Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на последния пост в предишната тема?
-
Какви са мненията за новата тема и какви са пожеланията към мама Цоцоланка?
-
Какви емоции са изразени от участниците във форума?
-
Какви са обичайните пожелания за рожден ден?
-
Какви са мненията за учениците и ученето?

- сякаш че ще измисля кой знае какво, ама на.... Личната лекарка ме посъветва, ако искам да отида на психотерапевт - просто за мое успокоение. Ама ние нали сме си малко предубедени към такива работи....едва ли не си мислим, че тези работи са само за лудите или психически лабилните. А аз определено не съм лабилна, даже по принцип по-скоро обратното. То човек да не се развълнува малко повечко. Така де - малко повишаване на адреналина не е болка за умирачка, даже понякога стимулира. Добре че поне умеем да се шегуваме с неприятностите - така е по-лесно. С мъжът ми дори се смеем: добре че е било това, че и ние да хапнем малко пържоли ( нали месо за кърма).
Бъди все така жизнерадостна, жизнеутвърждаваща и многообичана майка и жена!
. В квартала нямам познати, защото сме отскоро. Приятелките са ми все надалече и понякога е доста трудно да се стиковаме за среща. С тези дребни дечурлига все нещо е под условие и нещо трябва да се свърши. Сега съм и без кола, че е на ремонт, защото я ударих преди 3 седмици по възможно най-глупавия начин. Добре, че последствията са само счупена броня и леко изкривен капак на багажника
И когато всичко това е споделено с всички дечица представяте ли си...
Не ви познавам още и не мога да схвана още за какво иде реч точно, но се радвам да бъда една от вас!