💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 676
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 915
Психиката не издържа когато на втория етаж няма никой. Оная Сиана ли беше дето сватбения марш не знаеше кой му е автора... мега прости хора са повечето, да не кажа всичките.

# 916
  • софия
Трябва повече подобни игри да има.
Половинът на Кики, като вижда, че тя "блокира" и "всички са срещу нея", защо не я смени?

Нивото е Марианска падина.

# 917
Аз пък се захванах за думата "любящ". От екипа са го изкарали, че е прилагателно, а според мен е причастие. Като правят въпроси за обща култура, поне да си проверят отговорите.

# 918
  • София
След подобни игри винаги си оттеглям симпатиите от хора, на които им липсват елементарни знания и обща култура. След тази игра май няма да ми останат много симпатични участници.
И как така Дани е учил само до 4-ти клас?! Нали средното образование е задължително? Петя явно си знае колко е зле, щом се притесни и сдуха още в началото, че ще трябва да отговаря на въпроси от първи до пети клас.

Стратегията на Ивайло Футболистов /а и на останалите/ беше ясна, само не разбрах защо избра толкова глупаво оправдание по каква причина избира винаги Кики. Крайно глупаво беше да каже, че само нейното име бил запомнил, при положение, че имената на всички са написани на банките.

# 919
Пълен потрес. Континентите са 6, те ги питат за Роулинг и Кристи с Еркюл Поаро. Cry

Ако наистина ги знаеш и отговаряш няма да се притесняваш, че все теб нападат, а ще трупаш точки.

# 920
Че не знаят нищо повечето не знаят ,това е факт ,но наистина е грозно всички да скачат срещу един. Видяха я ,че се е шашнала и дава заето, затова всички натискат само по Кики . Тя пък от толкова атаки започна да гледа толкова объркано, че все едно изобщо не знае какво прави там. То хубаво всички играят за победа ,ама все си мисля че може и по по-човешки начин да спечелиш

# 921
Направи ми впечатление, че Ивана и Ивайло, вместо да се замислят за общата си култура, обвиниха друг че ги посочил за бомбата. А че по няколко въпроса им за дадоха докато отговорят правилно, не се замислиха за това 🤔

# 922
Бъди красива и мълчи- Кики, ама е красива наистина.

# 923
Че не знаят нищо повечето не знаят ,това е факт ,но наистина е грозно всички да скачат срещу един. Видяха я ,че се е шашнала и дава заето, затова всички натискат само по Кики . Тя пък от толкова атаки започна да гледа толкова объркано, че все едно изобщо не знае какво прави там. То хубаво всички играят за победа ,ама все си мисля че може и по по-човешки начин да спечелиш
Всеки иска да се спаси в крайна сметка. Аз пък не разбирам мъжа ѝ - ако виждаш, че жена ти е паника и се отчайва - смени я.

# 924
Гледам, че Емо все още не е сменил Кики,това вече не го разбирам

# 925
Много лошо впечатление ми направиха София и Тишо - той е доста злобен,а тя смятам,че трябва да посети зъболекар, защото на фона на цялото й самочувствие, ми олеква с това неглижиране на здравето си.

# 926
  • София
Петя на всеки въпрос гледа смръщено, в очакване да й гръмне бомбата... Не може ли да прецени, че не на всеки въпрос има бомба..

# 927
Емилиян и Кристина ,чак пък  толкова забиха на въпросите .Йвайло /Фермата/ много добър.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 21:28 от Еlpida

# 928
Не мога да разбера защо някои са толкова сърдити все едно другите са длъжни да ги пазят и да не им задават въпроси.

# 929
Понеже акъла им стига поне дотолкова че да осъзнаят че най- вероятно няма да отговорят 🤣

Общи условия

Активация на акаунт