Отговори
# 2 205
  • София
А В Дъглас опитвали ли сте да им покажете цената на страницата им? На мен така ми дават тази цена. Но не съм в България,  първо казват нямаме същата цена и после се съгласяват на нея.
Да. Казват, това е цена само в онлайн магазина им. Те са като две различни фирми. В Нотино не ви ли се е случвало също?

От фризьор идвам днес. За боя съм. Ама, ще почака...Само краищата ми взе. Без боядисване. Него си го правя сама в къщи и когато съм в настроение. На снимката съм с боя в корените от 16.01.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 09:54 от kopche

# 2 206
Супер, kopche.
И аз трябва да отида, но не знам какво искам. А не знам и при коя фризьорка. В София съм.
Тази, при която ходя години наред, нещо не ми харесва напоследък.

# 2 207
Аз пък не можах да се спогодя с Делините. Продадох моята. Кожата ми излъчва много и ми идваха прекалено агресивни и шлейфови. Един или два пъти я носих. Може и да сглупих, не знам. Имат много почитатели, сигурно на други стои по-добре.
Мтз, свежо е с палтото, неочаквано. И аз съм за обувки.
Опекох се днес с палто, имах много обикаляне. И пуловер съм си сложила - да не измръзна! Joy

# 2 208
  • тук-там
И аз така процедирам с Дъглас!
Благодаря ви за коментарите, дами!
Копче, страхотно изглеждаш!
Ал, пратих ти на лични инфо за роклАта Simple Smile

# 2 209
Имат опция Дъглас да го поръчаш до магазин. Така съм си купувала рефили за Герлен. Хем на цената на сайта, хем не плащаш доставка! Wink
ПП Върнах Беринга, на живо не ми хареса, прилича на мъжки часовник! Няма елегантността на Обаку!

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 18:12 от mimi.7299

# 2 210
  • Бургас/Пз
Премерих червената рокля. Имам резерви относно плата, иначе като модел и удобство ми харесва. С обувките също мисля, че стои добре.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 21:01 от ani_d

# 2 211
^^^ тц, прекрасна, не за роклята!

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 20:13 от Agent Provocateur

# 2 212
  • Sofia
Релефното рамо ми харесва повече и от роклята. Grinning

# 2 213
  • Бургас
Роклята  и тялото Sparkling Heart

# 2 214
  • В полите на Пирин планина
Ани, много си хубава!
Мтз и Копче също! Simple Smile
Магни с дънките много ми харесва...!
Друго май не видях.

# 2 215
Просто си супер Ани!

# 2 216
Взимай я, Ани! На това тяло платовете са му най- малкия проблем.

# 2 217
Ани страхотна си, но нещо роклята не ми харесва как пада. И презрамките
Само тялото ти я спасява. Ти я правиш

Marigold, ще пиша като се стопли как е. Сега го прибрах в шкафа и ползвам Nun и Carnal Flower.

Копче, харесва ми прическата и цвета

# 2 218
  • София
Аз искам линк към обувките на Ани

# 2 219
Съгласна с Ал. Цветът е убийствен, но роклята я прави фигурата на Ани. Ето един случай в който суетата е страшно полезна - когато е стимул за оптимална физическа форма.
Момичета, дънките снощи изпрах на 90* и в момента са перфектната дължина. Покриват петата ми без да ги настъпвам. И с лакостките стоят добре, с баланса ще са трепач. Да кажа, че съм страшно доволна. 😊

Общи условия

Активация на акаунт