Дете на 2.5 г. бърбори на свой език, но не говори

• 8 294
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Супер, и аз се зарадвах да прочета. Правите, каквото трябваи всичко ще бъде наред Hug

# 31
Ще направим още няколко срещи със специалистите, за да ми дадат още насоки. Но като цяло според тях детето покрива голяма част от критериите за възрастта си. Все повече бърбори, което е добър знак, и в яслата се вписва добре сред другите деца и ходи с голямо желание.

# 32
Ще направим още няколко срещи със специалистите, за да ми дадат още насоки. Но като цяло според тях детето покрива голяма част от критериите за възрастта си. Все повече бърбори, което е добър знак, и в яслата се вписва добре сред другите деца и ходи с голямо желание.
Минали са няколко месеца от последния Ви пост.  На какъв етап сте сега?
При нас беше абсолютно същия случай. На 3г момиченцето ми говореше свой език, който аз наричах “ангелски”. Свързах се със специалисти. Не установиха никакви отклонения в развитието и. Тогава започнахме сесии с логопед. Сега е на 4г и речта и става все по-разбираема. Използва много думи и прави дълги изречения.

# 33
Минали са няколко месеца от последния Ви пост.  На какъв етап сте сега?
При нас беше абсолютно същия случай. На 3г момиченцето ми говореше свой език, който аз наричах “ангелски”. Свързах се със специалисти. Не установиха никакви отклонения в развитието и. Тогава започнахме сесии с логопед. Сега е на 4г и речта и става все по-разбираема. Използва много думи и прави дълги изречения.
В момента е на 2.10 години и ситуацията не се е променила особено. Ще започнем редовни сесии с логопед и ние.

# 34
  • София
Гледайте да намерите добър логопед. Някой с опит, който е доказал професионализма си. Високата такса и хубавия кабинет не са гаранция за това.

# 35

Здравейте,

Има ли нещо ново?
Следя...

# 36

Здравейте,

Има ли нещо ново?
Следя...
Здравейте, попива нови думички и макар да не ги произнася съвсем правилно, доста нови неща е научил. Откъм изречения казва "Там има кола" . Откъм разбиране на това, което му говорим, разбира и изпълнява задачки.

Общи условия

Активация на акаунт