Хайде на театър - 11

• 64 036
  • 769
  •   1
Отговори
# 285
стачките на Луфтханза ?

# 286
  • София
стачките на Луфтханза ?
SatisfiedSatisfiedSatisfied

Сигурна съм, че причина винаги ще си намерят. Simple Smile

# 287
А за падането на  вчерашното представление какво е оправданието? Thinking

"❗️❗️❗️Отменено представление „Лисичета”, днес – 14 март
Уважаеми зрители,
Спектакълът „Лисичета” от Лилиан Хелман на режисьора Бина Харалампиева, програмиран за днес, 14 март, се отменя поради непредвидени обстоятелства."

И коментар от зрител под публикацията:
"Petia Donkova
Уважаеми зрители,
Ако изберете опция сумата за отмененото представление да Ви бъде възстановена по банков път, моля да имате предвид, че към 14.03.2024 аз все още не съм получила парите си обратно за отменено представление, програмирано за 21.12.2023.
Три пъти отправях запитвания към театъра. Получих любезни извинения за забавянето, но не и сумата, която трябва да се възстанови."

# 288
Мнооооооого е странно това с отменените представления...
Да не би да стачкуват?

# 289
  • софия
Ако причината за отмяна на представленията е денят на траур, не виждам нищо лошо това да бъде написано.
И, ако това е причината, защо не е за всички театри/представления?
В НТ всички представления за днес и утре ли са отменени?

# 290
  • София
Да, но и миналият месец имаше отменени, вчера в последния момент също. Вчера ходих от Сатиричния да си вземам парите. Ако искате ще ви напиша за кои дати имам билети да не купувате за тогава, защото очевидно ще паднат и те. Grinning

# 291
Ами ако няма да играят в театрите поне да отворят кината ... сега да не стане , че всички кина ги продадоха на била за супермаркети , а всички театри на кого ще продадат ? На Лидл ?
Но само ядене и пиене и според римските императори не е било достатъчно за масите. Значи си купуваме акции за някой производител на телевизори или за някой кабел провайдър. Ще има плюс ?

# 292
Ако причината за отмяна на представленията е денят на траур, не виждам нищо лошо това да бъде написано.
И, ако това е причината, защо не е за всички театри/представления?
В НТ всички представления за днес и утре ли са отменени?
Да. Прочетох в 24часа, че Народният театър отменя за днес и утре всички представления. Във фейсбук обявили

# 293
  • София
Понеже в темата има любители на Мариус, на 12.04 в Сълза и смях ще играе “Черното пиле”.

# 294
  • София
Пловдивският театър също е отменил две представления заради траура, но ги е пренасочил за неделя, което ми се вижда много добро решение. Естествено, хората могат да си вземат парите, ако не могат в неделя. Следя ги във ФБ и ми излезе. Проблемът на Народния е, че обикновено има по 2, дори 3 представления на вечер и няма как да ги пренасочи, а Пловдивският много често няма през уикенда и може да си го позволи.

# 295
  • Sofia
И Нашенец за днес е отменено за 20.03, заради траура.

# 296
Тъкмо се прибирам от "Ножица-трепач" в Армията. Беше приятно и разтоварващо. Не бях гледала нищо досега с Ненчо Илчев и ми допадна играта му. Интересното на това представление е, че е интерактивно. Актьорите включват и публиката към средата на постановката. Всеки може да зададе въпрос относно разследването, което се провежда на сцената. Беше забавно. Предполагам, че всеки път публиката избира един и същ убиец. Който е бил, моля да сподели. Ние избрахме мъжа с черното кожено палто.

# 297
Тъкмо се прибирам от "Ножица-трепач" в Армията. Беше приятно и разтоварващо. Не бях гледала нищо досега с Ненчо Илчев и ми допадна играта му. Интересното на това представление е, че е интерактивно. Актьорите включват и публиката към средата на постановката. Всеки може да зададе въпрос относно разследването, което се провежда на сцената. Беше забавно. Предполагам, че всеки път публиката избира един и същ убиец. Който е бил, моля да сподели. Ние избрахме мъжа с черното кожено палто.

Ние избрахме Сърчаджиева:)

# 298
  • Sofia
Подходящо ли е за 15г тинейджър?

# 299

Ние избрахме Сърчаджиева:)

Тя вече не участва явно. В образите на женските персонажи бяха Стефания Колева и Гергана Данданова.

Общи условия

Активация на акаунт