Отговори
# 2 250
Ветрена, как така 30 годишна дъщеря? Респект!

# 2 251
и аз реших че я чета грешно, явно много млада е раждала Ветрена.
Аз родих на 27, с щерка почти на 16 съм, а ако бях раждала по-млада, можех и внуци да имам, нищо че се чувствам като на 30;)

# 2 252
  • Sofia
Добре сте с щерки. На мен няма кой да ми износи стотиците токчета, рокли, червила и парфюми. С три момчета съм.

# 2 253
Аз съм с трето момиченце Smiling Imp Но вече е по-висока от мен и фръц сака и поли от слабичкия ми период вече й теснеят в раменете... Летни рокли отпреди 20г ѝ стават и ги носи с кеф, даже се сърди, че малко пазя, изпораздала съм ги...

# 2 254
и аз реших че я чета грешно, явно много млада е раждала Ветрена.
Аз родих на 27, с щерка почти на 16 съм, а ако бях раждала по-млада, можех и внуци да имам, нищо че се чувствам като на 30;)

Да, много млада станах мама Heart Eyes -
На 21.5 г. родих първата дъщеря, а точно пет години по-късно - втората.
През юни стават на 30 и 25.
Щастлива съм от избора си, никога не съм имала усещане за "пропусната младост" или каквото там казват в такива случаи. Моите момичета винаги са били най-големия смисъл и стимул за мен. А сега - и най-добри приятелки Heart
Нищо не си купувам, без да се посъветвам с тях. Тези дни ми се смяха, когато споделих, че много спешно си търся дънково яке. Осъзнах, че никога не съм имала такова. Много ми хареса визията на Дез с късо дънково яке над романтични рокли. Очевидно в мен все още живее момичето от соца, за което марковите дънки бяха върхът на лукса, защото се втурнах с устрем да наваксам пропуска и да намеря най-прекрасното, най-марковото дънково яке Joy
Днес пристигна Levi's-а, много е "готино", стои ми "ужасно хубаво", 80-тарското момиче е щастливо Grinning
https://answear.bg/p/levis-dankovo-yake-150505?size=S

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 17:33 от Vetrena

# 2 255
И аз като Карен нямам такива дертове с моите мъже. Днес големият е рожденик. Изобщо не е ентусиазиран, защото 22 било скучно число. Още не е благоволил да ме уведоми какви планове имат, защото oчаквал изненада от приятелката му, но нямало съмнение, че ще наминат  поне за торта. Отивам да я украсявам след малко.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 14:44 от G&B

# 2 256
Днес пристигна Levi's-а, много е "готино", стои ми "ужасно хубаво", 80-тарското момиче е щастливо Grinning
https://answear.bg/p/levis-dankovo-yake-150505?size=S

Честито, Ветрена!!!
Точно този модел дънкови якета (още повече и Levi's- изработката, шевовете, копчетата и въобще цялостния вайб, който носят със себе си) за мен са най- удачните и хубави. Обожавам ги от мига, в който за пръв път ги видях и пробвах в магазина им на ъгъла на Солунска и Витошка навремето. HeartHeartHeart
Със здраве да си го носиш!!! Hug
Тръгнах да поръчвам (да не говорим, че в момента и цената е уау направо), но няма моя номер, за съжаление.
Ще се чака, или ще обикалям фирмените им магазини около мен.

G&B, честит празник! А порасналият ти младеж да е много щастлив!

# 2 257
G&B, честит празник и много щастие за момчето! Birthday
Ветрена, супер яке, да го носиш със здраве! Имам същото от сто години. Не е мръднало и все така си го харесвам.
Тръгнах и аз да поръчвам за щерките на такава убийствена цена, но няма номера.
Моите носят палтата ми напоследък, а малката носи от ботушите ми с токове, които аз не нося вече. Общо - взето, редовно ми изравят гардероба да търсят нещо, което им се носи. Не харесват роклите и повечето от парфюмите ми.

# 2 258
G&B, честито да ти е момчето, много е красив.
Ветренка моята е съвсем различна, висока, едра, с бюст, никаква моя дреха не и става, но за сметка на това яко измъква чанти, парфюми, хайлйтъри, фон дьо тени, глосове за устни. Оня ден отмъкнала Герлена - Кис Кис, и ми вика защо си го купила нали все ходиш с червило не ти трябва. Тази вечер ще излизаме двете с една компания, които искат да я видят преди да замине. Много ми е хубаво да виждам как ѝ се радват, колко е пораснала и различна. Чувствам я като приятелка, а на моменти е доста по трезва и уравновесена от мен!
Къси дънкови якета много обичам, имам на любимата ви Зара, на Еспри и на Levis /същото сато твоето/. Това на Еспри е съвсем късо, дори с къси ръкави, дълго време беше изчезнало, но като ѝ омаля го върна! Joy Нося ги върху дълги до земята летни рокли! Wink

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 11:42 от mimi.7299

# 2 259
G&B, честит да ти е младежа.
Якето на Ветрена и мен прободе в сърцето. Че е и цвета на дънките които имам от марката. Сега ще си повтарям поне час, че не ми е нужно. Три имах, едното отмъкна щерката - аз не се оплаквам. Вече е достатъчно голяма сама да си осигурява каквото иска. Аз отмъквах обувките на мама поне до 20 годишна. С огромната подкрепа на баба - все викаше твои са 😂😍

# 2 260
В края на май си купих кафяво кожено яке, каквото издирвах последните 5+ години. Есента някак не стигнах въобще до обличане на каквото и да било кожено яке, но онзи ден любимата ми родна- първородна го извади от гардероба с якетата и много учудено ме попита мое ли е. И го подноси. Аз направо ѝ го подарих.

# 2 261
G&B, честит да е синът Birthday
Здраве и късмет!
Нали ще покажеш тортата после?

Vetrena, честито яке!
Много ми харесва, нямам такова.
Много е хубаво така с госпожиците Heart
аз се надявам на снахи, мечтая си направо, представям си две нови дъщери, дано се случи Flowers Hibiscus

# 2 262
Mомичета, благодаря за милите пожелания.
Ал, ще я покажа, ако става за показване 😆

# 2 263
G&B,
Честит да ти  е малкия голям мъж.

Дънковите якета са ми слабост, последните 5-6 години.

# 2 264
Честит да е рожденикът на G&B! И аз се нареждам за снимка на тортата, естествено.
Майките на момчета да не униват! Снахите може да вдъхнат нов живот на дрехи, обувки, чанти... Simple Smile
Ветрена, с много обич се изказа за щерките! Очаквах утре да те зарадват с дънково яке, а ти си ги изпреварила. Wink

Общи условия

Активация на акаунт