Отговори
# 2 220
  • София
Показвам ви червената рокля. Имам резерви относно плата, иначе като модел и удобство ми харесва. С обувките също мисля, че стои добре.
Има нещо в деколтето на тази рокля, което би ме притеснявало. Нещо се движи самостоятелно. Thinking

# 2 221
Поздрав от мен: Чудесно било на почивка с приятелка.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 16:26 от ДХ3

# 2 222
Ани, перфектно стои но нещо не ми харесва самата рокля. Дали платът не е много тънък?

# 2 223
Не,че някой ме пита...,обаче съм на мнението на Ал за роклята на Ани.
Не е наред горната част на роклята,особено на снимка номер 1 се вижда. Деколтето стои кофти и е изрязано неподходящо(трябва да е малко по-повдигнато,тоест презрамките да са по-къси..). В долната част на подгъва също не стои добре..самия подгъв,надига се неприятно...Сега,тези неща може и да не се забелязват при носене. Обаче и аз имам рокли,които ми стоят подобно нагоре и супер ме дразнят..Въпреки това,ги нося понякога,но си знам,че не са мн. ок. Та..,зависи дали ти се чувстваш добре, Иначе при носене едва ли някой би обърнал внимание..

# 2 224
Сега поръчах този!

Ако и той не ми хареса ше поръчам този, поне мм ще е дъволен, че е истински!

# 2 225
Ани, не за роклята. Цвета много ти отива, но някак си ми се иска да е по- тесничка, да поочертае формите, които с много воля и усилия си постигнала .
Мими, не и за часовника ти- виждам те с по- заоблена форма на циферблата- абе някак ръбест ми идва….
Мими, избрах ти
https://www.giulian.bg/rado-centrix-diamonds-r30025712

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 20:36 от macadamia

# 2 226
Макадамия, хубав е, но не искам черен циферблат! Wink

# 2 227
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета. Исках първо да чуя вас и тогава да си кажа аз какво е моето усещане. Може би, защото сравнявам с другата сатенена рокля , която имам, знаете я тук - жълтата от лятото, та определено сатенът е далеч от нея като качество . Дължината и цветът са точно това, което искам. Обаче деколтето … офффф… деколтето … изобщо не е ок. Стои като евтин потник, тип комбинезон. Просто някак си е усукан плата и при движение и деколтето се усуква. Презрамките да нито тънки, нито широки, едни никакви просто . Сатенът е много тънък и шевът отстрани някакси придърпва. Мисля, че и ще се мачка, докато жълтият изобщо не се. Та общият извод е - на пръв поглед като я облякох ми хареса и моите вкъщи също казаха, че е супер ….обаче като почнах да отмятам едно по едно, се оказа, че плюсовете са само цветът и дължината, всичко останалото са минуси. Не бих я оставила, само заради единият цвят.

Аса, обувките ги бях пускала като линк преди няколко поста, ето ги пак
https://www.answear.bg/p/obuvki-s-tanak-tok-aldo-ligowan-v-bezho … 8-ligowan-1109338
На мен лично са ми изключително удобно. Сиска обаче не се разбра с тях. Та пак си е до човек.

Мими, ще намериш твоя часовник. Тисот много ми хареса.

Не,че някой ме пита...,обаче съм на мнението на Ал за роклята на Ани.
Напротив щом съм си изтипосала снимката тук, значи питам 🥰 и наистина съм изключително благодарна за мненията на всяка една от вас ☺😘

Днес харесах две дълги поли и една къса рокля, та другата седмица и с тях ще ви тормозя 😂

ДЗХ, завиждам благородно ❤❤❤

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 21:00 от ani_d

# 2 228
  • Sofia
И аз да кажа за роклята, Ани - виждам точно това, което описваш. Изглежда зле и като изпълнение, което е важно. Фигурата я прави да изглежда много по-добре, отколкото всъщност е.

# 2 229
Ани, точно сравнена с другата си личи че не е твоята рокля.

# 2 230
Освен презрамките, тази рокля въобще не очертава и талията ти, Ани. Единственото хубаво нещо в нея е цветът! Heart

ДХЗ, релакс и вино! Енджой на макс, красавице! Този път папараци ще има ли? Sunglasses Heart

Изключително много ми хареса комбинацията на широкия бял панталон на Сиска.

И как ѝ стоят двата чифта дънки на Магни. Heart Eyes

И усмивката на Клеми. Прекрасни снимки, както и тези на Дез, и Мими Мими накъде сега?

Ал, ще се счупиш!

Ани,  писала си, докато и аз пиша... твоята лятна сатенена рокля най-вероятно е от плътния сатен, който пада тежко, следвайки извивките.

# 2 231
  • Бургас/Пз
Да, Пинки, жълтата е много хубав и плътен сатен . Стои тежко, пада тежко и изобщо като имам такава рокля, няма как тази червената да ми хареса. Но пък да, цветът много ми хареса и ще търся нещо подобно , но с по-добро качество.

Магни, чакам да те видя с баланските Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 21:11 от ani_d

# 2 232
Влюбих се!

# 2 233
  • Sofia
Тази линия на Chloe са доста едноизмерни природни аромати. Пробвах ги всичките на виенското летище .

# 2 234
Дали ги има в Бг? Сега не ги намирам.
Допадат ми.

Общи условия

Активация на акаунт