Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 32 540
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Малко се успокоих,че не само при нас е мираж 😁

# 451
На мен ми разрешаваха малко вода 200мл общо... по време на обременяването, сутринта си бях пила стабилно вода обаче над 1л.

Аз почнах да правя раздвижвания за бременни на легло от някаква болница 😂. Липсват ми тренировките, но ще почакам. Този уикенд седях на пейка в парка, та поне излязох от вкъщи 😅. 
Правих преди точно на pregnancy and postpartum tv и бях доволна.

# 452
  • София
Малко се успокоих,че не само при нас е мираж 😁

Абсолютно, и аз!

# 453
И аз при сексомиражците (не знам дали има такава дума) 😃😃😃

# 454
Ще го погледна този канал в ЮТюб,който каза мацката.Благодаря.Иначе си изпих магнезия,само това.То не беше силна болка,но ме притесни.А и като сменявам позите ми минава.Може би трябва да се раздвижвам вкъщи малко,иначе ако вървя повече и вечер усещам тия неразположения Grinning Секса го правим много много рядко,но много внимаваме.Иначе желание има и от двете страни Grinning

# 455
А на някоя от вас казаха ли да пие нош па при такъв тип болка ?

# 456
Аз гледам всеки ден да излизам и да се разхождам. Но пък когато не го правя чистя вкъщи по 3-4 часа без почивка - клякане, ставане, без особена разлика от преди. Което смятам за достатъчно раздвижване. 😀
Но Шпа не съм пила никога до сега, ама не съм и изпитвала някакви особени болки. Може би кръст понякога, при много натоварване. Ако легна или седна за 30 мин ми минава.
Май са питали вече по-назад, но в коя седмица ще ви е 3-та ФМ. Тук ще записвам час на частно и трябва да си избера кога. Та се чудя…

# 457
Е да,може е НоШпа.На мен ми е свършил и все забравям да си взема.Аз го пия като усетя някакви такива неразположения,но рядко ми се случват.

# 458
Аз гледам всеки ден да излизам и да се разхождам. Но пък когато не го правя чистя вкъщи по 3-4 часа без почивка - клякане, ставане, без особена разлика от преди. Което смятам за достатъчно раздвижване. 😀
Но Шпа не съм пила никога до сега, ама не съм и изпитвала някакви особени болки. Може би кръст понякога, при много натоварване. Ако легна или седна за 30 мин ми минава.
Май са питали вече по-назад, но в коя седмица ще ви е 3-та ФМ. Тук ще записвам час на частно и трябва да си избера кога. Та се чудя…

Аз за морфология ходя в Марковс и ми казаха, че се правят между 28 и 32. Ако е безпроблемна лека бременност препоръчват между 31 и 32 седмица Simple Smile

# 459
Никол, аз пия ношпа точно за болки тип менструални, тъжното е, че като се опитах да го спра се върнаха, но аз съм си с проблеми. Също и папаверин може. Пия до 3х2 на ден.

# 460
И ние секс не сме правили въобще, в началото заради лекарска забрана, после от страх, но пък залагаме на френската любов ор време на време.

# 461
Моята ФМ е другата седмица в 29 седмица.

# 462
Днес за първи път си пуснах желязо. Желязото ми е 11.9 а хемоглобинът 133. Как ви се струват?

# 463
  • Пловдив
За но-шпа в трети триместър се посъветвайте с АГ. Доколкото знам от един момент нататък го заместват при нужда с друго (мисля, че с папаверин), защото но-шпа може да доведе и до омекване на шийката.

Pipilota, ЖСК, феритин имаш ли изследвани? Иначе само на база хемоглобин добре звучи, и желязото не е чак на долна граница.

Трета морфология - обикновено 28-32 седмица препоръчват.

# 464
Аз като се обадя за час за фетална все ми казват,че е рано да се обадя пак ...еди кога си ....мисля че я изчисляват по към края на периода

Общи условия

Активация на акаунт