Къде да срещна своя човек?

• 17 162
  • 436
  •   1
Отговори
# 360
Моят съвет е да не си губите времето в сайт за запознанства. С достатъчно мъже съм писала в такива сайтове. Има мъже, с които си пишете един път и повече не ви пише. Или пък само 2-3 дни си пишете и мъжът прекъсва комуникация. Или пък търсят секс. Помня, че бях си писала по скайп с мъж на 38 години и никога не беше имал.сериозна връзка. Помислих, че си правеше шега с мен, но накрая разбрах, че беше напълно сериозно. Естествено от сайт за запознанства беше и се прехвърлихме в скайп за по-лесна комуникация.

# 361
  • София

Ужасните са тия мъже, дето искат секс Grinning

# 362
Който търси - намира Grinning

# 363

Хахаха нали? Разсмяхте ме.

# 364
  • Наблизо

Ужасни са тези,на които им е основна цел,но без да са честни за това.

# 365
  • Out of the Mix
Не е ли "цел" на мъжки и женски индивиди, които се харесват да искат да правят секс при всяка възможност, колкото се може повече, апетитът идва с яденето? Rolling Eyes

Какво означава да си "честен"?
Прави ти се секс, обичаш, правиш.
Срещаш несексуален партньор, нещата се разсъхват, не се получават.

# 366
  • София
Ужасни са тези,на които им е основна цел,но без да са честни за това.

Ти на колко дето са ти казали честно, че секса им е основната цел си пуснала ? За един приятел питам !

# 367
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Ужасни са тези,накоито им е основна цел,но без да са честни за това.

Бил съм искрен. Не минава номера.

# 368
  • София
А в една друга тема яко се осъждаха жените, които имат бъдита, демек отношения с цел единствено секс Wink Тоест, нямате проблем да излъжете жена, че искате нещо повече, за да получите еднократен секс, но имате проблем жените да поддържат взаимоотношения с цел секс. Колкото повече чета форума, толкова по-комплексирани ми звучат мъжете (поне тези тук) и толкова повече ми падат в очите Joy

# 369
  • Обран бостан ;)
А в една друга тема яко се осъждаха жените, които имат бъдита, демек отношения с цел единствено секс Wink Тоест, нямате проблем да излъжете жена, че искате нещо повече, за да получите еднократен секс, но имате проблем жените да поддържат взаимоотношения с цел секс. Колкото повече чета форума, толкова по-комплексирани ми звучат мъжете (поне тези тук) и толкова повече ми падат в очите Joy

Ауууу, разпкалах се. Trollface

Казвам го пак - говоря от личен опит. Дори на жена с която имам интимен контакт и казвам "Ела да се видим", а не като във вица " Ела пуд гулемия орей, ща и*ъ". Засяга се, макар да знае, че ще има секс.

Ако пак не съм бил ясен, специално за теб Лъвче, мога да го напиша и по-бавно. Wink

# 370
  • София
Ахаа... Жертвам се тук да ви карам да се изразявате ясно Joy Има голяма разлика между това да не назовеш секса дирекно и това умишлено да въведеш някой в заблуждение за намеренията си към него за да получиш нещо, което иначе не бил... Това предполагам също е ясно Wink

# 371
Скрит текст:

Ужасни са тези,накоито им е основна цел,но без да са честни за това.

Бил съм искрен. Не минава номера.
Защото никой не обича номера.
Искаш само секс, ще намериш правилните думи да обясниш на жената, че много я желаеш, но не си на етап обвързване или там каквото друга пречка има. Тя, ако истински те желае, ще те пожелае въпреки всичко. Ако ти откаже, продължавай натам, всичко друго е манипулация и лъжа.
Има такива честни мъже.

# 372
  • Out of the Mix
Да.
Хората са различни, но когато отсреща имаш нормална комуникация с излагане на доводи, конструктивен диалог, може да се каже "спор", въпреки че аз съм надраснал това състояние, и не споря, над него съм, имам си мнението и позицията, знам кое, какво и защо, е така - има уважение и нормално отношение.

Между другото, по темата: Именно, че сме малко избор има бол. JoySmile

Едит: Изтриха постовете, пиша по темата, но както и да е.

# 373
  • Обран бостан ;)

Защото никой не обича номера.
Искаш само секс, ще намериш правилните думи да обясниш на жената, че много я желаеш, но не си на етап обвързване или там каквото друга пречка има. Тя, ако истински те желае, ще те пожелае въпреки всичко. Ако ти откаже, продължавай натам, всичко друго е манипулация и лъжа.
Има такива честни мъже.
Като си говорим за честност - казвали ли сте (ти Елиф в частност) на мъж "Искам те ! " Wink

# 374
  • София
"основна цел" не е точно същото, като "единствена цел"

Общи условия

Активация на акаунт