Хайде на театър - 11

• 64 056
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Снощи гледах Любовен тиквеник. Много ми хареса!

# 436
Не знам дали мога да публикувам тук, но все пак- Поетите са пуснали днес дата за представление в НДК на 09.12.2024г. Закупилите днес билети имат 10% отстъпка. Бях през февруари и много ми хареса.

# 437
  • В царството на игрите:)
Не знам дали мога да публикувам тук, но все пак- Поетите са пуснали днес дата за представление в НДК на 09.12.2024г. Закупилите днес билети имат 10% отстъпка. Бях през февруари и много ми хареса.
Не намирам офертата Sad Моля ви кажете къде да я търся Simple Smile

# 438
# 439
А какво представлява?

# 440
Гледахме с детето в края на миналия месец - "Феята от захарницата" на театър София, на нея и хареса, аз също мисля, че не е лошо.
За по-малки дечица дали е подходящо, как мислите?

# 441
  • София
Дъщеря ми е на почти 8 г и е чела първата книга. Иначе имаше и по-малки деца, но не знам до колко ще разберат всичко, иначе няма нещо притеснително в текста.

# 442
И ние го гледахме преди година. Хубаво е.
А миналата седмица гледахме Пипи в Младежкия театър, много ни хареса.

# 443
  • София
А какво представлява?

Екип от актьори /повечето от Народния театър, но не само/ рецитират стихове, обикновено имат една тема - Поетите и любовта, Поетите и жените... вижте в youtube, като напишете Поетите.

# 444
А миналата седмица гледахме Пипи в Младежкия театър, много ни хареса.
Взела съм и аз билети за Пипи, но малко ме притеснява продължителността. Пише, че е 80 минути, синът ми е на пет и половина и се чудя дали ще издържи.

# 445
Ще издържи, залата беше пълна с деца в градинска възраст, цели групи от детски градини.

# 446
А какво представлява?

Екип от актьори /повечето от Народния театър, но не само/ рецитират стихове, обикновено имат една тема - Поетите и любовта, Поетите и жените... вижте в youtube, като напишете Поетите.
Както и на страницата им във Фейсбук понякога качват стихотворения в тяхно изпълнение или откъси от тях.

# 447
Сега излизам от Пистолет в торнадо.
Не знам какво да кажа, наистина, изключително въздействащо.

(До мен имаше две жени, които през цялото време си говориха, гледаха си и си показваха неща на телефоните. По средата им направих забележка, вместо на тях да им стане неудобно,аз се почувствах неудобно, че трябва да ги помоля да не си говорят.)

# 448
И аз бях, но не ми хареса.Очаквах друго въздействие да има.Затова сме и различни хората.Сега обмислям Комедия за тенори, за май месец.

# 449
Моля за мнение относно" Приятно ми е, Ива"

Общи условия

Активация на акаунт