Къде да срещна своя човек?

• 17 231
  • 436
  •   1
Отговори
# 330
Какво имам и какво нямам, няма да ти кажа Grinning
Не ти отговорих, защото и ти не ми отговаряш на въпросите.

# 331
  • София
Аха, и после сядаш на дивана в къщи и чакаш Wink

Ако е достатъчно готина ще се намери някой комшия дето да я налази !

# 332
  • Обран бостан ;)
За жена може и да стане, но за мъж методът е меко казано неприложим.

Какво имам в прведвид ?

Въпросния Джордан Петерсън казва:

"Какво трябва да променя в себе си за да стана по-атрактивен и по-стойностен партньор за противополижния пол?"

Няма човек, който да разбере кое у него има нужда от промяна.

Срещуположния пол (жени е имал в предивд предполагам Wink ) включва както земни жени, върли истерички , които смятат, че всеки им е длъжен и феминистки, които пък смятат, че нямат нужда от мъж.
Угода като цяло няма. 
Ако тръгнеш да търсиш разни списъци писани от жени - ще намериш, но едва ли ще се намери мъж, който да отговаря и на половината от написаното.

Казах го по-рано, казвам го пак.

Срещи и разговори на живо. Само с разговор очи в очи с една жена ще разбереш кое точно трябва да промениш в себе си за да те приеме.
Различните жени имат различен вкус.

За една може и да няма нужда да се променяш, за друга, да решиш, че не си струва усилията, съответно да прекратиш своевременно връзката.

Всичко това няма как да се случи в интернет.

Не е лесно - признавам, но пък кое е ?

# 333
  • София
Бънди, а ти свой човек имаш ли? Къде я срещна, как? Как ви се развива връзката?

# 334
  • София
Джордан Петерсън го адресира и към двата пола. Дава примери с мъже и с жени.

Няма човек, който да разбере кое у него има нужда от промяна.

Има начин да разбереш, стига да решиш да си отвориш съзнанието. Ако имаш приятели мъже може да ги питаш тях. Те ще ти кажат истината

# 335
  • Обран бостан ;)
Примери покрай мен бол. Има и положителни, има и отрицателни. Достатъчно ми е да гледам и да си правя изводите. 

Коя ще ме вземе с тоя обран бостан ? Trollface

# 336
  • Paris, France
Съветът да се променя човек за да привлича партньори не е добър. Можем да се правим, че харесваме/не харесваме нещо известно време, но да се променим не можем. Винаги съм била флегматична, мързелива, аналитична, разсъдлива, подредена, хладнокръвна и друга не мога да стана. Да се активизирам за да се харесвам на "по-качествен" ще мога до време. По-качественият може да не ми пасва. Предпочитам човек, с когото не е необходимо да се правя на маймуна и който ще ме приема такава, каквато съм.

# 337
Съветът човек да се променя, щом не е доволен от някакъв аспект на живота си си е съвсем на място, с уговорката, че не можеш да се подмениш. Ако установиш, че липсата на чужд език ти пречи да растеш професионално, най-вероятно ще се запишеш на курс. Ако смяташ, че наднормени кг са пречка да те хареса отсрещния пол, ще отслабнеш. Но ако си нисък, няма как да се удължиш, сори.

Невена, а мързелът ти намаля ли с появата на две деца или намери начин да делегираш грижите?

# 338
  • Обран бостан ;)
Съветът човек да се променя, щом не е доволен от някакъв аспект на живота си си е съвсем на място, с уговорката, че не можеш да се подмениш. Ако установиш, че липсата на чужд език ти пречи да растеш професионално, най-вероятно ще се запишеш на курс. Ако смяташ, че наднормени кг са пречка да те хареса отсрещния пол, ще отслабнеш. Но ако си нисък, няма как да се удължиш, сори.

Именно. Слава богу, има хора, за които ръста и другите непроменими или трудно променими неща не е съществен в оценката на  партньора. Wink

Промяната понякога изисква време и резултата не е гарантиран. Гаранция е само изгубеното време и нерви, но това са рисковете на живота.

# 339
  • Paris, France
Увеличи се мързелът 🤣. Намерихме начин да ги отгледаме, но си е трудно и за сметка на друго.

Не виждам смисъл да си загубя времето в учене на чужд език ако без него съм живяла прекрасно. Наднормени килограми човек може и трябва да сваля само за самия себе си.

# 340
Наднормени килограми човек може и трябва да сваля само за самия себе си.
Че за себе си, де. Нали няма да краде (привлича) мома за чужд ергенин, като в разказите на Хайтов

# 341
  • София
Но ако си нисък, няма как да се удължиш, сори.

1. Има, обувки с висок ток и даже има и мъжки обувки дето са повдигнати и отпред. +2-3 см може
2. Има операция за издълждаване на подбедриците. + 5 см ( 6 месеца за пълно възстановяване )
3. Геоарбитраж - ако си среден ръст в България, си нисък в Холандия и си ГИГАНТ в Шри Ланка.

Разбира се, има други аспекти където може да развива човек, които да те направят по-атрактивен, от колкото да си правиш операция за издъжаване на подбедриците.

# 342
  • София
Едно е да промениш себе си, едно е да промениш нежелани свои навици и нагласи. Примерно, ако са те възпитали да угаждаш на чуждото мнение, не ли добре да осмислиш, че това те поставя в позиция на изтривалка, и да работиш да го промениш?

Коя ще ме вземе с тоя обран бостан ? Trollface

Не е това причината Wink

# 343
  • Обран бостан ;)
Споко Лъвче Wink
Едно е да промениш себе си, едно е да промениш нежелани свои навици и нагласи. Примерно, ако са те възпитали да угаждаш на чуждото мнение, не ли добре да осмислиш, че това те поставя в позиция на изтривалка, и да работиш да го промениш?

Звучи странно, но личното ми впечатление е, че най-трудно се да променя характера на човек. Не познавам човек, който да е бил егоист и да се е променил. Виж обратното е по-вероятно, но при много голям житейски проблем. 
п.п. Казвам го на база лични наблюдения.

# 344
  • София
Хората бъркат устойчиви личностни характеристики с придобити в следствие на възпитание и среда черти. Вторите подлежат на промяна при добро желание, защото всъщност не са наистина част от личността на човека. Съответно не променяш "себе си", а махаш чужда настройка.

Общи условия

Активация на акаунт