Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 115
  • 418
  •   1
Отговори
# 300
Хай ,Тристания,къде си бе МИла?Какво стана с твоите изпити?Гледам ленти4ката не си я мръднала,а аз мойта даже я махнах,ако забелязваш...ами то резил,резил...по добре да не го гледам,нали?Не съм се мерила,но от понеделник,ще съм по стриктна,защото Пикла има рожден ден в неделя...ина4е бях на плуване,поне спорта не го пропускам..
Pinki,тя мойта лентичка мръдна миналата седмица ама нагоре #Crazy,сига добре,че поне съм на старото положение Rolling Eyes,още с мускулна треска,надута и нервна и с проблемен 00  Shocked
Като сложим всичко това,си е чудо ,че стрелката не е литнала нагоре Crazy
Стягай са,Pinki,без тва там нямате хубава храна и не виждам кво та блазни,чийзкейка ли  Sick или мъфелите и сяквите му кексчета,даже нямате хубав шоколад  Stop Друго си е европейска милка Flutter,айде евентуално ония километражен сникърс не е лош Mr. GreenХади да сваляме сланината,че още малко ще дойде топлото и ще ни лъснат красотите  Whistling
Асса  Joy ако дадеш като отличителни белези "гъз кат барабан" веднага ще се насочат към правилния човек  hahaha
4 санта похабен гръден материал,ама отзад бивам преследвана от голяма купчина сланина. Crazy
Поне днес пак съм на фитнес,ще има екшън  261uu

# 301
вечи съм на четвъртото 300 мл вода

Кога насмогна, аз съм още на кафето!

Ще се гушкаме (то не е някаква тайна) в Старозагорски минерални бани. Аз ще попътувам, тя ще попътува...Асса, наблизо ли си? Там има хубав център за релакс, поне така говорят. Като се замисля, няма да е лошо срещата да е на подобно място. Само като съпоставка :
В София: най-евтин хотел е 25 лв, ще излъжа за звездите, но е само нощувка, условия минимални
В този център: 50 лв, която включва закуска, вход за басейна и фитнеса! 4 звезди е, казват, че обслужването е като в чужбината....
Направих му реклама, май, дали да не се пробвам за отстъпка newsm78. Пък още не съм го видяла с очите си....

# 302
"Близо - не близо", са понятия твърде относителни Simple Smile
Във всеки случай, точно в събота ще пътувам далече - далече Simple Smile В противоположна на вашата посока.
Браво на вас, че така сте се организирали. Лекинко завиждам, но определено нямам никакво време за почивки. Всъщност си спретвам по 24 часа на седмица, обаче това при детенцето. Е това е истинско СПА - аромат на мъничко човече, много движение, много почивка. Та така. Още веднъж - браво!

# 303
  • София
аз старозагорските ги мразим по съвместителство
там са ни на 3 месеца семинарите
в Латинка
и Латинка я мразим
но в един 4 звезден хотел найстина имат спа и минерален басейн
тъпото е че затварят в 7

изядох си рибата и изпих още 300 вода
рибата е сьомга и о боже е солена
ама ми я купува тати и не върви като похарчи 20 лв за мойте глупости да му кажа да не е и солено и тн.
още 3 глътки вода докато писах
а да и кафето ама него го забравих

а да и обстановката у добра
е по стайте не съм ходила де

# 304

Охо , може би ще пием с още някого кайве някой ден  Hug
    Ама не в Латинка  Mr. Green

# 305
Мими, добре я караш с пиене-ядене, ама пак си се забравила вкъщи май, а? Докато покажеш тези нови-стари панталони, ще иде ред нови да купуваш.  Thinking Мда.

Айя и ти днес да се похвалиш. Ей, по-малки номера - голяма радост е. Сега се чудя къде и как да разкарвам старите, че са ми прекалено големи, а не си и помислям да ги пазя "за всеки случай"  Mr. Green  - такъв не трябва да има по никакъв начин.

# 306
  • ГОре на черешата...
Добър ден Hug!
Мамчетата, опекохте ли питка с мед за здравето на децата - днес е св. Харалампи. Празник е и на пчеларите, пък мойто мъж нали и туй го може - има 9 кошера, та и мед доста се намира у нас...
Моята питка стана огромна - направо разкош, никога не съм я докарвала тъй, ама то сигурно защото нямам батерии да я документирам. Съседките ми направо си глътнаха граматиките, като им занесох /тук така си носим по комшииски/. Тъй че считайте се почерпени за здравето на Калоян и мишката, ма без снимков материал. /обаче аз я опитах - мммммм Crazy!/
Иначе таз сутрин кантарът ме стресна - 70,5 кг Confused...дано да е от обилната вечеря снощи и от газираното...днес малко ще си посвия лакомията, да видим какво ще излезе.

