Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 32 618
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Горе-долу се справям с чистенето. Дискомфортно ми е да се навеждам и гледам да си го спестявам. А сега ремонтираме кухнята и всеки ден минавам с парцала и бърша прах. И ние имаме куче. Но и мъжът ми много ми помага, не мога да се оплача.

# 301
С чистенето и аз още се справям. Малко повече време ми отнема да се наканя да го започна, ама иначе е ок. Гледам на него като на допълнително раздвижване, което хич не е зле, а и приятелят ми помага. Аз като виждам, че е мръсно в нас и се чувствам много неприятно, а като изчистя има едно чувство на удовлетворение :Д

За килограмите съм с +3,5 от преди да забременея в почти 29та седмица. Всички казват, че голямото наддаване тепърва предстои, та ще видим.

# 302
Ние сме с дайсън, най-добрата ми покупка някога. Вече трета купувам (за майка ми и за сестра ми също съм взимала). Освен че няма кабели, е много мощна. Лека е и има няколко вида и четки и накрайници за прах и тн. С нея си чистя и диван, столове, матрак. Та това улеснява много чистенето. Цената и е доста висока, но за мен си струва определено.

Килата и аз съм така - 3,5-4 даже се притеснявам, дали е нормално.

От мен въпрос свързан с хомеопатията - пили си сте на боарон нещата тип парагрип, коризалия и тн? Предписавал ли ви ги е личния лекар или аг?

# 303
Mariya26 стига бебчето, води и всичко останало да е в норма не виждам причина за притеснение. Моето аг също не го намира за тревожно. Пък и има време Smile

# 304

Здравей ☺ живеем в Холандия и я купихме от физически магазин. Количката е Cybex Platinum Priam 2023, столчето за кола е Cybex Platinum Cloud T - i size.
Виждам, че ето тук я имат, но всяка част се купува отделно май, а и не съм запозната с българските магазини. https://rayatoys.com/shasi-cybex-priam-4-s-osnova-za-sedalka

Аз съм +10кг от началото 😞 много ми се вижда, но акушерката ми казва, че са окей. Напоследък страшно много ми се яде сладко. Предимно мисля за домашен кекс с какао и орехи и по-странното - захарни фигурки за торти 😂😂  като детските фигурки по тортите за рожден ден.. дори не знам от къде ми хрумна тази глупост, но не мога да спра да мисля за тях. Вие имате ли такива странни   “cravings”?

# 305
На мен постоянно ми се хапват зелени неща и много лук, праз, чесън каквото и да е Grinning Понеже почти не мога да ям хляб си ги ям с манджички, супички или заменям хляба с ядки и топя лука в сол.
Но това с фигурките наистина е впечатляващо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 306
Аз също напоследък ям много сладко.Направо немога да се позная.Преди никога не съм яла толкова сладки неща,само ако ме почерпят с бонбони   или нищо такова.Моя мъж е голям "сладкар".Преди вземах сладко само за него а за мен чипс,пуканки.Сега вземам и за мен сладкиши.

# 307
  • София
Много ми се яде сладко. А сега не просто трябва да го огранича, а напълно да го спра. Друго по-специално не ми се яде, ама пустото сладко...

# 308
С момиченца ли сте, тези на които ви се хапва сладичко? Интересно ми е, защото първата бременност (с момче) отказах сладкото от раз, а аз по принцип не мога да живея без него. Сега е точно обратното и си знаех, че чакаме момиче. 😂

# 309
  • София
Аз съм с момче. Чувала съм, че с момчета се набляга повече на солено или кисело. При мен не работи обаче. Simple Smile

# 310
И аз съм с момче.И при мен не сработи това поверие.Ако сега се водя по тези поверия,единствено чистата и безпроблемна кожа по лицето е вярно за бременноста с момче.Поне при мен.

# 311
Майка ми с брат ми яла сладко,аз с каката ....сега първо солено сега и сладко луда работа не мога да кажа кое надделява вече 😁
Иначе да пъпки и с двете имах

# 312
Ох аз постоянно точа лиги по разни тестени неща и шоколад! Гледам да мина само с няколко парченца или с разни по-здравословни десерти, но ми става все по-трудно да се контролирам. Киселото си ми е верен приятел още от първия треместър, само то ме спасява от киселините. Миналата седмица готвих зеле със свинско и не само, че успях да ям месо (което си е супер постижение за тази бременност), ами ми беше адски вкусно и като свърши правих пак. 😁

Иначе съм качила само 4.5-5кг засега, въпреки че последния път ми казаха, че бебка върви едра. Утре най-после съм на преглед и ще видим  колко е пораснала. 😊

# 313
Боже 4...5 кг блазя ви 😁

# 314
Да,и аз ви завиждам на тези с малко качили килограми.

Общи условия

Активация на акаунт