МНОГОДЕТНИ МАМИ 9

• 14 542
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Бързо се включвам, че току виж съм пропуснала още 3 страници Embarassed
Направо много се изложих тези дни с това мое отсъствие...ама ще наваксам - винаги наваксвам Laughing
Теди - ама че ме е яд че ъм отървала представянето на Мони ooooh! ама нали на работа бях...а пък после в репортажа в късните новини вече приготвях масата и само слушах! да я поздравиш малката госпожица!Все така дейна да бъде! Peace
Цоцоланке - радвам се че всичко с операцията е минало добре. Сега си отдъхни - вярвам напрежението ти е дошло в повече! Hug
Надяеуро - за репликата за клошарчетата - какво да ти кажа ooooh! надявам се че някой от близките ти го е казал без особенна умисъл - на своите бех простила на чужди обаче не Naughty Иначе и аз пазарувам от продавалника - пристрастена съм. Преценила съм че ми е по евтино да си "чеша крастата" там отколкото на шопинг по магазините Embarassed И да ти кажа всеки ме пита откъде сме купили това, или онова.... явно им харесват дрешките на децата ми!
Цвете , взимам си забележка и отивам след малко в Клуба да видя разприделението на задачите - че и там не съм влизала тези дни.
Гланг-че , това с пампите втора ръка ми хареса Hug Mr. Green ами производително ще е девойката, то и личи, почти килце е качила!!!! Hug
Дидка -  добре че спомена за утре, че е задушница - съвсем бях забравила... Embarassed  Ама тя мама ми казва вминаги...пък сега и тя ме е забравила Crossing Arms
Реница - много е хубаво с такова дворче нали? И ние имаме едно малко дворче зад къщата, дето от 4 години го подреждаме и стопанисваме, ама с лоши комшии/етърва/ не става. Миналата година си исипаха дървата на декоративните оградки през май, а ги нарязаха и приблаха през ноември #2gunfire съсипват всичко до което се докоснот! Ама щом са щастливи....халал да им е! Няма ненаказано зло!
Добре дошли на новите мами!!!!! Hug
Айде ...после пак ...сега отивам в другата тема

# 106
Здравейте и от мен!
Рениса, как я панираш копривата - листче по листче ли?!?! Ако си намерила някакъв бърз начин - бързо да го казваш!
Юле, не се ядосвай - сърце да е широко....
Теди, Мони беше страхотна! Да ти е жива и здрава! Ти кърмиш ли ? Какво стана ? Да знаеш поставила съм задача при първа възможност да се купи блутут , че и те - майка си и баща си... и ще го ползвам за консултация твоя Пепчо. Ако нямаш нищо против де....
Дидке, май вече си в кондиция, или просто нямаш време за боедуване? Браво на теб - колко си жизнена!
Цоцоланке, нещо зачезна днес - никъде не те виждам! При нас няма ли да зареждаш батериите?
Хела, разбирам че вече сте оправили проблема с кърмата... много се радвам за теб! Аз имах голямо желание - що сълзи изплаках, но...
Сузи, и аз мислех че само аз не успявам със всичко, но това явно е вечния проблем на многодетието... все има още нещо за досвършване!
Оня ден казвах на сватята че живота ми не се промени откакто се роди Дивна просто стана по пълен с радост...

# 107
    Току що се върнах от гробище и се чувствам емоционално уморена и доволна, че направих малък жест за Мони, Татко и близките ми на оня свят. Бог да ги прости. Praynig

JuliS слава богу нямам съседи наоколо, все пусти домове. Иначе много хора се пукат от яд, защото моя мъж е осиновен, а държи повече на родителите си и дома, където е отраснал. Нашата градинка сега ще прави годинка и тепърва ще се разхубавява.  bouquet

suzi_a нямам избор големия батко яде избирателно и ако искам да хапне нещо зелено трябва да си играя. А и той обожава панирана коприва даже си е мислил кога ли ще има.  Laughing

ClanG разбиваш яйца и брашно в по голяма купа, слагаш измитата и попарена киприва на китки измешваш внимателно или една по една китка и пържиш в нагорещено олио китчиците.   chef
   Да ви есладко, не само храната... Heart Eyes

# 108
Появявам се за минути, колкото да ви оставя домашно.... Довечера ще чета как сте се справили с домашното.... Та запитването ми е - Да отида ли в Добрич за 1 седмица като изпишат мама, или да не ходя? Ако отида ще отида с Йоан, а татито ще се оправя с другите. И ако ще ходя - мисля утре да тръгвам.... Пуснах малко връзки из Добрич и те ми казаха,че всичко с операцията е минало добре, само единствената трудност е било при излизането от упойка! Днес говорих с майка, вече се раздвижва сама, тя НЕ иска да ходя и затова в последния момент научих за операцията... Само аз не знаех,че майка ще я оперират, казала да не ми казват, за да не тръгна към Добрич! По всяка вероятност ще изпишат майка в понеделник и ми се иска да съм там!
Та ако може - напишете вие какво мислите - да ходя или да не ходя в Добрич?

