Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 116
  • 418
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИЕТКА, също и на сестра ти.
Желая ви крепко здраве и късмет и да се отървете по живо по здраво както казват бабите и да се сдобиете кой с каквато рожба е поръчал. nbirthday  Gift newsm67
Аз се опитвам да се появявам от време на време, ама туй ДДС ще ми вземе здравето. Направо ще се побъркам.
Радвам се, че не сте ме забравили и моля за удължаване на изпитателния срок, щото съм още несериозен, ама по това време на годината не знам какво слагам в устата си. Професия кво да се прави!
Много искам да съм рицарка, а и на среща ми се идва, ако може.

# 286
Много искам да съм рицарка, а и на среща ми се идва, ако може.
Тя срещата е по желание. Не се изискват покани. Само дето малко по-късно, към края на месеца, ще събираме данни. Сега само се надъхваме, някои даже ходят на танци, искат да ни шашкат отвсякъде. Laughing

# 287
  • нейде там, където ....
Рядко се появявам, но се надявам за Рицарка да ме броите, поне аз за такава се смятам. затуй да се разпиша за вечерната проверка:
- 1100 грама от последното теглене
   261uu
Вода - около 1.5, 600 мл айрян, кафе и чай - към 800 мл. Пробвах се два дни на Зелевата супа режима, но ми стана зле и спрях. Днес трябваше да е трети, но като не се получи, изобщо разпускащ го направих. Малко баничка сутринта даже мезнах, на обяд - плодове с айрянче и едно изкушение, следобедна закуска - ябълка, вечеря 150 грама пиленце със зелева салатка.
Преди зелевата супа имах 3 тежки дни, дето хич не бяха режимни,  newsm43 , сега трябва да избивам.
За целулита си направих бръшлянче, от Борисовата градина ми набраха.
Голям стимул намерих в Ордена, изцеждам си всеки ден мозъчето за целите на добрата форма Simple Smile .
за срещата искам да се запиша. От София съм, където кажете, ще опитам да дойда, но може да имам и опашки Simple Smile. Ще има ли и други с деца?
Може ли някой да ми каже как да сложа малко картинки, че уж правя всичко както трябва, а все не мога да сложа нещо шаренко в постинга

# 288
Кой каза нещо за близнаците,м? smile3506Аааа,умната ей!
 smile3516
Едва сега сядам  Rage,без крака останах newsm75,голямо шетане hang 1ironing wash 1dishes ,брей....Ма то тъй,няколко дни лежах зарад тоз грип cold,и сега сичкото на мени чака...
 newsm43режим? smile3557 smile3537Ни мой вечи така, yahoo_49шъ умиргам...нищъ празници,искам делнициииииии....
 bambam
хади,леки нощи. newsm46

# 289

Тристане  идвай тука...само горе седиш и нищо не отчиташ  smile3512
евридика ни ма бий самоу  Mr. Green Имам такава брутална мускулна треска,че не мога да натискам клавишите на клавиатурата  Rolling Eyes
Сига Пмс,глад безобразен,шоколадообразен  Rolling Eyes,дано скоро отмине,че лошаво няма да има слабеене скоро  Confused

# 290
Хай ,Тристания,къде си бе МИла?Какво стана с твоите изпити?Гледам ленти4ката не си я мръднала,а аз мойта даже я махнах,ако забелязваш...ами то резил,резил...по добре да не го гледам,нали?Не съм се мерила,но от понеделник,ще съм по стриктна,защото Пикла има рожден ден в неделя...ина4е бях на плуване,поне спорта не го пропускам..

# 291
    Добрутроооо !

68.600 съм по пижама  Joy Кажи , речи гола , че ми е тънка и има , няма 200 грама  Mr. Green

И да кажа , че снощи хапнах още и салатка , и мляко , и чаша доматен сок изпих. Това , за да не ми се карате.  Laughing

Пинкчооо , кво й тва махане и слагане на лентички , а ? Twisted Evil Къде дават тъй , кака Mr. Green
    Хади , да изкараш празника на детиту кат хорта и да тургаш лентата , че да си ни по-ачик пред очите. Heart Eyes

И къде ми й сутрешното Тонимичи  newsm78 Нещо ми си се губи тез дине   33uu

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 06:50 от Айя

# 292
Дубриутру   bouquet
Отчета за вчера: пак минах без закуска  Whistling , на обяд - пиле яхния(ама готвена без картофи), на вечеря-филийка "Бонус" с майнез и домашен суджук...ааааааа, и грейпфрут ядох по някое време, май към 10 беше (сутринта). Вода и други течнотии - минах 3-та литра. Още се боря с гадната ангина и преглъщам като фитка... ама ям Wink
Момичета забелязах, че преди като правех по 3 плодови дни в седмицата задържах, а сега като ги махнах от режима пак почнах да свалям  Thinking
Айди засега чау от мен и мнооооооого усмивки за петъчния ден  Hug

