💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 805
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 585
Ооо Ивайло засега изобщо не е провокаторът, какъвто може да стане, далеч е от пълния си потенциал, приятно ме изненадва колко добре се държи, може би самото предаване не го предразполага.

# 586
  • Sofia
Ха ха! Явно добре съм го "надушила".😂 Не съм го гледала преди и той, и жена му ми бяха непознати, но имам усещането, че тепърва "ще си ги мерят" с адаша.😁

# 587
  • София
От двамата Ивайловци, този с "бабата" ми е по-симпатичен, и като двойка също са ми по-готини. А тя изглежда супер, корекциите ѝ са направени с мярка, фина жена е, харесва ми.

# 588
Скрит текст:
Галена ще се окаже "скрита лимонка", или е много интуитивна, или не знам. 😁 Но имам усещането, че назрява леко съперничество между двамата Ивайловци и жените им, което тепърва ще се развива. Изказванията на "модерния ляв" (Ивайло с изписаните вежди) не му правят чест и е някак деспотичен, но каква работа има другият Ивайло да коментира семейните отношения в чужда двойка?
И двамата са си взели "жени трофеи", да си гледа своята, и да не коментира чуждата.

Ивайловците ама изобщо не са си взели жени трофеи, по-скоро обратното. За незапознатите дефиницията на жени трофеи е:

"a young, attractive wife regarded as a status symbol for an older man"

Очевидно нито са им (по-)млади жените, нито атрактивността им е нещо уау и неоспорима, въпреки хирургическите/естетическите подобрения.

Те двамата са си точно в категорията toyboy, не съм сигурна какъв е еквивалентът на български обаче, но оставям тук дефиницята:

"a male lover who is much younger than his partner"

Grinning

# 589
  • Sofia
Е, така де! Жена трофей, за която самият той е трофей.  Мъжът когато достигне 50, действа по описания от теб начин, а дотогава се има за много велик и успешен, че може да издържа такава жена.

# 590
  • До морето
Аз се надявам днес да няма елиминация. Много е рано още, не са се опознали. Да им дадат още 3 дни.

# 591
На мен много ми хареса първата тройка мъже, които умираха от смях, докато Галена ги пляскаше по дупетата. По нататък имаше някакви бастуни, които стояха начумерени, сакън, че жена му ще пипне чуждо дупе. Като са толкова ревниви, да си стоят у тях. Както и Елизабет каза, че ако трябва мъжът й да докосне друга жена, ще се откажат от играта. Не мога да ги разбера такива ревнивци.

# 592
На такива игри трябва да се гледа с чувство за хумор. И аз много се смях на Галена, ама то и други жени  пошляпваха. Simple Smile

# 593
  • София
Нямам против да има елиминации, особено последните в класирането, не са ми никак интересни.. Да не ги бавят и да продължават напред към следващите..

# 594
  • София
Много забавен епизод.
Галена изби рибата. С глас съм се смял. Направо открадна шоуто. 😀
Милена също беше много веща и забавна.
Цели 6 жени се справиха с никак не леката задача. Двойно повече от игра 1, където само 3ма мъже успяха да си вземат играта.
Мъжете много добре се справиха в импровизираната игра. Изненадах се, че Ивайло не позна ръката на Христина.

# 595
  • SF
Аз много обичам тези игри с въпросите.
Кое е любимото ми хоби? - Баскетбол! - Баскетбол????

# 596
Аз нещо не схванах, при онзи въпрос "Кой пие повече", той каза  ТИ, после каза АЗ, третият път вече каза БАЩА ТИ. Ама реално, ако не е ТИ (т.е. жената), тогава защо и АЗ (мъжът) не се брои за верен отговор, та се налага тя да го пита трети път?

# 597
  • София
Маргарита е със сутиен...нали не носела??

# 598
Аз нещо не схванах, при онзи въпрос "Кой пие повече", той каза  ТИ, после каза АЗ, третият път вече каза БАЩА ТИ. Ама реално, ако не е ТИ (т.е. жената), тогава защо и АЗ (мъжът) не се брои за верен отговор, та се налага тя да го пита трети път?

Защото тя е отговорила явно "Нито един от двамата" и се очаква той да каже същото Grinning

# 599
Е малко попрекалиха. Joy Шкорпиловци на 220 км В ПОСОКА от Тошево е малко невероятно. Joy Отиване и връщане може с условности да има 220 ама чак в посока.

Общи условия

Активация на акаунт