# 109
# 110
и от мен Иди.Майка ти сигурно не иска да те безпокои .Но съм сигурна че ще се радва ако отидеш.Просто се постави на нейно място.На теб хубаво ли ще ти бъди ако твоите деца дойдат при теб ,в труден за теб момент

# 111
Цоцоланче, ако аз бях, щях да отида, но мисля, че ти си знаеш най-добре. Щом чувстваш, че трябва да отидеш... Пък и не само майка ти ще е щастлива , а и ти ще се успокоиш. Малко е далечко, но щом си свиканала с това разстояние... тръгвай.
Nevi, ще се радвам и мен да ме "притесниш". Може пак да заформим една мини срещичка.
В това чудесно време всеки ден сме на разходки. Днес ходихме до "Дружба" ( т.е. Св.Св.Константин и Елена). Беше много приятно за разходка - тишина и спокойствие, но няма къде човек 1 кафе да изпие.
 И тъй като сякаш вече ми мирише на лято и нямам търпение да дойде, пък и нали стана дума за нашето село - искам да ви покажа нашия плаж такъв, какъвто беше до това лято. Казват, че сега е доста променено, но ще видим:
Плажът на световно безизвестното село Божурец - тихо, чисто и спокойно

# 112
Хеллаааааа, от вчера се каня да отгоиворя, но все несмогвам,но при вида на "нашия плаж" зарязвам всичко останало. На този плаж сме карали много шеметни и дълги лета. Над този плаж сме правели най- голямата ни дъщеря- преди около девет години. В Божурец имахме къща и бяхме пуснали коренчета, там намерихме много приятели. И до ден днешен минаваме да си ги видим. Не ни е трудно ,защото за два та летни месеца се преместихме в Каварна. Влюбена съм в този край! Heart Eyes Heart Eyes Там съм оставила много студентски, младежки и сега семейни емоции. От Тюленово до Топола. Всички трябва да отидат на северното море. Все още има страхотна природа, истински делфини в морето, древна история по крайбрежието. Взимайте палатки и пристигайте!
Цоцоланке, иди за да си спокойна- големите ще се оправят без теб няколко дни. Като видиш как е мама и че е добре, можеш да се върнеш и по рано. Преди две години лека кола блъсна мама, натоварих всички деца, вкл. бебето на 4 месеца и отидох. След ден се върнах, но видях, как са нещата и накъде вървят.  Praynig Всичко да е добре

# 113
  • Варна
Цоцоланке, стискам палци възстановяването на майка ти да премине добре! Ако имаш възможност и желание, защо да не отидеш да я видиш? Те, родителите не винаги искат да ни занимават със себе си, но в такъв момент присъствието на по-млад човек, който да поеме част от грижите и задачите е голям плюс.

Хелла, страшна красота! Много ми хареса снимката на вашия плаж и на лято, нищо че ще съм със ситно бебче, може да направим една разходка до него (като обясните как да го намерим). Снимката на децата ти е променена - госпожицата е много сладка така.  Simple Smile

Аз съм на ремонтна вълна. Утре ще ставаме рано, за да успеем хем да боядисаме, хем да миткосваме по разходки. Само да не ни мине Сънчо или Мързелчо път.  Laughing

Приятни почивни дни на всички мами!

