Отговори
# 2 265
И аз имам 30 годишна мечта - късо дънково яке върху дълга феерична рокля. Мечта от американските филми от 90-те Smile Така и никога не я осъществих. Не знам защо. Много ми харесва небрежността на този look.

# 2 266
Ще ме накарате и аз да търся дънково яке сега за следващото ми мароканско посещение.
Любима снимка от предишното.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 14:45 от G&B

# 2 267
  • Бургас
pepa57, това е най-лесно осъществимата мечта на днешно време-изобилие от рокли и дънкови якета.

G&B, честит рожденик! Да е жив и здрав!

Надявам се на готина, широко скроена снаха.Обещавам, че ще си я гледам като дъщеря.

# 2 268
  • Sofia
И аз имам 30 годишна мечта - късо дънково яке върху дълга феерична рокля. Мечта от американските филми от 90-те Smile Така и никога не я осъществих. Не знам защо. Много ми харесва небрежността на този look.
O, и аз, ама все не намирам подходящото дънково яке - хем да е тънко и меко, хем да е вталено, хем да е късо, хем да не са ми дълги ръкавите - няма угодия SmileySmileSmiley

# 2 269
  • тук-там
Честит рожденник G&B! Много и красиви споделени мигове ви желая! Да е здрав и благословен!
Моята девойка утре ще получи от мен точно такова вталено дънково яке:

Подарих и широките дънки, които подноси с удоволствие. Илюстрирам:

Единствено се ядосвам като ми отмъкне нещо, без да ме пита. Знае, че така или иначе всичко и давам, не искам единствено да се изненадвам неприятно от хауса в гардероба, когато е тършувала,  или от някой обуван и върнат чорапогащник. Носим и един номер обувки, така че и те изчезват периодично Wink. Но пък това са бели кахъри. Важното е, че мина успешно първи семестър и си е тук до средата на Април.
Днес съм се стегнала с нови придобивки от седмицата на жената:

Иначе и аз страшно харесвам стила, описан от Пепа. Но и аз не съм го реализирала в ежедневието си.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 15:24 от mtz

# 2 270
mtz много сте сладки, много ти е нежна и хубава щерката. Моята като тийнка ги отмъкваше тайно, сега направо си ги взима пред очите ми! Joy Ама щото знае, че давам! Purple Heart

# 2 271
Моята ми краде маратонките, че на ток още не се е научила да ходи;)
Mtz, много сте хубави!
Честит да е рожденикът, здраве и щастие му желая!

# 2 272
  • Sofia
Mtz, много сте хубави с девойката!
И на G&B момчето е огън.

Моята неосъществена мечта е бохо рокля с каубойски ботуши. По нашите ширини изглежда странно.

# 2 273
Mtz, страхотна е фотката с детенце. Дънките ѝ стоят точно както трябва да стои този модел. И ти си много хубава, аз лично те харесвам в този стил повече.
Карен, хубава е твоята мечта. Другата с дънки и ефирна рокля, я осъществявам редовно. За летните вечери край морето е много практично.

# 2 274
Дънково яке с рокля ми е любимата "униформа" пролет, лято и ранна есен Relaxed
Ето в такъв вид изръчках Сицилия миналата пролет:
Скрит текст:
.
Сега искам ново дънково яке тази година и да е малко по-късо, сякаш ще е по добре...

mtz, много сте хубави със щерката Heart Exl

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 20:05 от Elanor

# 2 275
  • Бургас
Mtz, много сте хубави с девойката!
И на G&B момчето е огън.

Моята неосъществена мечта е бохо рокля с каубойски ботуши. По нашите ширини изглежда странно.

Аз успях, но с по-къса рокличка, кожено яке и по-къси, тип боти до прасеца.От Паоло Ботичели бяха, скоро ги изхвърлих.Нямала съм други такива удобни боти, няколко екскурзии са извървели и пак искам да си намеря, имам някакъв сантимент към каубойски боти/ботуши.

# 2 276
  • София
G&B, честит да е рожденика!

По въпроса за сатенените рокли много ми харесва отговора на pep_si. Както съм казвала неведнъж - случва се да излизам с пижами през лятото. Повече с потничетата, отколкото с панталона пижама, де. С късите пижамени панталонки обаче не се показвам навън (имаше си хас и да съм го правила!)

# 2 277
Ох, Харпа! Представих си те 😂
Какво подарявате на порасналите си момчета? Все по-трудно ми става, защото и двамата работят и си купуват дрехи/обивки/джаджи. Миналата година за големия избрах уикенд за двама в Милано. Тази ме предупреди, че е зает в университета и няма да има много време за пътувания. В последният момент поръчах тест драйв на любимата му кола Nissan GT-R.

# 2 278
По повод червената рокля на ani_d, малко ми издиша този look с рокля тип комбенизон.
Случайно попаднах на ето тази, която ще ти отива в пъти повече. Flowers Tulip

https://www.mangooutlet.com/bg/women/dresses-and-jumpsuits-long/ … 7074040.html?c=77

И с отворени обувки ще е по-добре също.

И аз искам да се спретна някой път в бохо стил с дълга рокля и ботуши, но по-скоро с кожено яке, отколкото с дънково. И къде да ги търсим тия рокли сега? Grinning

# 2 279
G&B, честит празник! Здраве и успехи на младежа!
Аз вече не подарявам реални подаръци, защото е трудно да се напасне избор, време и прочие. Пари превеждам.
Дори понякога спонтанно искам да взема нещо дребно, без повод- винаги ми отказва с "нямам нужда от това".
🤔

Общи условия

Активация на акаунт