити обаче.

Общи условия

Активация на акаунт