# 307
Здравейте.
И аз като и други често ви чета и черпя вдъхновение от вас. За писане - беше ме срам да се запиша. Така де - както в детската градина - гледам децата си играят и страшно ме е срам да отида и да попитам може ли да си играя с тях.
ТА може ли? Може ли и аз да си играя с вас?
Аз отслабвам вече 7 месеца. (дотук -14 килограма). Всъщност отслабвах  6, а след това досега само се мотам. Изглежда блокирах на средата на пътя. То оправдания има много - семейни истории, работа, грипче, стрес и прочие, но не е въпроса в оправданията. Ей сега точно преди 5 минути един всезнайко ми се изцепи по Кю-то колко трябвало да спортувам и да отслабвам. Не съм била изглеждала добре. Той разбира се не знае колко по-добре отпреди изглеждам. И не, че е негова работа ... Ама яко ме гризна в сърцето. Кой не иска да изглежда добре? Още днес или поне утре.
Даде, отдавна ви чета. И знам за водата, спорта, умерения режим на хранене. И че не става от днес за утре. Ужким досега добре се справях. Нисковъглехидратна диета, махнала бях и повечето млечни продукти. - и малко спорт /bellydansing/. Е да, ама сега първо се отпуснах и мухам сирена яко и второ проклетия кантар не помръдва. Изобщо. Страх ме е да не вземе сега да тръгне и нагоре.
Обърках се. Ще се запиша при вас официално - може пък да измислим нещо.

mattea - старт 83 -сега 69  -цел 54  /ръст 163/

# 308
матея, добре дошла.

Непременно ще измислим нещо Simple Smile  Mr. Green  нали знаеш, че е много по - лесно да се дават съвети, отколкото да се следват. Всъщност, повечето от нас вече са извоювали своите победи и имат очи да се изказват по темата. Но почти всички са правили и много грешки, което също е такова основание.

За новите Рицарки - не виждам причини и поводи да си мислите, че при нас е страшно. Идвайте, не се притеснявайте по никакъв начин - видно е, че хора не ядем, въпреки пристъпите на глад.

Така - за 7 месеца - 14 кг - чудесно темпо. А сега застой? Давай тогава да помислим кое да се промени, за да се задвижат нещата. Едната посока я има - сиренета. Обаче имам подозрение, че твръде малко се храниш - колко ккал на ден приемаш?

# 309
Альоооооооооооооу... Тука гледам в моя район едни такива срещи са уговарят, на едни хубави места, едно гушкане ша пада Wink Ма много сте законспирирани вий бре, аз чак сега разбирам  Thinking
А пък мисля, че правеха отстъпка за организирани групови посещения (ама как го казах), което за някоя следваща среща може да се има предвид  Heart Eyes
Иначе вече обядвах - свинско със зеле(прясно), водата е към 2 литра, кайветата гонят 3  ooooh!
Айде пак отлитам  Hug

# 310
  • София
а добре дошли

аз си хапнах и част от яйцата със сиренце и зехтин
и вече пия девета или десета чаша вода
изгубих им бройката

# 311
Така - за 7 месеца - 14 кг - чудесно темпо. А сега застой? Давай тогава да помислим кое да се промени, за да се задвижат нещата. Едната посока я има - сиренета. Обаче имам подозрение, че твръде малко се храниш - колко ккал на ден приемаш?

Май по-скоро ям много - вчерашните ги пресметнах току що - 1500. Само че не мога да си наложа да почна да ям по-малко за постоянно. Хич не издържам на глад. Един ден - и на следващия почвам да се тъпча.

# 312
Не са много калориите - нормално е да са от този порядък (като гледам ръста и теглото в момента).
Най-многото, което можеш да си позволиш е в коридора от 1300 до 1500 ккал дневно.
Сутрин ядеш ли и какво?
Колко плодове имаш през деня?
Колко е водата?
Ядки?

# 313
Водата е около литър. Много чайове пия и спрях кафето. С плодовете е така: или ям плодове  (3-4)или ядки - зависи кое успея да си купя до работата ми. И двете да ям в един ден се случва рядко. Сутрин ям също - или сандвич с черен хляб вкъщи или бисквити Хогаренас по трасето. Въобще яко ям, като се слушам.

# 314
Оставам с впечталението, че въглехидрата при теб не е никак малко. Бисквити, плодове (1-2 е нормално, но 3-4 вече може да са множко).
И така: за закуска непременно освен въглехидрати и нещо белтъчно (яйце, например).
намаляване (но в никакъв случай спиране) на плодовете и въглехидратите, а ако ги има - нека да се по-рано. Пробвай тези две неща и ако няма ефект, пак ще мислим, ОК?
А, да, забравих - и наминавай по-честичко (поне в началото).

Как е петъкът при вас?
При мен вървеше добре до преди малко. Доста се ядосах и не знам кога ще ми мине.

Водата днес малко, както и яденето.
Не съм за пример, определено.

А Майчето нещо дълго отсъства пак. Що така?

Общи условия

Активация на акаунт