# 114
   Май излязох най-голямата сухарка...Аз първо проверявам другата тема,и после...Просто тези дни не мога да стигна до тази...!
   Но ще ме извините #Crazy!
   Не съм гледала нищо по телевизията,и сега като гледам отзивите,съжалявам!
   За дрешки от втората употреба,и за хората които обичат да избиват комплекси,нападайки другите Money Shocked #Crazy,Важен е човекът който носи дрехите,а не самите дрехи,така че кво ти пука!?Това си е проблем на другият. bowuu
   Боже от кога не съм виждала морето Cry Cry CryНякой ден ще се преместя да живея там...Обещавам си го! Peace
   Преди съвсем да съм се размечтала ви напускам,защото спагетите май са готови.МММММ  chef

# 115
Цоцоланке, мен ако питаш, иди да видиш майка си. Сигурна съм, че много ще се зарадва, а и ти ще се убедиш на място как стоят нещата, иначе все ще ти е притеснено, дали не ти пестяват нещо. Стискам палци всичко да е наред! Praynig

хела, много хубаво място! Ние от няколко години вече сме развили непоносимост към гъмжилото на курортите и винаги си избираме диви и непосещавани места за плаж. Само че се оказа, че плажовете на Северна Гърция са ни много по-близо, а дивотията е гарантирана. Но ако имаме път, непременно ще отидем да видим вашето село! От разказите - твоите и на дидуш - оставам  впечатлението, че е прекрасно място.

рениса, и във вашето село не сме били, но миналата година си направихме една страхотна разходка във Видин, Белоградчик, Чипровци, Магурата... Отдавна не бяхме се завъртали натам, но много, много ни хареса!

# 116
Благодаря ви, момичета за мненията! От всички анкетирани - тук и на живо, само две мнения бяха против!  Тръгвам днес и дано майка я изпишат в понеделник за да мога да стоя повече време покрай нея. Като знам какъв път ме чака сега.... Багажа е приготвен - това аз съм ужасна - уж аз и едно дребно ще ходим, а напълних чантата.... Каква е тази работа????? Влаковете дано са топли! Въобще извинявайте, само това ми е в главата! Тук днес ще има строй се преброй се, 100 задачи да раздавам, само след малко пия кафето и започвам да давам наставления. Разбрах се с приятелка да помага за децата и съм много спокойна. Фактически цялото ми пътуване зависеше от това - дали тя ще се съгласи да помогне за децата. Не вярвах да ми откаже, но все пак..... Да ви кажа честно нямам много приятелки, но пък знам,че малкото които имам са ми верни и мога да разчитам на тях. Свате, къде си приказвахме за оправданията..... Та тази приятелка можеше да се оправдае,защото сега 2 седмици ще има някакъв колега на мъжът у тях и ще и е доста напрегнато и преспокойно можеше да откаже, но се радвам,че тя не потърси оправданието...

Ох, дълго стана... Може ли да дам наставления и тук??? Аз сигурно ще влизам в Дч в комп. зала, ама докато се върна да сте живи и здрави, хубави неща да има около всички ви и децата, да няма болести и да има спокойни бебета! Ще ми липсвате, ама... После ще си наваксам!
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 117
Здравейте!
Лек път на мама Цоцоланка и дано да няма там неприятни "изненади".
Ей, аз децата дето казваха общата молитва ги гледах и всички много ми харесаха- бяха едни истински, надъхани, искрени в молитвата си. Но не знам коя е Мони, честно да си кажа. Все пак всички бяха хубави.
Днес съм решила да се отдам на шетня -  newsm79 wash hang 1ironing newsm28 pironi cook clean 1dishes Такива разни неща. Искам и мъжо да привлека за тази кауза, ама нещо ме съмнява.
Лек ден на всички! Пожелавам ви по-приятни неща от това, което ще върша аз.

# 118
  • София
Хела,Мони беше второто дете,което казваше молитвата-Симона.

Цоцоланче,живи и здрави да сте всички и у дома,и вие в Добрич  Praynig

КланГ,няма проблеми за консултациите,не взимаме скъпо  Wink

И аз искам на море,ама...много заплати ще ни трябват.

# 119
Цоцоланче, сигурна съм че всичко ще е наред, но добре си решила-така няма да те гложде мисълта че крият нещо от теб. Пък и доколкото разбрах операцията не е сложна, но в такъв момент - там ти е мястото. Тъкмо и мама ще свикне с Йоанчо и ще види че не си изтощената и отрудена домакиня за която те мисли... Wink
Съжалявам, но чак сега сядам на компа, ти си ми писала днес, ама нали знаеш че моя скайп си седи включен...
Открих рецептата за близначета - като се върнеш ще ти я кажа... включва помощ от още мами , но е сигурна!
Тедивас, много си скъпа на думи! Кажи повече за вас де, кърмиш ли още? За заплащане - не може ли в натура? Дай ще те включа в английския бизнес...

Общи условия

Активация на акаунт