Отговори
# 2 235
Ани, аз тъкмо мислех да те питам за жълтата рокля, откъде я беше поръчала?
Тя ти стоеше феноменално! Прави са момичетата, на мен ми хареса много на снимката, но и аз виждам основно фигура и цвят. Аз една веревна рокля съм имала и явно е била криво ушита, защото само се усукваше и издуваше на разни места. Отрязах я и я направих на пола, така я носих.
Голямата ми дъщеря иска такава рокля в специфичен цвят за повод, а ти беше споменала, че имат избор. Червено нямаха ли?

# 2 236
  • Бургас/Пз
Ани, аз тъкмо мислех да те питам за жълтата рокля, откъде я беше поръчала?
Тя ти стоеше феноменално! Прави са момичетата, на мен ми хареса много на снимката, но и аз виждам основно фигура и цвят. Аз една веревна рокля съм имала и явно е била криво ушита, защото само се усукваше и издуваше на разни места. Отрязах я и я направих на пола, така я носих.
Голямата ми дъщеря иска такава рокля в специфичен цвят за повод, а ти беше споменала, че имат избор. Червено нямаха ли?
Силвър, от “Пробната” я поръчах. Бг дизайнери шият и излагат в тази страница във ФБ. И роклята с лимоните също ми е от там Simple Smile. След ровене в сайтовете и нищо, на което да ми се спре окото им писах да ми кажат дали имат наличен червен плат и направо ще си поръчвам да ми ушият. Имат ми мерките и засега са се справяли отлично. Жълтата е с такъв тип деколте.

Сега обаче се чудя за такъв тип.

Цветът е друго червено. Показвам само деколтето.
Вие какво ще кажете??

Силвър, поискай на съобщение да ти пратят цветовете , които имат. Аз имам снимка, но тук във форума много се променят цветовете

# 2 237
Много благодаря, Ани! Flowers Hibiscus
Да ти кажа, второто деколте  много ми харесва, а и цветът изглежда прекрасен.

# 2 238
Не видях снимката на Ани, но си поръчах едни нюд обувки от линка ѝ.

Парфюмите ги скролвам, че онзи ден преброих 30 кутии и ще се въздържам от покупки. Обувките не ги броя, че ако се откажа и от тях, много тъжно ще живея;)
Копче, честито, отива ти!

# 2 239
Обувките не ги броя, че ако се откажа и от тях, много тъжно ще живея;)
Скоро изпаднах в паника, защото не открих поне 7-8 чифта от моите. Малко по- късно се сетих, че ги намушках в един голям кашон барабар с кутиите им, за да си освободя място на рафта за съхранение.
Ани, а и другите, които се включиха в дискусията за червената рокля- поздравявам ви за набитото око. Въобще не видях минусите, с които описахте червената рокля!
Имам въпрос. Какво прави такава сатенена рокля да изглежда като рокля, а не като нощница? Защото има и нощници от скъп, плътен сатен, но има и рокли, презрамките също са различни- дебели и тънки и при двата види дрехи, а също и оформянето на талията, да не продължавам.....С две думи, ако ми покажат 3-4 модела, не съм сигурна, че ще определя кое е рокля и кое бельо.

# 2 240
Мари, и аз не забелязах кусурите на роклята, но Ани и чувал да облече все ще е красива! Hug

# 2 241
Много лесно, mariat, при днешната свобода на себеизразяване:
Ако облечеш и излезеш - рокля.
Ако облечеш и си легнеш - нощница. Simple Smile

# 2 242
  • Sofia
Ани, не променяй деколтето на ново поръчаната рокля - на жълтата е много хубаво, но второто залита към нощница.

# 2 243
Добро утро дами!

Магни, 90*? 😃 Супер че се е получило.

Харесват ми е двете деколтета, на Ани ще ѝ стоят - има рамена и деколте за тях. Като се сложат бижута и токчета, и тялото е във форма, никой няма и да се сети за нощница.

В Пробната си бях харесала сако 2022, дали го има пак.....днес ще гледам

Ranella, такива парфюми са красиви, но както Karen е писала - от начало до край са еднакви и бързо омръзват. 10 мл за пролет стигат, а като гледам тия шишета какви са големи....

Къде е Peneva? Новите ми обувки с каишки леко шляпкат 😃
Но мисля да ги запазя, много ми харесват и са супер удобни. ММ е във възторг (той е във възторг от всяка красива обувка де 😃

А за обувките, ох майчице 😃

# 2 244
Тук съм си Sunglasses
Изпуснах много снимки, ама...

И ММ харесва красиви обувки, но аз съм с широк глезен (и тенденция да задържа вода пак там) и мнооого внимавам с визията на тока и каишки отзад, да не се впиват... та фин ток, гола пета с тънка каишка само отзад нЕма ченс при мен Wink

# 2 245
  • Бургас
Отново се доказва теорията, че на красива жена и чул да сложиш пак ще изглежда добре.

# 2 246
Хи,хи и ММ обича обувки, особено на токчета и парфюми!  Какъв късмет! Добре, че дебелите лопати още се намушкват в такива, мъките при ходенето са отделен въпрос.
И на мен ми изчезнаха 2 чифта боти, едните с червения акцент / ММ ги избра/ и любимите Фабиано! Не се съмнавам в малкия дявол, защото носи номер 39-40! Joy

# 2 247
Оооо, направо си е късмет любовта на ММ към красиви обувки, много пъти се е случвало да влезнем в магазин той да си купи и като се мушна в някои токчета ей така, да се видя той на мига "Взимаме и тях" 🙂

С госпожицата сме един и същи номер, избира най най красивите ми токчета като и трябват за събитие, все на по-плътен ток обува. И теменуженото палто-халат разхожда тази зима (пистачиото на Кенсол не го харесва, да съм била взела черно....)

# 2 248
И на мен ми изчезнаха 2 чифта боти, едните с червения акцент / ММ ги избра/ и любимите Фабиано! Не се съмнавам в малкия дявол, защото носи номер 39-40! Joy

О, Мими, добре дошла в клуба, но всъщност май отдавна си тук Grinning
Колко дрехи и бижута са ми емигрирали, чет и ред нямат.
Голямата скоро ще навърши 30, от 5 години работим заедно и още се случва да я видя накипрена с обеци или пръстен, отмъкнати в студентските и години. Тя и моя номер обувки носи и почти моя номер дрехи, та съвсем удобно си "заемаше" неща завинаги.
Малката отрано вървеше по-висока и с по-голям номер крак, та нямаше как да се възползва, милата.

Ани, червената рокля наистина не стои идеално, дори на теб. От плата е, предполагам. Кроенето на верев изисква по-плътен плат, за да не пада като нощница.
Съмнявам се обаче да може да се направи остро деколте при тази кройка. Ще се "гърчи" заради спецификата на верева. Трябва да се скрои права, но тогава пък няма да пада така Rolling Eyes

# 2 249
  • Sofia
И теменуженото палто-халат разхожда тази зима (пистачиото на Кенсол не го харесва, да съм била взела черно....)
Още не ми е дошъл реда за бежовото палто от Дика SmileSmileSmile

Общи условия

Активация на акаунт