# 293
  • София
яз са събудиф и са доработомъкнах

веч изпих половин литър вода
ядох идну мляку с трицу

и си носа рибки и яйци със сирене

и да е хубав и къс откъм работа петъка ви

# 294
Добър да е денят ви, Рицарки!

Петъчно настроение имах вчера, а днес напълно и изцяло сбръчкано понеделнишко ми е на сърце  Sad  И що така? Ами щото баааачкане имам голямо и "не пей ми се, не смей се" (ще ме прощава авторът, неговият повод за тези трагични слова е бил далеч по-сериозен). Преминавам към терапия - доза орденско настроение, половин литър вода и разтягане на лицеви мускули в нещо като усмивка Simple Smile   Така вече е по-добре Hug 

smile3537Аз задържам. Имам да пиша цяла хроника по върпоса "Какво е това задържане?". Трудно е, не си мислете, че свалят ли се килограмите всичко си идва от само себе си на място. Не, тогава едва започва - започва ученето и свикването, че така ще е докато свят светува (освен, ако Рицарката не се откаже да бъде достойна такава).  newsm19

Айя, ти днес пак яж, нали обещаваш? Че голямо проблемно иде след намаляване на храната - то ние сме малко като маратонците, трябва да поддръжаме движение на дълги дистанции - никакви спринтове, само от време на време прескачане на някое и друго препятствие.  smile3540

Тристания, добре, че се обади - щяхме да пускаме Интерорд (Интернационален Орден, нещо като Интернационалната Полиция, известна още като Интерпол) да те издирва. Така е с ПМС - скоро трябва да ти мине. А при мускулна треска - клин клин избива- раздвижи се, поне лекичко. Иначе трудно минава.  nuts

Таня, как е при теб? Айде вече да мръдваш лентичката? С една шепа семки светът не свършва - може и без нея. Както и без разни други благинки, нали така? Да, знам, че след спиране на цигарите е особено трудно, но вече е време.  15  Нали не си решила да се отказваш?  smile3520

# 295
    Що тъй съ скатавате таз сутрин  newsm78 Елате, кажете поне времето как е при вас. Laughing

Аз вече хапнах млечност малко , вода пих , кайвета две. Прахта от пътечката избърсах Mr. Green , че и работа посвърших.

Днеска петък - пазарен ден , чакам да стане пладне и отивам да си пазаря гащи , че старите ми падат. Голямо набутване , ама иначе риск има  Embarassed

# 296
  • да има едно лесно - на мотора
Айче  newsm20 шапка ти свалям.
Ама и да хапваш , както е писала Асса. И после с новите гащи -  smile3509 Може и само на гащите .
За задържането мога да се включа - вече почни съм си нагласила мозъка да не се отпуска при виждането на желаните килца - иначе със скоростта на светлината си ги връщах досега - щото - я хапка от туй, я глътка от онуй и все си казвах то  е трохичка... Пък то капка по капка- каца с мас  hahaha

# 297
Здравейте, красавици!
Какво говориш, Асса! Да се откажа? Дали да се обидя на твоето недоверие в моите сили? Хайде няма,   bouquet, знам че се опитваш да ме стимулираш! Само да допълня, че доколкото се познавам, съм спортна натура и при това обичам да побеждавам и по-скоро ти ще се откажеш, отколкото аз! newsm09
Опитвам се да се включа от известно време, но съм на домашния компютър, който се стопанисва от децата и те така са го "оправили", че се рестартира на има няма 20 минути.
Що се отнася до лентичката - да, трябва да я мръдна вече, в понеделник. И без това 86 са вече факт, и някакви грамове не могат да ме смутят!

Айя, няма да те поздравявам сега - утре направо ще те прегърна!

# 298
Рицарки, дето утре ще се прегръщате Simple Smile - къде ще се състои това знаменателно събитие? Ако не е тайна, разбира се. И после ще чакаме документален репортаж, нали сте се подготвили?

Таня, няма да се обиждаш  Hug  Не е недоверие и ти си го разбрала. Напротив даже - просто да поддържаме духа на МАХ.

Водата, водата, водата - днес никой нищо не е рекъл по върпоса  Rolling Eyes  Що така?

Рицарки, я вижте колко се е удължил денят вече. Верен знак, че идва какво? Пролет, лято ... Ех, любимо време. А това означава, че си е направо време за стягане - затягане.

# 299
  • София
вечи съм на четвъртото 300 мл вода
и отивам да си ям рибите

Общи условия

Активация на акаунт